گله دارم از همه ... حتی خودم ...

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
دوستان آخه ما که همش صبح تا شب میگیم فارسی را پاس بداریم , چرا نوشته ها و امضاهای پای نمونه کارهامون انگلیسیه . اینو نه تنها برای همه بلکه برای خودم هم میگم . با اینکه هنوز نمونه کار نذاشتم تو این سایت ولی 99 درصد کارام همه انگلیسیه :d یه وقت کسی ناراحت نشه :d

Mandana

Active Member
نه می امضام تمامن فارسی ئه
اما خوب آدرس سایت رو چجوری بنویسیم؟ :wink:
و الا خودم از طرفدارانه پر و پا قرصه پاسداشتنه زبانه پارسی استم ^.^

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
حالا اسم سایت یا ایمیل که مجبوره انگلیسی باشه , ولی بعضی از دوستان حتی اسم خودشون و اسم کاراشون رو انگلیسی انتخاب میکنن . :):d

animations

Active Member
خب بعضی ها کارهاشون رو برای سایتهای خارجی هم می فرستن. برای همین یه هو همش رو انگلیسی می نویسن. به نظر من این موضوع قابل درکه. ولی اگه کارهاشون فقط مخصوص فارسی زبانهاست، انگلیسی نوشتنش خنده داره. :cool:

egcom

Member
نه می امضام تمامن فارسی ئه
اما خوب آدرس سایت رو چجوری بنویسیم؟ :wink:
و الا خودم از طرفدارانه پر و پا قرصه پاسداشتنه زبانه پارسی استم ^.^

اين "مي" كه ميگيد به چه زبانيه ؟ فكر ميكردم از "me" برداشت شده .

Mandana

Active Member
لو رفتم؟:sad:
آخه نمی خواستم تابحال بروز بدم فکر می کردم ممکنه بچه ها فکر کنن قصد ئه پز دادن دارم اگر بگم توی کالیفرنیائه سفلی به دنیا اومدم!:cool:!! :دی
اما بی شوخی نخیرم:snap:.چون کلن فقط در یک مکان استفاده نمیشه ...اولش مانی بود کم کم تبدیل شد به می...یکجور عادته بنکلن...
هر چند اعتراف می کنم گاهن کلماته اجنبی هم استفاده می کنم :sad:...اما تعدادشون اندکه :دی:خجالت:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
خب بعضی ها کارهاشون رو برای سایتهای خارجی هم می فرستن. برای همین یه هو همش رو انگلیسی می نویسن. به نظر من این موضوع قابل درکه. ولی اگه کارهاشون فقط مخصوص فارسی زبانهاست، انگلیسی نوشتنش خنده داره. :cool:
خوب 2 تا نسخه درست کنید , یکی برای سایتهای فارسی و یکی هم برای سایتهای انگلیسی :d

جدیدترین ارسال ها

بالا