گرفتن سرتيتر

lxl

Member
سلام . چند تا سوال داشتم . خواهشا راهنمايي كامل كنيد . سعي مي كنم مثال هم بزنم تا منظورم رو به خوبي بفهميد .

1) چه طور سر تيتر خبر ها گرفته ميشن . مثلا آخرين تاپيكهاي فروم يا مثلا استفاده از آخرين اخبار يه سايت . فكر كنم يكي از راه هاش اينه كه يه سايت خودش مثلا يه فايل js درست کنه و هر کی تووی صفحه استفاده کنه آخرین اخبار نمایش داده بشن ولی میشه یه نفر اینکار رو خودش انجام بده ؟ مثلا در سایت www.phpmystery.com آخرين نوشته هاي وبلاگ iProDev هست . يا مثلا وبلاگ من ؛ خودم و احسان آخرين تاپيك هاي انجمن هستن .

2) چه طور ميشه يه همچين Scroll bar رو درست كرد . http://www.unknown-man.com/
نوشته سمت چپ سايتش كه در واقع مثله وبلاگ ميمونه رو ببينيد . اصلا scroll اش يه چيز ديگه اس .

3) چه جوري ميشه وقتي ميريم روي يه لينك رنگش كم كم عوض بشه . نمي دونم تا حالا ديده بودين يا نه ولي مثلا لينك هاي اين سايت ها رو ببينيد . دقت كنين مي بينين آروم آروم سبز ميشه .

www.farsfootball.com
weblog.mojde.com

omidak

Active Member
سلام:
شماره يك مربوط به اين انجمن ميشه. و شماره 2 و 3 بايد در انجمن. Client مطرح بشه.
اگر قوانین رو مطالعه کنید. نوشته شده که باید سوالها رو جدا گانه مطرح کنید.

در مورد شماره یک که خیلی تویه انجمن مطرح شده. شما در مورد RSS و XML تویه این سایت جستجو کنید. پیدا میکنید.

در مورد شماره 2 و 3 هم به انجمن برنامه نویسیه Client مراجعه کنید.

oxygenws

Active Member
دوست عزیز، به جز سوال اولت، مابقی به انجمن client-side مربوط می شه. لطفا اون سوالات رو برای اینکه جواب بهتری بگیری، برو و اونجا بپرس.

در مورد سوال اولت، اونا معمولا از rss استفاده می کنند که اکثر سایت های خبری (یا سیستم های وبلاگ یا ...) که تقریبا روزانه به روز می شن دارند. برای rss هم همین 2-3-4 روز پیش یه نفر تو همین انجمن (server-side) پرسیده بود. یه جستجویی بکن :)

موفق باشید، امید

oxygenws

Active Member
نه بابا، 8 دقیقه شد، چون من تمام مطالب جدید رو خوندم، بعد جواب اینو نوشتم :) شرمنده :)
ولی جوابامون دقیقا یه جوره :)

جدیدترین ارسال ها

بالا