کد:
جناب شما پست دیگه ای توی این تاپیک بدید 6 ماه بن میشید.
عزبز من اولین سیستم عامل دنیا ویندوز بوده ، چه طوری از روی لینوکس دزدیده ؟
من برنامه نویس IE هستم هم اکستنش هم[B] وب سایت هام روی اون بهینه می کنم[/B].هیچ وقت هم خود کشی نمی کنم.
دات نت هم باگ داره که داره ، مگه چیزی توی این دنیا هست که کامل باشه ؟درضمن دات نت 4 بتاش ریلیز شده دکتر.[/quote]
مسعود جان من با نوشته های این سریت متاسفانه مخالفم :D
اولین سیستم عامل دنیا هیچوقت ویندوز نبوده !! مرد مومن شما کلا تاریخچه ی سیستم عامل رو حذف کردی
و اونو به 1990 به بعد نسبت میدی ؟:-?
اینم اثبات ادعام :
[code]
In 1961, Burroughs introduced the MCP (Master Control Program) for its B5000 mainframe computer. These early operating systems were little more than loaders. With the advent of high speed disk drives, virtual memory systems and disk control systems became more widely used.
In 1969, Unix was being developed. Unusually for the time, Unix was designed to run on different machines, small device drivers were written for specific hardware, but the bulk of the code was unchanged.
منبع
خودکشی به خاطر نرم افزار کار عاقلانه ای نیست

مایکروسافت و PHP و ... ماله بابا ی من که نیست
به خاطرش خودمون رو بکشیم
ولی از نظر من بهینه کردن وبسایت ها روی IE به عبارتی فقط روی IE کار درستی نیست !
الان وبسایتی خوبه که تو همه ی مرورگر ها به یه شکل دیده شه و از لحاظ W3 کدهامون Valid باشه !
یه چیزی هم اضافه کنم :
IE فقط تو ایران اینجوری زیاد استفاده میشه چون رو windows دزدیمون پیشفرض نصبه ! اکثر کاربرا هم
مرورگرهای دیگه رو امتحان نمی کنن من تعصب ندارم ولی با عرض تاسف باید بگم IE کم کم داره به آخرای
زندگیش میرسه :
آمار ارائه شده از طرف W3 در مورد استفاده کاربران از مرورگرها
در مورد باگ کاملا موافقم FIrefox هم باگ داره ، لینوکس هم باگ داره ، و.... پس نباید به .NET framework از این لحاظ
ایرادی گرفت ولی چیزی که مهمه اینه که باگ چقدر طول میکشه تا اصلاح شه !؟
بدون تعصب مسعود جان خودت قضاوت کن باگ های IE زود اصلاح میشه یا FF?