گالری xml

1w2w3w4w

Member
سلام
در فایل کاری من 50 دکمه وجود داره که بازدن هرکدام یه گالری تصویر xml نشون داده میشه
برای انجام اینکار من برای هر گالری یک scene جدید در ست کردم که بعد مجبور شدم اسم تمام تابع ها و متغییر ها را در سکانس ها متفاوت بزارم ...
راهی هست که من فقط در یک scene قالب کارم رو آماده کنم و تمام گالری ها در همون سکانس لود بشن

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
ببین بیخودی scene زیادی تعریف نکن .
همه رو در یه scene و در مووی کلیپ های مختلف لود کن و سعی کن با سیستم کلاسی ، کارتو بنویسی . در سیستم کلاسی ، همه چی در یه صحنه درست می شه و نشون داده می شه و هر چی که نیاز باشه ، addChild می شه و visible اون true می شه و هر چی که نیاز نباشه ، فورا visible مساوی false می شه و یا اینکه در نهایت removeChild می شه . فک کنم تو امضام یه سمپلهایی رو برا این کار قرار دادم .
بای...

1w2w3w4w

Member
من برای لود گالری هام از کامپونتهای خود فلش uiloader استفاده می کنم یعنی اونا رو بزارم تو مووی کلیپ های مختلف!
بعد بازدن دکمه هر گاری اون موی کلیپ رو addchild کنم؟

++Hadi++

Active Member
hاکشن 2 یا 3 ؟
اگه اکشن 3 ، بهتره از کلاس Loader که سمپلاش تو امضام هست استفاده کنی . بعد دیگه کنترلش دست خودته . من خیلی راغب به استفاده از کامپوننتای خود فلش نیستم و از کامپوننتای جانبی هر از گاهی استفاده می کنم ...خود من به شخصه اینطوری راحت ترم که کد همه چی رو دم دستم داشته باشم تا تغییرش بدم . البته همیشه این سلیقه درست نیست .

جدیدترین ارسال ها

بالا