سلام

خدمت همه اساتید عزیز خوشامد عرض میشه. خیلی لطف دارین هم به خاطر نظراتون هم به خاطر مقایسه و هم به خاطر رک بودنتون.
انرژی هایی که برام فرستادین رو جذب کردم. خیلی ممنون.
استاد گیلاس. من تو باغ fur نبودم اونوقتها الان هم خب هنوز بلذ نیستم. انشاءا... یاد میگیرم.
اسکچ بوک 2 مال سال 2005 هست. پرتابلشو دارم براتون آپ کردم. 7 مگ بیشتر نیست. شلوغی های ورژنهای جدیدو نداره. فقط مداد و براش. اما تو خوشدستی برای تبلت به نظرم هنوز بی همتاست. یه جورایی روند mouseless داره!
لینک اسکچ بوک 2 پرتابل.(دو قسمت داره یکی برنامه نقاشی و یکی اسکرین کپچر که شاید ویروس بشناسه اما سالمه. همون نقاشی مهمه)
http://borhani59.persiangig.com/SketchBook 2p.rar
آقای سعیدی عزیز تشکر. اسکچ بوک نرم افزار اسکیس و طراح آزاد برای شرکت Alias بوده که بعد با مایا خریده شد توسط اتودسک. برنامه وزین و خوشدستی هست با همون اصول و قام های ساده. البته تو ورژن های جدید امکانات تلفیق طراحی برداری و بیتی اضافه شده و برنامه سنگینی شده
نرم افزار Artrage هم یه برنامه استرالیایی هست که ترجمش خب خشم هنری هست. تو مقایسه از لحاظ اینترفیس و ظاهر گرافیکی همه چی رو میذاره تو جیبش. تو ابزارهای بی مانند natural painting هم تو خیلی از رشته ها painter رو هم تو رقابت به زحمت میندازه.
اگه امتحان نکردین artrage رو حتما ببینین. ورژن سه و خورده ای فکن کنم آخریشه...
از نظرات خرگوش پسندانه و محبت آمیز دیگر اساتید هم سپاسگذارم.

از راهنمایی های همه ممنونم
یا علی