گذاشتن آهنگ...

آقا سعيد لوگو قشنگ ... من به عنوان خاك زير پاي فلش كاراي اين انجمن . به شما خوش امد گويي ميگم .. ههههههه ... قربون آقا ... آقا راستي . چهارشنبه صبح پا سيستمت باش ... مي خوام بهت اعلام كنم كه كي بريم حضور آق مجيد و برو بچ و عكس بگيريم و حال كنيم و اينا ....
قربون آقا سعيد لوگو قشنگ هستيم .. دربست!

Saeid Taheri

Active Member
behrouzstar گفت:
آقا سعيد لوگو قشنگ ... من به عنوان خاك زير پاي فلش كاراي اين انجمن . به شما خوش امد گويي ميگم .. ههههههه ... قربون آقا ... آقا راستي . چهارشنبه صبح پا سيستمت باش ... مي خوام بهت اعلام كنم كه كي بريم حضور آق مجيد و برو بچ و عكس بگيريم و حال كنيم و اينا ....
قربون آقا سعيد لوگو قشنگ هستيم .. دربست!
خواهش ميكنم جناب آقاي بهروز فلشي شما سرور ما هستي ... در مورد چهارشنبه هم چشم اگه خواب نمونيم حتما ... چون من بيشتر اوقات صبحها كانكت ميشم (اينترنت شبانه ) خودت ميدوني ديگه خودت هر روز صبح تو سايتي (آمارتو دارم ) ...
موفق باشي .

1 شب تا 10 صبح آفتاب .... ههههه ... آقا 4 شنبه صبح من به مجيد خان زنگ ميزنم كه ببينم هست يا نه چون كلاساش شروع شده ... بعد بفهميم كه صبح بريم يا بعد از ظهر يا هر كي .... قربون آقا .. آقا راستي دوربين در چه حاله؟ خوش مي گذره بهش؟ ....

Saeid Taheri

Active Member
behrouzstar گفت:
1 شب تا 10 صبح آفتاب .... ههههه ... آقا 4 شنبه صبح من به مجيد خان زنگ ميزنم كه ببينم هست يا نه چون كلاساش شروع شده ... بعد بفهميم كه صبح بريم يا بعد از ظهر يا هر كي .... قربون آقا .. آقا راستي دوربين در چه حاله؟ خوش مي گذره بهش؟ ....
باشه ما در خدمتيم فقط اول خودمم در جريان بزار تا يك وقت كاري نداشته باشم...
دوربين ما هم كه باطريش تموم شده بايد برم واسش باطري بخرم در كل خوبه سلام ميرسونه ....!!
با تشكر ...

جدیدترین ارسال ها

بالا