(گرگ) *دیجیتال پینتینگ

1p30

Member
یه دونه هم از من به ساز :D
کجایی یه گاز گنده ازت بگیرم دارم از حسودی می ترکمممم:razz:
:razz:

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
من هم تبریک می گم !!

واقعا تمیز در امده !

منتظر کارهای بعدیتون هستیم. موفق باشید

salmanclever

Well-Known Member
من از یک چیز توی کارای شما خوشم میاد
خیلی ریز بین هستید و نکته های جزعی که در نگاه اول از چشم پنهان می مونه شما توجه میکنید و در کارتون استفاده می کنید
اگر از عکس به عنوان مدل استفاده کردید که خیلی عالی در آوردید ولی اگر ذهنی کار کردید باید بگم نگاه و حافظه قوی دارید
در کل کار زیبایی شده
فقط من خواهش می کنم وقتی 9 ساعت روی یک کار کار می کنید این لطف رو هم بکنید بیشتر توضیح بدید در مورد نحوه کار
سلمان...

Erfan

Active Member
سلام ...

کار قشنگی شده ... بهت تبریک میگم ..

موفق باشید.
عرفان

Cute design

Well-Known Member
سلام

میدونی چی فکر کردم!

گفتم این برای چی رفته توی تاپ گالری!

اول فکر کردم شاید Photography باشه

ولی عجب پینتینگ زیباییه

Reza P30

sepi90

Member
ايييييييييييييييييييول ، خيلي گرگ گرگيه ، فکر کنم اگر هر گرگي اين کارتو ببينه دلش نياد بخورت .

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
درود

من که گمان نمیکنم این نقاشی باشه چون دیگه از هنرمند آن خبری نیست. گمان کنم این یک گرگ واقعی بوده که تا ازش عکس گرفته و فرستاده اینجا گرگه هنرمند را خورده:lol:

حتی اگر اگر اگر هم عکس باشه بازهم خیلی زیباست. ولی همانگونه که دوستان گفتند یک توضیح در مورد چگونگی کار و اینکه اندازه اصلی چقدر هست (چون خیلی ریزه کاریهای خوبی داره پس باید بزرگ باشه نه؟ ) و اینکه مدل داشتید یا نه بدهید. راستی 9 ساعت یکسره روی این کار کردید یا اینکه در کل شده 9 ساعت؟

کار بسیار زیبایی شده واقعا خسته نباشید.

NAKOOT

Well-Known Member
سعید برای این چند روز نیومده اینجا چون پاش رو تازه عمل کرده!!! از جاش تکون نمی تونه بخوره فعلا تا استراحتی که بهش دادن تموم بشه ...

egustus

New Member
من از یک چیز توی کارای شما خوشم میاد
خیلی ریز بین هستید و نکته های جزعی که در نگاه اول از چشم پنهان می مونه شما توجه میکنید و در کارتون استفاده می کنید
اگر از عکس به عنوان مدل استفاده کردید که خیلی عالی در آوردید ولی اگر ذهنی کار کردید باید بگم نگاه و حافظه قوی دارید
در کل کار زیبایی شده
فقط من خواهش می کنم وقتی 9 ساعت روی یک کار کار می کنید این لطف رو هم بکنید بیشتر توضیح بدید در مورد نحوه کار
سلمان...

.سلام آقا سلمان.مچکر از این که کار منو نگاه کردید.
من روی این کار تقر یبا 9 ساعت کار کردم شایدم بیشتر.من روزی 3تا4 ساعت کار کردم.من این کارو از روی عکس کشیم.ولی کارایه دیگمو که هنوزم نذاشتم.کمترشونو ذهنی کشیدم که میذارم.بازم تشکر میکنم از همه.:cry:

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام دوستان خوب هستید؟
ممنون از همتون بخاطر لطفی که در کارهای قبلی به من داشتید .
اینم کار جدیدم
9ساعت زمان برده
این کارم رو خیلی دوست دارم چون گرگ رو خیلی دوست دارم.
[miuc]w1136062923[/miuc]

میگم..! تو مطمئنی که این عکس نیست... ؟! :eek:

مثلا شاید فولدر نمونه کارهات رو با فولدر عکسهای اون روزی که رفته بودی باغ وحش اشتباهی گرفتی.... اشکال نداره! خب پیش میاد :neutral:

جدیدترین ارسال ها

بالا