فرشاد جان سلام
کار خیلی قشنگی رو شروع کردین و امیدوارم بتونیم بزوی یه بازی حرفه ای و قابل قبول از شما ببینم.
همونطور که خودت می دونی درست کردن یه بازی کار خیلی سختیه و واقعا از یک فیلم و انیمیشن هم سطح خودش خیلی بیشتر کار می بره .
اولا تو یه چیز ی رو فراموش کردی و اونم کارگردانه . درسته شاید کارگردان زیاد به چشم نیاد اما هماهنگ کردن گروه اونم به صورت اینترنتی کار خیلی سختیه .
دوما . کساییکه برنامه نویسی برای ساخت بازی می کنند هم باید یه پا برنامه نویس باشن هم باید از گرافیک و دانش سه بعدی سازی یه چیزایی سزشون بشه. منظورمو که می فهمی
اگه یه فکری برای این دوتا بکنی کارت خیلی خوب میشه
کارکردان و هماهنگ کننده خودم هستم و این کار با منه و من فقط تو برنامه نویسی کار های کمی می کنم و در نقش یه کمک هستم یعنی دو ت کار برا من سخته مخصوصا هماهنگی که خفن ترین کاره
هر کسی که برنامه نویسی سه بعدی می کنه خودش یه پا طراحه منم و بقیه دوستان هم بلدیم ولی هرگز در طراحی به پای یک کسی که 3دی مکس کار می کنه نمی رسیم
معمولا مقام مدیریت چنین کارهایی باید در هر یک از زمینه ها اطلاعات و تجربه ی نسبی داشته باشه!
پس اگر جسارت نیست می تونم ازتون بخوام که خودتون نمونه کارتونو در زمینه های مختلف بذارید؟!
مطمئن باشید که اگر به این درخواست عمل کنید و کیفیت کارتون در حد متوسط و مطلوب باشه تعداد کسانی که اعلام آمادگی می کنند چندین برابر می شه!!
من چند سال مدیر گروه ممتاز قسمت فارسیش بودم و کار های زیادی در زمینه بازی فارسی کردن و دستکاری تو بازی کردم و بازی های زیادی هم ساختم که بد بختانه به علت نداشتن کارکتر در بازی همشون از بین رفتن مثلا تو بعضی بازی ها به جای یک شی یه مربع خرکت می کنه
اولین کاری هم که وقتی گروه درست شد می کنم اینه که اون بازی ها را کمل کنم
باز هم کمک می خواییم دوستان لطفا درصورتی که خودتون را معرفی می کنید یه نمونه بزارین و حتما کار خودتن باشه
فرشاد