گربه محجوب - تصویرسازی رنگی

بنام خدا
سلام

گربه محجوب !
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=173056

+
رنگ آمیزی در فتوشاپ با تاکید بر سبک اولیه تصویری
: برای رنگ طراحی نشده بود و به همین خاطر هاشورهای پری داره.
روشهای زیادی رو تست زدم اما فکر کردم پایه و جنس خطها رو بهتره حفظ کنم.
به همین خاطر روی محیطش کار کردم. البته بازم اکتشافی ...

:rose:
+
پیوست پست 12

متشکر از نظراتون
ماه مبارکی داشته باشید.
یا علی

پیوست ها

• my cat 2 t.png
    my cat 2 t.png
    38.8 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • my cat 2 + C.jpg
    my cat 2 + C.jpg
    337.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

elham_elham

Member
ایده وطرحتو وااجراتو دوس دارم

اما رنگ کارت یکم تیرست وغمگینم میکنه کاش یکم شادتر شه ( طیف بنفش )

فکر کنم از سفید هم استفاده کنی بدک نشه

Yunes.grapix

Well-Known Member
borhani59 دوست من کارت خیلی قشنگه ولی یه ایراد کوچولو داره و اون اینکه تصویر گربه در بکگراند گم شده
و به یه نگاه قابل تشخیص نیست ، چشم باید کمی کار کنه تا اجزا رو از هم جدا کنه

سلاممنون اساتید
خیلی از نظرا و پیشنهادا ممنونم.
کاش هر دفعه اینقدر هدیه بگیرم.:rose:

درباره غمگین بودن تا یجایی درسته. شاید جنگل سبز یا زرد شادترش میکرد. توی افکت گذاری وانتخاب تم رنگی خیلی به این مساله دقت نداشتم

درباره استفاده از رنگ سفید هم پیشنهاد جالبیه. اما هنوز برنامه ای براش ندارم و شاید تست جدید بخوره بشه قضاوت کرد

درباره گم شدن گربه در لای بوته ها هم احتمالا بشه با نورهایی که از لای شکافهای درختا تابیده یه فضای روشن تو قلب کادر درست کرد. البته یکم سخت میشه.
از جهتی هم گربه محجوب توی اون دید شاید نخواد خودنمایی کنه! به بازی گرفتن چشم های کنجکاو خودش یه جور حجاب سازی هست که من ازش استقبال کردم. خب من علاوه بر تاکید اینجوری هم میپسندم.

تشکر از مشاوره هنری
ماه خدا پررنگ و پرنور
یا علی

hdnsoft

Well-Known Member
سلام سید جان خوبی ؟
آقا تبریک طرح قشنگی شده ولی به قول دوستان رنگ گربه رو متمایز میکردین بهتر میشد

ijnaraghi

Member
:: یکم از نظر رنگ روش بیشتر کار کن ، این طرحتم مثل همه طرحات جالب شده ، ولی رنگ یادت نره ...!

سلام

حضور همه اساتید خیر مقدم.
و برای همه پیشنهادا تشکر
:paint:
به خاطر هلی که بهم دادین تا یه چند متر جلوتر هم رفتم. اصلاحات و بازم ترکیب رنگ... اینا رو چطور می ارزیابید؟

پیوست ها

• my cat 2 + E.jpg
    my cat 2 + E.jpg
    581.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • my cat 2 + F.jpg
    my cat 2 + F.jpg
    546.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10

moslancer2

Member
سید جانم ایول دستت درست... حاجی گل کاشتی... خیلی خوشم اومد از کار... با اجازه ذخیره کردم... امیدوارم راضی باشی...:rose:
میدونستم رنگ زدنت غافلگیرانس... ایول:paint: از رنگبندی روشن بیشتر لذت ناک شدم... این نظر من:green:

آخرین ویرایش:

Leoric

Active Member
محد جان تو ذیق وقتیم . سر نمی زنیم بزار پا همون نامردیمون . طرح گربه ات اول که دیدم خام بود اما حالا که نگاه می کنم داره شکل و قالب

کارهای مخصوصت رو می گیره . بک کار من و یاده افسران قهوه می ندازه ! این یعنی خیلی دوسش دارم . بک نارنجی و بنفش تو طرح

دست راستییت خوب ترکیب شدن . هایلایت زمینه هم خیلی خوشگلش کرده . اما گربه ات یخورده ترسناکه ! می ترسونه منو ! :) به نظرم

چیزی که در طرحای قبلیت به صورت یه سیر تکاملی در حال پیشرفت بود نحوه ی ترکیب زمینه و شخصیتت بود . توی طرحای قبلیت انگار

شخصیتت جزئی از طرح زمینه بود و در رنگ بندی با زمینه شریک بود و فقط مرزبندی باعث می شد که شخصیتت قابل تشخیص بشه و این

به نظرم سبک جالبی بود . اما تو این طرح به نظرم گربه خوب روی بک ننشسته و فک کنم باید بیشتر روش کار کنی . منتظر آپدیت کارت

هستیم . ممنون

سلامصطفی:rose:
من همیشه کارای دیگران رو ذخیره میکنم. اونهایی که امضا داره و اونهایی که امضا نداره
:lol:.
برای دیدن نه برای خوردن:)
قابل شما رو نداره

سلامدامون:rose:
باباذیقی!
:lol:
زحمت نکش باید خیلی تلاش کنی که نامرد بشی.
البته اینکارو نکن! از تو ساخته نیست بچه! ضایه میشی!
ما از بوی کفش و صدای نگاهت صفا رو حس میکنیم.:)

درباره خامی طرح اول برمیگرده از همون انتظارمون نسبت به طرح که قبل از رنگ محقق بشه یا نه.
همون که قبلا بحث کردیم.
من هر سه بار به نظرم کامل بود و هر بار میدونم که میتونه ناقصی هاش بیشتر گرفته بشه.
اما رنگ کردن لزوما اصلاح و تکمیل نیست.
من به نظریه تکامل مرحله ای تو طراحی اعتقاد دارم.

این قضیه ترس رو هر وقت میشنوم خودم هم میترسم که نکنه گربه به صورت کسی خنج بکشه!

درباره قاطی شدن طرح و زمینه خب این بیشتر به سلیقم نزدیکه که با هم قاطی بشن.
ولی الان روی تنوع و نور افتادن روش کار کردم.
به نظرم اینجور هم خوبه و اونجور هم خوب بود. چقدر همه چی خوب شد! ...: اسمایل خوشبینی خودبینانه: !

درباره ننشستن رو بک هم یه حس معلقه. خیلی روش تست زدم. چون محیط رو بعد از طرح شروع کردم یجورایی تا آخر بهش نچسبیده. دفعه بعد سعی میکنم تو طراحی اولی ه لحاظ کنم تا مشکل ترکیب و جایگاه و چسب کمتری پیش بیاد. ماهم تو ذیقیم استاد. باشه تو کار بعدی طلبت.

___
اساتید ممنون و مففف
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا