گزینه auto-select و show transform controls چه کاربردی دارن؟

i-php-i

Active Member
وقتی ابزار Move Tool رو انتخاب می کنیم. دو گزینه در اختیارمون قرار داده می شه که می تونیم تیک شون بزنیم و انتخابشون کنیم. منظورم auto-select و show transform controls هست.

به غیر از این یه منوی پایین افتادنی هست که می تونیم Layer و Group رو انتخاب کنیم.

لطفا بگید که هر کدوم از این گزینه ها چه معنی و کاربردی دارن؟

nima_dsnr

کاربر VIP
اینا چیزهای خیلی ساده ای هستن که خودت با یک بار امتحان کردن میتونی بفهمی
اتو سلکت اگه فعال باشه با موس روی هرچی کلیک کنی لایه اش انتخاب میشه
ترانسفورم هم اگه فعال کنی یک مرزی رو برات مشخص میکنه که میتونی بزرگ و کوچیک کنی و یک سری کارهایی که با ترانسفورم میشه انجام داد.

MOSTAFA

کاربر فعال
اون منوی Group یا Layers هم کارش این هست که اگه روی Layers باشه و شما یک لایه در تصویر رو انتخاب کنید که درون یک Group باشه فقط همو لایه ای رو که روش کلیک کردید انتخاب میکنه اما اگه روی Group باشه کل Group رو انتخاب میکنه!

i-php-i

Active Member
اینا چیزهای خیلی ساده ای هستن که خودت با یک بار امتحان کردن میتونی بفهمی
اتو سلکت اگه فعال باشه با موس روی هرچی کلیک کنی لایه اش انتخاب میشه
ترانسفورم هم اگه فعال کنی یک مرزی رو برات مشخص میکنه که میتونی بزرگ و کوچیک کنی و یک سری کارهایی که با ترانسفورم میشه انجام داد.

این مطالب ریز رو اگه نپرسم یاد نمی گیرم.

از طرفی دونستن این مطالب باعث می شه موقع کار با فتوشاپ حس حرفه ای بودن رو داشته باشیم :wink:

خلاصه شرمنده اگه مطالب ریز و پیش پا افتاده می پرسم :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
خواهش میکنم
برای ما هم مسئله ای نیست و کاری هم نداره بگیم که به این سوالات جواب بدیم
ولی من از روی عمد این رو گفتم که بری خودت یاد بگیری
آخه نمیشه که همه مطالب رو تو انجمن بپرسی
برای شروع میتونی برای از توی قسمت مقالات انجمن تاپیک آموزش جامع فتوشاپ با دانلود چندتا pdf چند کیلوبایتی همه فتوشاپ رو دسته بندی شده یکچا داشته باشی
البته یکمی هم همت خودت رو میطلبه که بیشتر بر ابزار ها مسلط بشی
چون مطمئنا هرچی هم بشینی کتاب بخونی قسمت عمده مطالب با ور رفتن با ابزارها توسط خودت کشف میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا