گذاشتن banner توي زوپس و php-nuke

bigharar4

Member
سلام دوستان
1- ببخشيد من يه سايت با زوپس راه انداختم اما يه مشكل دارم ميخوام header سايت را تغيير بدم و يه چيزي كه خودم طراحي كردم بذارم اما نميشه:(( و يه بار هم كه به جاي banner گذاشتم باز جاي لوگو مشكل داشت.
اگه كمك كنيد ممننونم
2- همين كار را توي php-nuke چطوري ميشه انجام داد؟؟؟ اونو هم هر كاري ميكنم بلد نيستم :oops: :oops: :oops:

زوپس که خودش بنر داره اگرم theme که انتخاب کردی بنر نداشت هر کجاش که کد
<{xoops_banner$}>
رو بزاری بنر رو میتونی اونجا ببینی
برای گذاشتن بنر هم میری به system admin --> banner

bigharar4

Member
ميدونيد اينكار هم ميكنم اما عكس را نشون نميده + اينكه لوگوي زوپس هم هيچجوري حذف نميشه :(

عوض كردن لوگو

bigharar4 گفت:
ميدونيد اينكار هم ميكنم اما عكس را نشون نميده + اينكه لوگوي زوپس هم هيچجوري حذف نميشه :(
دوست عزیز این کار ها را باید در تم انجام بدی , مثلأ تم اصلی زوپس تم دیفالته حالا می تونی بری تو فولدرش در themes->defult->images عوض کنی عکسشو یا اگر نبود باید بری تو theme.html , و ببینی که عکس رو کجا گذاشته که معمولآ تو فولدری هست که گفتم (البته فولدرش بستگی به تم داره که باید برای تم های مختلف بری تو فولدره اون تم)وحالا می تونی یا آدرس عکسو عوض کنی یا عکستو با همون نام جای گزینش کنی.در ضمن يادت باشه وقتي تغييري به وسيله منوي مدير در سايت ميدي فاير والت خاموش باشهو همين طور اگر فاير وال داري يا آنتي ويروس چك كن ببين بنر ها رو حذف مي كنه يا نه كه اگر كرد يعني فاير وال يا آنتي ويروست جلوشو مي گيره.

جدیدترین ارسال ها

بالا