گزارش تصويري از نمايشگاه قرآن !

Erfan

Active Member
سلام
ببخشيد تو رو خدا كه كم فعاليت شديم ... مشغله هاي كار و زندگي نميذاره ...

هفته گذشته سري به نمايشگاه قران زدم و يه چنتا عكس گرفتم و گفتم بذارم اينجا بلكه به درد شما بخورده ... اونهايي هم كه به هر دليلي نتونستن بيان نمايشگاه ... با ديدن عكسها فيض ببرن از نمايشگاه .... !

01.gif

02.gif

03.gif

04.gif

05.gif

06.gif

07.gif

08.gif

دوستان عكسها با كيفيت بالا گرفته شده و بنده به دليل سرعت پايين اينترنت نميتونم همه رو با همون كيفيت آپلود كنم ... ديگه وسعمون بيشتر از اين نميرسيد .... براي آپلود همين ها چند روز كاربرد تا آپلود عكسها تموم شد ....

براي ديدن تمامي عكس ها با كيفيت مناسب به اين آدرس مراجعه كنيد ... اصلاً نفهميدم چيا رو آپلود كردم ... (تبليغ نيست ها .... گفته باشم !)

http://burzum.persiangig.com/majidonline/namayeshgah

اون عكس آقاهه كه هست متعلق به غرفه نرم افزارهاي تذهيب بود كه كلي سر قيمت سي دي باهاش چونه زديم ...

يه سي دي رايتي به قيمت 3,000 هزار تومان ... آخه مي ارزه ؟ تا بهش ميگفتيم چرا و براي چي ؟ يهو ميگفت ... ما اين سي دي ها رو به شير خوارگاه داديم 6,000 تومان !

كلي خالي بندي در مورد سي دي هم كرد كه عكسها همه با كيفيت هست و اله و بله ... ولي اومدم خونه ديدم فقط سايز عكس رو بزرگ كردن و بلانصبت كيفيت عكس افتضاح شده ....

مخلصيم, بارزام @

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی عالی مثل همیشه. دستت درد نکنه محمد جان. راستی دوربینت چه مارکیه؟ دیجیتال یا آنالوگ؟ چون کیفیت و سایز عکسهات خوبه.

Erfan

Active Member
سارا جان خواهش ميكنم ....

مارك دوربين سوني سايبر شات مدل e700 فكر كنم ... 5 مگاپيكسلي هم هست ....

قصد آن دارم كه يه دوربين حرفه اي بگيرم ... !

مخلصيم, بارزام @

Hojjat-call

Member
ممنونم بارزام جان ! عكس هاي جالبي بود ! يه سوال تو تهران و اون يكي شهرها زمانش چرا فرق مي كنه ؟‌

Hojjat-call

Member
در كل سوالم اين بود كه آيا نمايشگاه قرآن تو همه شهرستان ها هست يا نه فقط مال تهرانه ؟

mashreghi

Member
بارزام دستت درد نکنه .

اون عكس آقاهه كه هست متعلق به غرفه نرم افزارهاي تذهيب بود كه كلي سر قيمت سي دي باهاش چونه زديم
راستی کدوم آقاهه . عکس هایی که من دیدم هشت تا بود .

Erfan

Active Member
بارزام دستت درد نکنه .

راستی کدوم آقاهه . عکس هایی که من دیدم هشت تا بود .

برادر من اين عكسهايي كه الان توي اين صفحه هست (همون هشتا رو ميگم) يه چنتا نمونه هست ... در ضمن كوچيك هم هستن ....
به اين صفحه برو : http://burzum.persiangig.com/majidonline/namayeshgah تمامي عكسها روميتوني ببيني ....

مخلصيم, بارزام @

arashonline

Well-Known Member
به به محمد جان تركونيا !!!
زحمت خيلي زيادي بابت اينا كشيده شده تشكر يتدت نره ها !!
برو بچ !! از محمد !!

Erfan

Active Member
آرش جان خواهش ميكنم ... قابل شما رو هم نداشت ...

مخلصيم, بارزام @

nima_dsnr

کاربر VIP
خدائیش end کیفیتن...

آره شک نکن دوربینت 5 مگا پیکسله. ولی از نظر کیفیت و ابعاد حرف ندارن.

Erfan

Active Member
ممنون ....

اميدوارم بتونم گزارش هاي ديگه اي بذارم اينجا ....

مخلصيم,بارزام @

yazditabar

Member
ممنون و عیدت قبول ...
سعی کن از اکثر نمایشگاه هایی که تو تهران برگزار میشه چند تا عکس بگیری.

Erfan

Active Member
چشم. اگر وقت ما اين امكان رو بهمون بده چشم!

مخلصيم, بارزام @

جدیدترین ارسال ها

بالا