یه سوال
قبلا اینکه حتما باید پاصفحه ها یعنی شماره صفحه + نوشته های نشریه(شماره اول,شهریور85) مثلا اینا اینجوری مرسوم بود که باید تو تمام صفحات ثابت می بود اما الان بعضی از کارها مثل روانشناسی جامعه پا صفحه ها مطابق چینش صفحه جا بجا میشه حتی حذف میشه !
خب این فکر کنم با اصول این کار مشکل داشته باشه ولی تو بعضی از کارها خیلی قشنگ جلوه میده؟
نظر شما چیه؟
سلام دوست من
اگر گرید بندی رو مجموعه ای از اصول سیستماتیک بدونیم . باید متوجه باشیم که در ابتدا راجع به چه عناصری صحبت می کنه . بعد از اینکه عناصر یک صفحه رو شناختیم . باید بدونیم که هر یک از این عناصر چه استفاده کاربردی می تونن برای صفحه ما داشته باشن . بعد هم اینکه ، باید بدونیم گرید بندی بر اساس اصول خودش چه پیشنهادی برای نحوه قرار گرفتن این عناصر داره . در واقع ما باید درک کنیم که اصول گریدبندی آیا از هوا اومدن یا اینکه نه بر اساس منطق خاص خودشون که همانا نظم دهی هست بوجود اومدن. اما خوب شاید این سوال به ذهن ما بیاد که چه لزومی داره ما بیایم خودمون رو محدود به چهارچوب ها کنیم و خب چه بر سر خلاقیت می یاد . اونهم خلاقیتی که نخواد در این چهار چوب ها باشه.
اجازه بدین در این باره نظر شما رو به نوع نگاه خودمون به چهار چوب ها مورد بحث قرار بدیم . به نظر من ما به نوعی نگاه حکیمانه یا خیلی خودمونی تر نگاه دکتری احتیاج داریم. نگاه دکتری یعنی اینکه یه جوری بی طرف باشیم که نه سیخ بسوزه نه کباب. من فکر می کنم این در مورد گرید بندی یعنی که ما نیایم فکر کنیم که فقط با یه سری باید نباید طرفیم . بیایم درک کنیم که این اصول در واقع امکانات بهینه سازی صفحه ما محسوب می شن نه یه سری قوانین دست و پا گیر . من فکر می کنم وقتی قراره با یه صفحه خالی رو به رو بشیم . این مهم نیست که چه طوری پر بشه بلکه این مهمه که ما آناتومی صفحه خودمون رو بشناسیم و حالا سعی کنیم زیبا و کاربردیش بکنیم ، فقط همین !
به نظر من آدم وقتی می خواد به اصیل بودن یک خلاقیت پی ببره لازم نیست در پی دلیل تراشی واسه خلاقیت خودش باشه ، چون یک خلاقیت اصیل تمام اصول و اونچه رو که برای عرضه خودش نیاز داره با خودش به همراه خواهد داشت و این راه شناخت یک خلاقیت اصیل هست.
امیدوارم سعی من واسه جواب دادن نتیجه بخش باشه . ( گاهی حس می کنم نمی تونم خوب جواب بدم ...)
موفق باشی دوست عزیز!