گرفتن اطلاعاتی راجب سایت مورد نظر توسط نرم افزار

ali_yousefian19

New Member
سلام و خسته نباشین
اطلاعاتی راجب نرم افزاری میخواستم که با دادن آدرس یک سایت به اوون نرم افزار اوون نرم افزار به سایت وصل میشه و اطلاعاتی راجب به اوون سایت بهمون بده .مثلا بگه سایت راجب چه موضوعی هست و ....
با تشکر

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
مطمئنی چنین درخواستی برآورده شده ؟ وب اونقدر گسترده هست که فکر نمی کنم اینقدر کسی بیکار باشه که بیاد همچین دسته بندی رو انجام بده ........

ali_yousefian19

New Member
فکر کنم کنظور من را به درستی متوجه نشدین . نرم افزار مورد نظر به سایت وصل میشه و با توجه به مطالب داخل سایت (همان header و title و ...) یک نتیجه به ما میده .
خوب مطمننا موتور جستجوگر گوگل هم از همچین نرم افزاری استفاده میکنه !!!
ممنون که توجه کردین و ممنون میشم کمکم کنین.

Little-Demon

Well-Known Member
خوب آخه Google که عزیز من فکر می کنم روش کارش دیگه معلومه ...

ببین هر سایتی که بخواد موقع جستجو در گوگل اون هم سهیم باشه و به اصطلاح گوگل اونو بشناسه میاد و خودشو معرفی می کنه که بلدی خود شما احتمالا....

حالا وقتی می خواد بشناسونه کلمات کلیدی رو چک می کنه و مطالب مرتبط با اون ها و به قول شما سربرگ و ....... که فکر می کنم نیازی به نرم افزار نداره و از تکنیک های پیشرفته جستجو هست .و با همون کد نویسی انجام میشه..

البته این چیزی بود که من برداشت کردم ....ممکنه نقص داشته باشه ...

ali_yousefian19

New Member
مرسی از جواب اما یه سوال : مثلا من میخوام یک جستجو برای سایتم بزارم که هر کسی بیاد کلمه مورد نظرش را وارد فیلد کنه و بعد که دکمه را زد بیام سایتم را بگردم.
اینکار ار چطوری یا با چه کدی باید انجام بدم؟؟؟

Little-Demon

Well-Known Member
شما باید احتمالا از کدهای جاوا اسکریپت و یا بسته کد هایی که بعضی از تیم ها تولید می کنند استفاده کنید . توی یه سری سایت ها بسته کدهای آماده اش هست فکر می کنم فقط باید بگردید .

ali_yousefian19

New Member
برنامه خیلی توپی بود ، تشکر
ولی من میخوام بدونم واقعا این برنامه یا یک موتور جستجو چطوری کار میکنن؟ الگوریتم اینکه چطوری هر صفحه را میگرده چیه
بازم تشکر

zorig4fun

Member
من از جاوا سر در نميارم ولی اگر شما بيايد از يکی از زبانهای برنامه نويسی استفاده کنيد که از ديتابيس استفاده ميکند کار شما راحت تر و دقيق تر خواهد شد.
هر مبحص و نوشته ای را که شما به سايت اضافه ميکنيد در ديتابيس قرار ميگيره و موقع جستو جو جستوجوگر ديتابيس را ميگردد و مطالب را پيدا ميکند.
فقط خواستم يکی از راه ها را معرفی کنم.
خوش باشيد

Little-Demon

Well-Known Member
بله ولی سایت هایی که از دیتا بیس استفاده نمی کنند ....جستجو گرها با استفاه از روش های جستجو که متعدد هستند این کار رو می کنند ...
جستجوهای خطی و باینری و ایندکسی و انواع دیگر که اکثرا جستجو های رشته ای هستند.

مسلما یه موتور جستجو مثل گوگل خیلی کدها و روش های جستجوی پیش رفته ای رو در بر داره ...

مقاله هایی در این خصوص هست میتونید پیدا کنید ....

جدیدترین ارسال ها

بالا