گرافیست ها : طرح به تصویر کشیدن کتاب لهوف سید بن طاووس در مورد داستان زندگی امام حسین

abizaki

Member
من هم سایت رو زدم. به زودی راه میفته. خواهشن خوهشن و باز هم خواهشن در هنگام ثبت نام فقط و فقط از نام کاربری خودتون تو مجید آنلاین استفاده کنین. وگرنه اکانت پاک می شه. می خوام یه سایت جمع و جور داشته باشیم. lohoof.gigfa.com

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اگه میخوایید تو ایران نشون بدید که نه مشکلی نیست چون کپی رایت رعایت نمیشه . خارج از ایران اگر لایسنس نداشته باشی نمی تونی تو هیج جا نمایش بدی فیلمتون را . می تونید تحقیق بکنید .:rose:

bitaroos

Member
آقا من حرفای بلوط و هر 2تا مرتضی رو قبول دارم.
نمیشه عزیز من.
ببین من خودم 1 سال پیش تو یه تیم بودم که از بچه های همین سایت هم هستن.
خواستیم یه انیمیشن 3 یا 4 دقیقه ای درست کنیم.
استوری بورد رو هم آماده کردیم.
من مدل ها رو کامل ساختم.
دادم به اون دوستمون ریگ کرد.
ولی مشکلات تازه شروع شد.
هرکی یه چی میگفت
به حرفش هم گوش نمیدادیم. آقا ناز میکرد باید بشینیم به جای کار کردن ناز بکشیم !!!
آخرش هم همه چی از هم پاشید. به همین سادگی ... به همین خوشمزگی...!!!

از ما گقتن بود...... اینطوری عمرا نمیشه

موفق باشی:rose:

یه بار شکست خوردی، حالا باید همش بگی نه، نمیشه؟
کار شما به انجام نرسید چون:
امام علی گفته اگه خواستی سفر کنی و تعدادتون بیش از 1 نفر بود حتما یکی رو به عنوان رهبر تیم قرار بدید.پس احتمالا یا رهبری نداشتید یا مناسب نبوده(تا حدودی در جریان کارت بودم.خودت که میدونی دیگه).

اون کاری که شما میگید نمیشه، ما انجامش دادیم . پس بخونید:

قرار شد یه ماهنامه راه بندازیم تو ماهشهر با دست خالی.
یکی از بچه ها 17 صفحه a4 در مورد هدف، مسیر حرکت، زمان بندی برای رسیدن به هدف های کوتاه مدت و .... نوشت.
هدف چی بود؟ به علت افراطی بودن بعضی آدم های مذهبی، مردم منطقه با مسجد قهر کرده بودن و یه دید بد تو ذهنشون درست شده بود. هدف آشتی دادن این گروه آدم ها با دین و مسجد بود.

دوست من می خندی؟ مسخره هست؟ اگه یه درخواست برای همکاری ازت می کردن چی می گفتی؟

خیلی خلاصه بگم : گروه تحقیقات شروع به آمار گیری از سن افراد منطقه کرد تا گروه سنی مخاطب انتخاب بشه و .........( خلاصه کار مهندسی و حساب شده بود)

من مسئول بخش گرافیک بودم. طراحی و صفحه آرایی و تربیت نیروی جدید برای طراحی های آینده از وظایف من بود، چون نسل بعدی هم باید کار رو یاد می گرفت و من تا ابد نمی تونستم اونجا طراحی کنم .

با هیئت امنای مسجد صحبت کردیم تا مکانی از مسجد رو برای کار در اختیارمون قرار بدن.
مجوز نداشتیم ولی با رئیس فرهنگ و ارشاد جلسه گرفتیم و اجازه ی چاپ داد.
بعضی شب ها نمی اومدم خونه و تو مسجد تا صبح کار می کردیم.( از همه چیم زده بودم)

بالاخره پتروشیمی هزینه های مالی ما رو تقبل کرد( ماهی 500 هزار تومن برای چاپ ماهنامه و خرج های جانبی).

قرار بود تیراژ 100 تا باشه ولی به لطف خدا شد 1000 تا.
بعد چاپ اول و پخش کردنش. از مدارس، جاهای دور شهر و ... هجوم آوردن به مسجد ما. مثل توپ صدا کرد.
مربی پرورشی مدارس التماس می کردن که یه نسخه بیشتر بهشون بدیم.
از مردم درخواست همکاری برای کار توی ماهنامه کرده بودیم.

طرح جلد و سبک کار شده، جالب شده بود. از چند تا مرکز طراحی تماس گرفتن که برم اونجا براشون کار کنم( کار اولم بود خودم باورم نمی شد)

و.....

ماهنامه ما مجانی بود و هیچ تبلیغی توش نبود با این حال کار اونقدر خوب شده بود که یه رئیس روزنامه از آبادان اومد ماهشهر و به اداره ارشاد گفت کار ما رو تعطیل کنه ( آخه مجوز نداشتیم) ولی رئیس اداره ارشاد گفت اینکارو نمی کنه.
طرف شکایتش رو برد ارشاد اهواز و .....

چند روز بعد هم تو اهواز بد جوری جیبشو زدن. حالا بماند چی شد و چه بلایی سرش آوردن....

خلاصه
ما برای اینکار پولی نمی گرفتیم و هدف دیگه ای داشتیم.

قبل از شروع اینکار من تو فتوشاپ خیلی مبتدی بودم ولی یه ماهه بعدش دانسته هام اساسی متحول شد.

شماره سوم آماده برای چاپ بود که از اهواز دستور دادن کار رو تعطیل کنیم.
ولی به توافق رسیدیم که تا گرفتن مجوز ادامش بدیم.
باز هم ضعف مدیریت، کار دستمون داد و کار خوابید. ولی اثرات خوبش هنوز مونده....

sharin

Member
با عرض ادب و احترام : :rose:

در جواب دوستان بايد اين رو اضافه كنم كه ( ديگه اسم نمي يارم چون زمان بر هست ، هر كس مي دونه منظورم با كدوم بحث هست )
ببينيد بحث پول و زمان و لايسنس و ... همه ي اين ها درسته ، اما همونطور كه گفته شد ديگه قرار نيست روي ساخت فيلم چند ساعته بحث كنيم !! اين رو من از پست اولي كه زدم گفتم !! دوستان خواهشن كم لطفي نكن و اگه حرفي مي زنن ، پست هاي قبلي رو دقيق خونده باشن.
ما كه قرار نيست فاينال فانتزي درست كنيم كه اين بحث ها رو مي كنيد. گر چه جور كردن پول براي اين پروژه ها هم نبايد انقدر ها سخت باشه . خيلي ها هستند ميلياردي پول دارن و عاشق اهل بيت اند و در راه ساخت حسينيه و ... خرج مي كنند . حتما كسي پيدا مي شه كه از نظر مالي تامين كننده باشه ... مخصوصا تو همچين كار شريفي. اما ما كلا اين بحث رو كنار گذاشتيم و گفتيم تعطيل ، ديگه روي اين موضوع بحث نكنيد. بزاريد بذاريد قدم ها رو آروم آروم براي شروع كار هاي بزرگتر برداريم.

100% بچه ها قابليت هاي بالايي دارند و اگر كار كليپ سازي رو راه بندازيم و هر كس گوشه اي از كار را در دست بگيره ، و در نهايت يك گزارش از تجربه هايي كه در اين راه كسب كرده بذاره و همه از اون استفاده كنندو در همون سطح ياد بگيرند ، در مدت زمان باور نكردنيي رشد همگي بشدت افزايش پيدا مي كنه . تازه اسم سازندگان هم در خود كليپ قيد مي شه و خود همين يه نمونه كار براي همگي مي شه . لازم هم نيست حتما در جشنواره بره ( اگر بره كه چه بهتر ) اما هدف چيز ديگه ايه . اگر ما داريم مسابقات اسپيد مدلينگ و انيميشن سازي رو برپا مي كنيم و با همت دوستان مدرسه ي اميرالمئومنين راه اندازي شده ، فقط و فقط براي پيشرفت بچه ها بوده ، حالا با پيشنهاد كليپ سازي كه يه تجربه ي عظيمي درش هست و بچه ها كار گروهي مي كنند و در نهايت به ساخت يك اثر تبديل مي شه ،‌ اين ياد گيري ديگه در اوج قرار داره .
هر سري هم كار ها بهتر از قبل خواهد بود.

حالا من نمي گم سالي 60 تا كليپ بزنيم . اگر نتيجه ي 1 سال كار دوستان ، يك كليپ 1 دقيقه اي هم شد اثرش رو مي ذاره . در اين راه حرفه اي ها حرفه اي تر و آماتور ها حرفه اي مي شن. اين يه جهش هست !! فرا تر از آموزش هاي تدريجي ، چونكه با يه تير چندين نشان را زديم .

از اين بگذريم باز حال و هواي فروم به كل دگر گون مي شه و به سمت 3d ي واقعي و انيميشن سازي كشيده مي شه .
اصلا نيازي به دست مزد هم نيست !! تازه دوستان اگر خواستند ، يه مقداري پول هم بدن براي خرج هاي احتمالي اين كار ، چون اين كار يه نمونه كار براي خودشونم هست. منظورم پول براي render نهايي هست ( مثلا )( نيازي نيست فعلا روش بحث بشه )

حتما كار دوستمون مهدي جان هم كه يه كلپ كوتاه رو به عنوان انيميشن حضرت علي آماده كرده بود ديديد . بريد از صفحه ي اول كار WIP رو بخونيد . با اينكه يه تنه داشت اين كار رو مي زد ببينيد چه تحولي در دانسته هاش صورت گرفت.
حالا ما با تشكيل گروه مي تونيم چندين برابر سرعت و كيفيت و ياد گيري رو افزايش بديم . البته براي تشكيل گروه هم يه فكر هايي دارم. اما فعلا داريم سر به كرسي نشستن حرفمون بحث مي كنيم ، جزئيات براي بعد.

و abizaki جان ، فعلا عضويت در اين سايت رو منتفي كن . بذار اول به يه نتيجه اي برسيم بعد بحث اون رو هم مي كنيم.
با كار هاي كوچك تر شروع مي كنيم تا تجربه هامون براي شروع يه كار بزرگتر به حد لازم برسه. عجول نباش.

پس يادتون نره ... ، بحث هاي قديمي رو ديگه ادامه نديد.

ايده هاتون رو بريزيد جلو و با يه ديد ديگه به موضوع نگاه كنيد و به بحث بپردازيد. تا با كمك هم به نتيجه ي مطلوب برسيم .

طي کردن راهي که هزار فرسنگ است با برداشتن يک قدم آغاز مي شود.
((کنفوسيوس))

همگي موفق باشيد.
يا علي.

CG-Student

Member
با تشکر از دوستان موافق و مخالف
فعلا برنامه ریزی مهمتر از بقیه قسمت هاست . یه برنامه ریزی کلی انجام میدیم و اهداف مشخص می کنیم . نقاط بحرانی تعیین میشه و راهکارهای مدیرتی برای حل بحران مشخص میشه .
ببینید در حال حاضر چون برنامه ریزی مشخصی انجام نشده و همه دوستان با همه قسمت های کار آشنا نیستند مطمئنا برنامه خوبی بدست نمیاریم . هر کدوم از دوستان برای پروژه یه برنامه ریزی داشته باشند و بعد از دیدن برنامه های همدیگه و مشورت فراوان روی یه تاپیک جداگانه ثبتش می کنیم . ( دوستان توجه داشته باشید می تونیم توی یه چت روم در موردش بحث کنیم و نتایج توی یه تاپیک در انجمن فعلی و بعدا انجمن پروژه ثبت کنیم . چون بحث و تبادل نظر Real Time خیلی ضروریه . ) ( بله میدونم چت روم تقریبا real time هست )
لطفا این تاپیک فقط باشه برای اعلام آمادگی افراد برای همکاری پروژه - برنامه ریزی بلند مدت - و دعوا بین مخالفین و موافقین .
abizaki عزیز ( اسمتون نمی دونم ) چون شما مسئول و مدیر پروژه هستید برنامه پیشنهادی شما خیلی می تونه مفید و موثر در تعیین برنامه اصلی باشه . شما برنامه خودتونو پیشنهاد کنید تا بعد یه قرار آنلاین در موردش بحث کنیم .

:rose:

abizaki

Member
سلام
همه بیاین به وبلاگ lohoofc.blogfa.com
در بخش وبلاگ های گروهی:
نام نویسنده: Majid
کلمه ی عبور: majidonline
نام وبلاگ: lohoofc
بعد هرچی خواستین توش بنویسین. البته اسمتون رو هم یادتون نره.

آخرین ویرایش:

abizaki

Member
ساعت 10 صبح جمعه همه بیاین به وبلاگ lohoofc.blogfa.com
در بخش وبلاگ های گروهی:
نام نویسنده: Majid
کلمه ی عبور: majidonline
نام وبلاگ: lohoofc

sharin

Member
صبر كنيد

اخطار

بچه ها صبر كنيد !! :shock:

بابا چرا شما پست ها رو نمي خونيد ؟؟!! ( خداييش من تا الان حد اقل هر پست رو 2 بار خوندم !! ) :mad:

قريب به اتفاق بچه ها ( يعني حتي من و bitaroos ) گفتيم با پروژه ي چند ساعته مخالفيم !! به دلايلي كه همگي گفتن !!

فعلا اگر بحثي قراره ادامه پيدا كنه ، بحث ساخت كليپ كوتاه ( چند دقيقه اي ) هست نه فيلم بلند.

اگر رو فيلم بلند پا فشاري كنيد ، اون موقع ديگه كاري از دست من و bitaroos هم بر نمي ياد ... !!

اينجوري هيچ كس ديگه اي هم حاضر به همكاري كردن نيست :mad:

متوجه شديد ؟؟!! :-?

sharin

Member
همونطور كه قبلا گفتم قرار شد كه كار به صورت كليپ سازي ادامه پيدا كنه . كليپ هاي كوتاه .
خوب با صحبت هايي كه با abizaki و bitaroos دارم انجام مي دم، تا چند دقيقه ي ديگه نتايج صحبت ها رو اينجا مي ذارم .

همگي موفق باشيد.
يا علي.

abizaki

Member
من کاملا با نظر آقای sharin موافقم. کلیپ های کوتاه بهترین راه حله.
پست های افراطیمو زیاد جدی نگیرین.!!

sharin

Member
براي اينكه اين تاپيك شلوغ شده و موضوع بحث تغيير كرده ، و براي اينكه افراد جديد كه مي خواهند نظر بدن بخاطر عنوان اوليه ( ساخت فيلم ) ، اشتباه نظر ندن ، يك تاپيك جديد ، با موضوع دعوت از همگان، جهت همكاري_ چند صحنه از يك داستان ايجاد كردم. ( لينك زير )

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1012849#post1012849

لطفا اونجا نظر بديد.

با تشكر.
موفق باشيد.
يا علي.

جدیدترین ارسال ها

بالا