گزینه های tolerance, contiguous, simple all layers به چه معنی هستند؟

i-php-i

Active Member
وقتی ابزار Magic Wand Tooll رو انتخاب می کنیم.سه گزینه tolerance, contiguous, simple all layers در اختیارمون قرار داده می شه.

لطفا بگید که هر کدوم از این گزینه ها چه معنی و کاربردی دارن؟

nima_dsnr

کاربر VIP
تلورانس میزان دقتی هست که مرز رنگها رو مشخص میکنه - هر چی بیشتر باشه رنگها رو دقیق تر میگیره
کانتینیوس میگه که هر چی رنگ تو این صفحه داره بگیر - اما اگه تیک داشته باشه میگه فقط رنگهای همین مرز رو بگیر - امتحان کن میفهمی
سیمپل آل لیرز هم اگه تیک داشته باشه میاد همه لایه ها رو در نظر میگیره و انگار که یک عکس jpg داری و بعد انتخاب میکنه.

i-php-i

Active Member
تلورانس میزان دقتی هست که مرز رنگها رو مشخص میکنه - هر چی بیشتر باشه رنگها رو دقیق تر میگیره
کانتینیوس میگه که هر چی رنگ تو این صفحه داره بگیر - اما اگه تیک داشته باشه میگه فقط رنگهای همین مرز رو بگیر - امتحان کن میفهمی
سیمپل آل لیرز هم اگه تیک داشته باشه میاد همه لایه ها رو در نظر میگیره و انگار که یک عکس jpg داری و بعد انتخاب میکنه.

منظورتون از تیک داشتن چیه؟

Ps.Dude

Well-Known Member
منظورتون از تیک داشتن چیه؟

منظور دوستمون اینه که اگه فعال باشه یا به عبارتی "Check Mark" داشته باشه.
مثلا اگه گزینه ی contiguos فعال باشه، پس از کلیک بر روی نقطه ی مورد نظرتون در شکل، تنها نقاط هم رنگ و همجوار در حالت انتخاب قرار میگیرند.

i-php-i

Active Member
منظور دوستمون اینه که اگه فعال باشه یا به عبارتی "check mark" داشته باشه.
مثلا اگه گزینه ی contiguos فعال باشه، پس از کلیک بر روی نقطه ی مورد نظرتون در شکل، تنها نقاط هم رنگ و همجوار در حالت انتخاب قرار میگیرند.

می شه هر سه گزینه رو به زبون ساده توضیح بدید.

چون دوستمون از رنگهای همجوار چیزی نگفتن ولی شما از این رنگها در انتخاب صحبت کردید.

Ps.Dude

Well-Known Member
می شه هر سه گزینه رو به زبون ساده توضیح بدید.

چون دوستمون از رنگهای همجوار چیزی نگفتن ولی شما از این رنگها در انتخاب صحبت کردید.
1) Tolerance
وقتی شما ابزار Magic Wand رو برمیداری و روی قسمتی از یک تصویر کلیک میکنی، برنامه ی فتوشاپ میاد مشخصات رنگی نقطه یا پیکسلی که کلیک کرده ای رو پیدا میکنه و بر اساس اون مشخصات میاد رنگ های مشابه این رنگ رو برای تو در حالت انتخاب قرار میده.
حالا گزینه ی Tolerance کارش " تنظیم میزان حساسیت ابزار Magic Wand نسبت به طیف رنگی مشابه رنگ انتخاب شده" است.
هر چقدر شما مقدار Tolerance رو بالا ببرید، دقت و حساسیت ابزار نسبت به رنگ انتخاب شده کاهش پیدا میکنه.
بذار برات یه مثال بزنم. ببین مثلا شما یه عکسی رو تو فتوشاپ باز میکنید که شامل سبز کم رنگ، سبز فسفری، سبز یشمی، سبز تیره، سبز لجنی و ..... هست. اگه ما Tolerance ابزار رو روی مقداری کمی بذاریم و روی رنگ سبز یشمی کلیک کنیم به هیچ عنوان سبزهای فسفری و سبز کم رنگ در حالت انتخاب قرار نیمیگیرند چون ما حساسیت ابزار رو بالا بردیم و فقط طیف رنگی مشابه قسمت سبز یشمی در حالت انتخاب قرار میگیره.

2) Contiguos
عزیز من ، این گزینه رو که هم من و هم آقای نیما خان توضیح دادن که!
اگر این گزینه فعال باشه، تنها نقاط هم رنگ و همجوار در حالت انتخاب قرار میگیرند.
اگر این گزینه غیر فعال باشه، نقاط هم رنگ و همجوار و غیر همجوار نیز در حالت انتخاب قرار میگیرند.

3) Sample All Layer
اگر این گزینه رو فعال کنید، برنامه بدون در نظر گرفتن اینکه کدوم لایه در پالت Layer در حالت انتخاب قرار دارد، عمل نمونه گیری رنگ را از بالاترین لایه در انجام میدهد.
اگر هم که غیر فعال باشه، عمل نمونه گیری رنگ از لایه ی فعال در پالت Layer انجام میشود.

یه نصیحت: اگه به فتوشاپ علاقه داری و دوست داری که روی تمام منوها و ابزارها تسلط داشته باشی، میتونی از سی دی های آموزشی موجود در بازار استفاده کنی. واسه شما که مشتاق یاد گیری اینها هستید بسیار عالیه.
این طوری خیلی بهتر و سریع تر یاد میگری.

قربانت سپهر.

i-php-i

Active Member
1) tolerance
وقتی شما ابزار magic wand رو برمیداری و روی قسمتی از یک تصویر کلیک میکنی، برنامه ی فتوشاپ میاد مشخصات رنگی نقطه یا پیکسلی که کلیک کرده ای رو پیدا میکنه و بر اساس اون مشخصات میاد رنگ های مشابه این رنگ رو برای تو در حالت انتخاب قرار میده.
حالا گزینه ی tolerance کارش " تنظیم میزان حساسیت ابزار magic wand نسبت به طیف رنگی مشابه رنگ انتخاب شده" است.
هر چقدر شما مقدار tolerance رو بالا ببرید، دقت و حساسیت ابزار نسبت به رنگ انتخاب شده کاهش پیدا میکنه.
بذار برات یه مثال بزنم. ببین مثلا شما یه عکسی رو تو فتوشاپ باز میکنید که شامل سبز کم رنگ، سبز فسفری، سبز یشمی، سبز تیره، سبز لجنی و ..... هست. اگه ما tolerance ابزار رو روی مقداری کمی بذاریم و روی رنگ سبز یشمی کلیک کنیم به هیچ عنوان سبزهای فسفری و سبز کم رنگ در حالت انتخاب قرار نیمیگیرند چون ما حساسیت ابزار رو بالا بردیم و فقط طیف رنگی مشابه قسمت سبز یشمی در حالت انتخاب قرار میگیره.

2) contiguos
عزیز من ، این گزینه رو که هم من و هم آقای نیما خان توضیح دادن که!
اگر این گزینه فعال باشه، تنها نقاط هم رنگ و همجوار در حالت انتخاب قرار میگیرند.
اگر این گزینه غیر فعال باشه، نقاط هم رنگ و همجوار و غیر همجوار نیز در حالت انتخاب قرار میگیرند.

3) sample all layer
اگر این گزینه رو فعال کنید، برنامه بدون در نظر گرفتن اینکه کدوم لایه در پالت layer در حالت انتخاب قرار دارد، عمل نمونه گیری رنگ را از بالاترین لایه در انجام میدهد.
اگر هم که غیر فعال باشه، عمل نمونه گیری رنگ از لایه ی فعال در پالت layer انجام میشود.

یه نصیحت: اگه به فتوشاپ علاقه داری و دوست داری که روی تمام منوها و ابزارها تسلط داشته باشی، میتونی از سی دی های آموزشی موجود در بازار استفاده کنی. واسه شما که مشتاق یاد گیری اینها هستید بسیار عالیه.
این طوری خیلی بهتر و سریع تر یاد میگری.

قربانت سپهر.

شما سی دی های راز فتوشاپ رو برای یادگیری فتوشاپ پیشنهاد می کنید یا اینکه یه مجموعه دیگه رو پیشنهاد می دید؟

من تعریف راز فتوشاپ رو زیاد شنیدم. می خوام بدونم واقعا اسراز فتوشاپ رو یاد می دن؟

ابزار های فتوشاپ رو خیلی راحت میتونی یاد بگیری. مهم اینه که بتونی از این ابزارها به نحو احسن استفاده کنی. آموزش های فتوشاپ رو اگه به تعداد زیاد کار کنی و واقعاً یاد بگیری خیلی راحت میتونی از فتوشاپ هم پول در بیاری و هم هنر نمایی کنی.

i-php-i

Active Member
ابزار های فتوشاپ رو خیلی راحت میتونی یاد بگیری. مهم اینه که بتونی از این ابزارها به نحو احسن استفاده کنی. آموزش های فتوشاپ رو اگه به تعداد زیاد کار کنی و واقعاً یاد بگیری خیلی راحت میتونی از فتوشاپ هم پول در بیاری و هم هنر نمایی کنی.

من الان دارم روزانه 5 تا 10 تا خود آموز رو بصورت عملی انجام می دم. از طراحی وسایل الکترونیکی گرفته تا طراحی قالب وب سایت و تغییر تصاویر و ......

بنظرتون این روشی که در پیش گرفتم موثر هست؟

یقیناً موثر هست. آموزش ها level بندی هستش . سعی کن یواش یواش از آموزش های حرفه ای تری استفاده کنی تا بتونی هنرنمایی کنی.

MOSTAFA

کاربر فعال
شما سی دی های راز فتوشاپ رو برای یادگیری فتوشاپ پیشنهاد می کنید یا اینکه یه مجموعه دیگه رو پیشنهاد می دید؟

من تعریف راز فتوشاپ رو زیاد شنیدم. می خوام بدونم واقعا اسراز فتوشاپ رو یاد می دن؟
مجموعه ی Top secret خیلی مجموعه ی خوبی هست، من پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید و استفاده کنید.
البته سطح این مجموعه متوسط رو به بالا هست و در اون آشنایی با ابزار و منو های فوتوشاپ آموزش داده نشده و مقدماتی نیست!
پیشنهاد میکنم ابتدا از آموزش های سطح پایین تر شروع کنید

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم اصلا تاپ سکرت رو پیشنهاد نمیکنم
شما هنوز خیلی چیزا رو قبل از تاپ سکرت باید یاد بگیرید
اول باید بر ابزارها مسلط بشید بعد برید سراغ آموزشهای حرفه ای.

i-php-i

Active Member
مجموعه ی Top secret خیلی مجموعه ی خوبی هست، من پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید و استفاده کنید.
البته سطح این مجموعه متوسط رو به بالا هست و در اون آشنایی با ابزار و منو های فوتوشاپ آموزش داده نشده و مقدماتی نیست!
پیشنهاد میکنم ابتدا از آموزش های سطح پایین تر شروع کنید

من یه کتاب کامل در مورد فتوشاپ خوندم و یه ماهی هم هست که خودآموزهای مختلف رو می خونم.

بغیر از چند گزینه و چند منو تقریبا با همه ابزار فتوشاپ آشنایی دارم.

لطفا بگید که برای گرفتن مجموعه Top secretباید اطلاعات بیشتری کسب کنم؟

همچنین بگید که این مجموعه رو باید از کجا تهیه کنم (می خوام نسخه اصل رو تهیه کنم که وقتم رو با مجموعه های دیگه تلف نکنم) ؟

MOSTAFA

کاربر فعال
من یه کتاب کامل در مورد فتوشاپ خوندم و یه ماهی هم هست که خودآموزهای مختلف رو می خونم.

بغیر از چند گزینه و چند منو تقریبا با همه ابزار فتوشاپ آشنایی دارم.

لطفا بگید که برای گرفتن مجموعه top secretباید اطلاعات بیشتری کسب کنم؟

همچنین بگید که این مجموعه رو باید از کجا تهیه کنم (می خوام نسخه اصل رو تهیه کنم که وقتم رو با مجموعه های دیگه تلف نکنم) ؟
من نمیدونم شما در چه سطحی هستید، اما میتونید این مجموعه رو توی بخش فروشگاه همین سایت خریداری کنید
اگه دیدید که سطحش براتون بالاست پیشنهاد میکنم از آموزش هایی با سطح پایین تر شروع کنید و بعد کم کم سراغ تاپ سکرت برید

i-php-i

Active Member
من نمیدونم شما در چه سطحی هستید، اما میتونید این مجموعه رو توی بخش فروشگاه همین سایت خریداری کنید
اگه دیدید که سطحش براتون بالاست پیشنهاد میکنم از آموزش هایی با سطح پایین تر شروع کنید و بعد کم کم سراغ تاپ سکرت برید
مجموعه تاپ سکرت که توی فروشگاه مجید آنلاین هست، به زبان انگلیسی هست.

دنبال زبان فارسی این مجموعه می گردم. انجمن مجید آنلاین ترجمه شده این مجموعه رو نداره؟

MOSTAFA

کاربر فعال
اگر کمی به زبان انگلیسی مسلط هستید پیشنهاد میکنم که همون نسخه ی اصلیش رو تهیه کنید چون بهتره! خیلی هم نیاز نیست که انگلیسیتون خوب باشه چون بیانش خیلی واضح و سادست... اما اگه اصرار بر خرید نسخه ی فارسی دارید میتونید از فروشگاه های اینترنتی و یا از فروشگاه هایی که نرمافزار میفروشند تهیه کنید چون اکثر جاها دارن این مجموعه رو

i-php-i

Active Member
اگر کمی به زبان انگلیسی مسلط هستید پیشنهاد میکنم که همون نسخه ی اصلیش رو تهیه کنید چون بهتره! خیلی هم نیاز نیست که انگلیسیتون خوب باشه چون بیانش خیلی واضح و سادست... اما اگه اصرار بر خرید نسخه ی فارسی دارید میتونید از فروشگاه های اینترنتی و یا از فروشگاه هایی که نرمافزار میفروشند تهیه کنید چون اکثر جاها دارن این مجموعه رو

آیا نسخه های فارسی همون مطالب نسجه اریجینال رو توضیح می دن یا مطالب دیگه ای رو هم توش قرار دادن؟

من دنبال نسخه اصلی (ترجمه شده) می گردم.

MOSTAFA

کاربر فعال
آیا نسخه های فارسی همون مطالب نسجه اریجینال رو توضیح می دن یا مطالب دیگه ای رو هم توش قرار دادن؟

من دنبال نسخه اصلی (ترجمه شده) می گردم.

تا اونجایی که من میدونم فقط یک نسخه ی ترجمه ی فارسی ازش هست و اون هم تقریبا در حد نسخه ی اصلی توضیح داده. هیچ مطلب اضافه ای هم نسبت به نسخه ی انگلیسیش نداره

جدیدترین ارسال ها

بالا