گروه ساخت مجله برای انجمن ام ام بی

MATFB

Well-Known Member
سلام
دیدم یه گروه داره برای پلاگین نویسی فعالیت میکنه منم بنیانگذار گروه ساخت مجله برای این انجمن باشم
تو این گروه افراد با جمع آوری اطلاعات در مورد راز و رمز های ام ام بی اونو به من میدن و من به صورت یک فایل پی دی اف در اختیار شما قرار میدم
یعنی این مجله پره از راز و رمز های ام ام بی
البته میگین راز و رمز چیه؟؟؟؟؟!!!!!!!
خوب مثلا یکی از اونها غیرفعال کردن دکمه اسکپه که واقعا بین ام ام بی کار ها کم آدمی پیدا میشه که اینو بلد باشه و .....
کسی حاضره کمک کنه ؟
اگه کسی حاضر نیست لطفا یکی منو تشویق کنه به اینکار تا خودم ادامه بدم

M.A.D.S

Banned
سلام سلام
من حاضرم با شما همکاری کنم خوب از کی شروع می کنیم ؟
من ترفند هامو چطوری بهتون بدم
یا حق

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

ایده ی جالب به نظر می یاد.

البته اگر منظورتون مجله ای مثل گاما باشه.

اما به نظر من راز های mmb که شما می فرمایید همچین گستردگی نداره که بخوایم انو به صورت مجله های ماه نامه و یا هفته در بیاریم.

در کل من عرض کنم موضوع ها رو گسترده کنیم نتیجه بهتری حاصل میشه.

موفق باشید.

MATFB

Well-Known Member
درباره مجله مثل مجله گاما
درسته که ام ام بی زیاد گستردگی نداره ولی میتونیم با این کارمون به رازهایی که بعضی ها از اون آگاهی دارن و ما نمی دونیم پی ببریم

MATFB

Well-Known Member
راستی کسانی که مایلند می تونن اطلاعات رو به صورت پیغام خصوصی برام بفرستند
ممنون می شم منو همراهی کنین

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
شاید خبرنامه موثر تر و پربیننده تر باشد ،

و دیگر هم به مشکل کم بودن رازهای mmb بر نمی خوریم.

البته ، خبرها هم آنچنان زیاد نیستند ، مخصوصا از زمانی که به روز رسانی mmb (ارائه ی نسخه ی جدید)

متوقف شده است.

ترکیبی از خبرها و ابتکارات جدیدی که دوستان در کدنویسی mmb ، در گرافیک و یا

پلاگین نویسی به آنها دست یافته اند نیز ، خوب می باشد.

peyman136

سلام دوستان
به نظر من mmb بیشتر به خلاقیت و استعداد بستگی داره و کسی که کد نویسی ساده رو بلد باشه اگه یکمی خلاقیت به خرج بده میتونه اسرار زیادی درست کنه اینکه ما بیام هزینه بزاریم و مجله درست کنیم نه تنها نمیتونه کمک زیادی به کاربرا بکنه بلکه توی خیلی از موارد منجر به محدود شدن خلاقیت و ذهن افراد میشه
به نظر من انرژی تالار روی موضوع دیگه ای متمرکز بشه خیلی بهتره

MATFB

Well-Known Member
سلام دوستان درسته این کار به نظر شما هزینه زیادی میبره ولی میشه توی کمترین هزینه یا صرف هیچ هزینه ای این کار رو کرد شما فایل رو برای من ارسال کنید بقیه کارا با من

peyman136

سلام دوستان درسته این کار به نظر شما هزینه زیادی میبره ولی میشه توی کمترین هزینه یا صرف هیچ هزینه ای این کار رو کرد شما فایل رو برای من ارسال کنید بقیه کارا با من
دوست عزیز شما چرا هزینه رو فقط توی پول خلاصه میکنی ؟ مگه وقت سرمایه نیست ؟
شما اگه خیلی مشتاقی یه مجله راه بندازی و نیاز به ترفند داری چرا از ترفند های معرفی شده توی انجمن استفاده نمیکنی؟

ubuntu

Member
من نمي‌فهمم! چرا همه‌ي افکار مربوط به فعاليت‌هاي اضافه اين موقع به ذهن اعضا خطور مي‌کنه؟ دقيقاً وسط امتحانات؟!

splinter cell

Well-Known Member
من نمي‌فهمم! چرا همه‌ي افکار مربوط به فعاليت‌هاي اضافه اين موقع به ذهن اعضا خطور مي‌کنه؟ دقيقاً وسط امتحانات؟!

اصولاً مغز انسان مثل قالی کاشان هست که هر چی پا بخوره براق تر و درخشنده تر میشه! :) الان هم که فصل کار کشیدن(لگدخوردن ) از مغزها بخاطر امتحانات هست و این پدیده ها کاملاً طبیعیه نگران نباش سعید جان!

ان شاءالله اگر این مجله دوستان تولید شد بنده با افتخار یکی از اولین خوانندگان اون خواهم بود.
واقعاً اگر از لحاظ وقت محدودیتی ندارید چه عیبی داره که یه همچین مجله ای رو درست کنید؟حداقل استفاده اش اینه که اون مطالبی که دنبالش بودین توی ذهن خودتون موندگار میشه.
البته به شرطی که بقول پیمان دنبال تهیه ترفندها توی تالار بگردین و همه منتظر نباشند که مطالب رو بقیه تهیه کرده و به اونها بدهند که اونها فقط تبدیل به pdf کنند.
کوشش بیهوده به از خفتگیست!
موفق باشید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
بقول محسن اگه از نظر وقت محدودیتی ندارید کاری به غایت شایسته و قابل تقدیر هست، حداقلش اینه که بواسطه ی این مجله افراد بیشتری رو با mmb آشنا میکنید که خئدش قدم بزرگی هست
مثلاً میتونید با انتشار چند پیش شماره mmb رو معرفی کنید و مقدماتش رو آموزش بدید و بعد شروع کنید به پرداختن به مسائل پیچیده تر و جذابتر، مثلاً میتونید در هر مجله پرسش و پاسخ های برتر تالار رو در بازه زمانی بین انتشار مجله و یا مثلاً کالبدشکافی یک پروژه ی نسبتاً بزرگ و کامل با mmb رو انجام بدید، اگر واقعاً وقت آزاد دارید و احساس میکنید که قادر به انجام چنین کاری هستید، جرقه ی کار رو بزنید و فعالیتتون رو شروع کنید، مطمعناً با شروع کار کسانی رو پیدا خواهید کرد که در این امر یاریتون کنند.

موفق باشید

ubuntu

Member
راستش وقت آزاد رو نمي‌دونم هنوز. ولي سعي مي‌کنم ظرف يه ماه آينده جور کنم!​

MATFB

Well-Known Member
سلام دوستان من يه مقدار ترفند تهیه کردم البته ترفندهاي راحتيه و کم چون فردا امتحان دارم نتونستم همش رو بگذارم ان شاء الله بعد از اين امتحان بقيش رو هم ميگذارم ولي براي دفعه اول خوبه ميشه نظرتون رو بگين ؟
ميشه به من کمک کنيدتا ترفند بيشتر بتونم بگذارم؟

پیوست ها

• M.T.F.B.B.rar
    464.7 کیلوبایت · بازدیدها: 52

MATFB

Well-Known Member
سلام دوستان این فایل exe که در پست قبلی هست یه نمونه خیلی کوچیک از این کارمونه من یه سوال از شما داشتم به نظر شما ما این کار رو به exe تبدیل کنیم یا PDF یا هم exe و هم Pdf
میشه لطف کنید هر چه سریعتر نظرتون رو بگین؟

splinter cell

Well-Known Member
بنظر من اگر به شکل پی دی اف و به همراه تصاویر مربوطه باشه کامل تر میشه و یادگیریش برای مبتدی ها راحت تره!

در غیر اینصورت اگر میخواین بشکل اگزه باشه بهتره خودآموزTutorial باشه یعنی کاربر همون کارهایی که در ترفند میگین رو انجام بده برای اینکار هم میتونید از خود بیلدر و نرم افزارهایی مثل Adobe Captivate که برای ایجاد یک انیمیشن های تعاملی با کاربر بکار میره استفاده کنید.
بنظر میرسه در این مقوله کمیت زیاد مهم نباشه بلکه مهم کیفیت کار آموزشیه که کاربر پسند باشه!
در صورت استقبال میتونید پکیج های بعدی اون رو هم ارائه کنید.
این فقط نظر بنده بود و صد البته دلیلی بر درست بودنش نیست و این گروه کاری شماست که باید با هم بر سر شیوه فعالیت به یک اجماع برسه.
موفق باشید

MATFB

Well-Known Member
ممنون از نظرتون دلیل من از ساختن فایل اگزه اینه که میشه گرافیک جالبی به اون داد و هم می شه خود آموزش کرد البته می شه هم از پی دی اف هم استفاده کرد
به نظر من بهتره نظر بچه ها رو هم بررسی کنیم

harem

Member
به نظر من بستگی به حجم مطالب داره اگه حجم مطالب زیاده از pdf و در صورت کمی مطالب از exe استفاده شود بهتر است.
با تشکر از زحمات شما

بالا