گرافیک معنا گرا

robic

کاربر فعال
سلام به دوست خوبم!
در مورد نکات فنی کار که دوستان نظر دادند و طرح رو کامل تشریح کردند.
اما در مورد مفهوم کار، برداشت من اگرچه ممکنه غلط باشه اما این بود:
ایک انسان سرگردان در مرز بین درست و نادرست در واقع بر سر یک دوراهی مونده، همه چیز در دست خود آدم هست و به خودش بستگی داره که چه سرنوشت و راهی رو انتخاب کنه، در این طرح هم این خانم درست روی مرز ایستاده، مرز بین خوبی و سرانجام خود، بلندی و شادی... و بدی، سرانجام تلخ و بی روه و خاکستری! ضمن اینکه همه ی اینها در دست خودش هست.
ضمنا انگشتان دست مثل افراد، آشنایان و دوستان هم هستند که بد و خوب دارند و خودت انتخاب میکنی طرف کدوم بری...
برداشت من این بود، منتظر توضیح مفهوم از طرف خودت میمونم.
موفق باشی....:rose:

آفرین و بارک ا... مستر دیجیتال ( اسمتو نمی دونم ، شرمنده ) هووم

به نظر من بهترین تعبیر رو از اثر شما برداشت کردی و جای تقدیر داره

من هم نظرات شما را کاملا تایید می کنم .

ممنون بابت ، تحلیل حرفه ای طرح

MEGA WAVE

Active Member
آفرین Mr.Digital شاید تعبیرت 90% درست هست. ، خدا رو شکر ...

و اما مفهوم کار :

قبل از هر چیز خوب ایراد از منه ، فکر میکردم انتقال مفهوم راحت باشه اما واقعاً کار سختیه ..

منظورم اینه که من کارو بد بیان کردم .

ببینید توی این طرح من از کف دست که نماد یه عمر زندگی هست استفاده کردم .

اون دختر رو روی خط اصلی دست خودش که به خط عمر معروفه ایستاده. ژستش به صورتی هست که داره به بالا نگاه میکنه و یه جورایی دو دل هست.

نشانه های رنگ خاکستری نماد تباهی و قبر نماد از بین رفتن و سیگار که باعث تباهی و مرگ میشه و بعد از اون خط سمت چپ (سبز) که راه درست هست و ادامه همون راه سبز روال عادی زندگی دختر هستکه اگه سمت چپ بره به سبزی که نماد موفقیت و زندگی سالم هست میرسه.

حالا دخترک به یه دوراهی تو زندگیش رسیده کهاگه سیگار رو روشن کنه به سمت راست میره و نابود میشه و لی الان که روشن نکرده داره تصمیم میگیره درست زندگی کنه .
روبیک امیدوارم منظورمو از رنگها فهمیده باشی و مهدی شما هم الان باید بدونی که چرا سیگار خاموشه و دست ، دسته یه انسان سالمه

حالا دست خودتونو بالا بیاریید یه نگاه کنید ببینید کجایه زندگیتون هستید ؟ دارید راه رو درست میرید ؟ این راهی که میرید به اون رنگ سبز ختم میشه ؟؟؟یادمون نره از این دو راهی ها شاید به شکل های مختلف تو زندگیمون باشه ، مهم اینه که راه درست رو بریم ( اگه دقت کنیم نشانه های زیادی برا راه درست هست)

آخرین ویرایش:

memol_515

Active Member
اووم، اولا خسته نياشي ! ايده ات جالب بوده... اما منم فكر ميكنم بهتر هم ميشد اجرا بشه !

كار خيلي شارپ شده، عناصر احساس ميكنم هم خوني ندارن.

بازم ميگم ايده ات جالبه، اما اگه من از زبون خودت نشدنيده بودم، اصلا مفهومي از كار برداشت نميكردم !

فقط احساس ميكردم كه خانومه داره با التماس به سيگار نگاه ميكنه. همين ...

خيلي نگاهش كردم، اما چيزي جر اين نديدم.

به نظرم بهتر بود سمت راست كار رو تيره ميكردي و كم نور، اما سمت چاپ رو نوراني و زيبا !
و شخصيت سازي ات رو هم بهتر انجام ميدادي.

ميگم بهتر، اما دقيقا الان يادم نمياد چي ميتونست بهتر باشه :d حالا فكر ميكنم اگه چيزي يادم اومد ميگم.

همينا فهلا !

خوش باشي عزيز

MEGA WAVE

Active Member
مرسی مائده .

راستشو بخوام بگم وقتی این ایده اومد تو ذهنم انقده ذوق زده بودم که اجرا بشه و نظر بقیه رو بدونم که هر چی هم میخواستم روش کار کنم بازم نمیشد . این بود که یه عامل به نام اجرا که به اندازه ایده مهمه رو ضعیف کار شد.

که این از بی تجربگی و تازه وارد بودن من توی گرافیک هست ، سعی میکنم دفعه های بعد برای یه ایده قوی یه طرح قوی هم بزنم .

mayapower

Well-Known Member
سلام
ممنون مجتبي لذت بردم از ايدت هر چند اجرا مهمه ولي مفهوم اصل و اسكلت كاره كه جالب بود
ولي شخصيت رو زن گذاشته بودي يه خورده نكته انحرافي داشت
واسه همون رمانتيك شد قضيه...:rose:
موفق باشي

Narcisus

Member
ببخشید ولی هم ایده هم اجرا میشد قویتر بشه
منظورم از ایده ظرز بیان هست
چرا با عناصر دیگه نشون ندادی؟

MEGA WAVE

Active Member
سلام نرگس خانوم.

ممنون از نظرت

حرفی که به مائده خانوم گفتم به شما هم میگم.

راستشو بخوام بگم وقتی این ایده اومد تو ذهنم انقده ذوق زده بودم که اجرا بشه و نظر بقیه رو بدونم که هر چی هم میخواستم روش کار کنم بازم نمیشد . این بود که یه عامل به نام اجرا که به اندازه ایده مهمه رو ضعیف کار شد.

که این از بی تجربگی و تازه وارد بودن من توی گرافیک هست ، سعی میکنم دفعه های بعد برای یه ایده قوی یه طرح قوی هم بزنم .

Narcisus

Member
سعی کن المان هارو تغییر بدی
همونطور که گفتم میتونستی از تلفیق یه برگ پائیزی با اون دست استفاده کنی اگه خط عمر اینقدر برات مهمه
یا میتونستی مثلاً یه تنه درخت قطور بذاری که بریده شده و این دختر یا یه المان همخوان تر روی دوایر عمر درخت باشه و یک طرف برگهای سبز و شاداب و طرف دیگه برگهای زرد که یه سیگار افتاده پاش و داره به آتیش میکشتشون استفاده کنی
ببین همین الان این ایده به ذهنم رسید با مقایسه المان ها
روش کار کن

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
سلام مجی هه خوبی؟^.^
شرمنده نمی شد زودتر از اینا پست بزنم.دلیلشو توی امضام گذاشتم :دی
به نظرم کار جالبی شده.یک مقدار اگر روی تقسیم بندیها دقت بیشتری می کردی و سایه ها، میشد گفت کاره تقریبن بی نقسی شده.می که خوشم اومد ازش.اما احساس می کنم با وجوده کاره قشنگت، ایده هنوز خام بوده که شروع کردی به اجرا

شرمنده اسمایل ندارم :دسته گل: موفق باشی دوست هاینم ^.-

leili1

Active Member
سلام مجی خوبی
میبینم که زدی تو کاره مفهومی
همه چیو بچه ها گفتن دیگه چیزی نمونده
با نظر مائده موافقم

موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا