گالری فرش (کارت ویزیت)

zahednejad

Well-Known Member
سلام
اصولا تو طراحی هام به ندرت از بک گراند سفید یا مشکی استفاده میکنم اینبار از دید خودم خوب شد حالا بازم انتقاداتون میپذیرم

پیوست ها

• massoud.jpg
    massoud.jpg
    265.3 کیلوبایت · بازدیدها: 63

+Mohammad+

Well-Known Member
خسته نباشی
اون آبی رنگه قشنگ تر شده ... اون مشکیه زیاد جالب نیست ( نظر شخصی )

موفق باشی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام آقا حمید.
خیلی خوبه که از المانهای اصیل ایرانی استفاده کردین.
ولی تو کارت ویزیت هاتون از رنگ آبی خیلی استفاده میکنین. البته بازم خودتون صلاح میدونید. ولی با رنگهای دیگه هم کار کنید ببینید کدوم نتیجه بهتری میده.
موفق باشید؛ یا علی :rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام کاره زیبایی ، خسته نباشی .طراحی کارت خوبه و مشکلی نداره ( یه نکته هست که نمی دونم رعایت کردی یا نه ولی در کل من اینو برای دوستانی که توی چاپ تجربه ندارن میگم ) ولی آبی رنگ خطر ناکی توی چاپ مخصوصا اگه در کنار مشکی باشه ........سعی کن همین کد رو دستی بدی نه اینکه از توی color picker انتخاب کنی . مثلا بک پشت کار : اگه دستی ( 100.80.0.5 ) CMYK بدی دقیقا همین رنگ رو توی چاپ بهت میده ولی اگه این رنگ رو توی color picker انتخاب کنی ( 99.7539.32 ) CMYK رو بهت میده که تقریبا مشکی بهت میده نه این رنگو....................خسته نباشید و موفقباشی

perna

Member
خیلی خوب شده ولی یه انتقاد دارم
می دونم سبک کارت مدرن هستش ولی از روی طرح های ابرونی روی کارت می تونم حدث (حدس؟) بزنم که این کار یه فرش فروشی ایرونی هستش نه فرض مدرن! خب حالا این ها رو گفتم که چی بشه؟! به نظر من اگه از ترکیب بکگراند قهوه ای زرشکی و نوشته های طلایی و سفید استفاده کنی بیشتر به چشم میاد
آبی با اینکه قشنگه ولی به نظر من بی ربطه به طراحی

MOSTAFA

کاربر فعال
ترکیب رنگش برتی فرش خوب نیست حس فرش رو نمیده
برای کار هایی که از باف و طرح خود محصول توی کار اسفاده میشه بهتره رنگی که بیشتر این محصول باش شناخته شده رو استفاده کنید
مثلا نمیشه تبلیغ یه آب پرتقال رو با تم آبی نشون داد
این رنگ کمتر توی فرش های ایرانی دیده شده بهتر بود از ترکیب اکر، زرد، قرمز و... استفاده میکردی
موفقیتـ

zahednejad

Well-Known Member
سلام کاره زیبایی ، خسته نباشی .طراحی کارت خوبه و مشکلی نداره ( یه نکته هست که نمی دونم رعایت کردی یا نه ولی در کل من اینو برای دوستانی که توی چاپ تجربه ندارن میگم ) ولی آبی رنگ خطر ناکی توی چاپ مخصوصا اگه در کنار مشکی باشه ........سعی کن همین کد رو دستی بدی نه اینکه از توی color picker انتخاب کنی . مثلا بک پشت کار : اگه دستی ( 100.80.0.5 ) CMYK بدی دقیقا همین رنگ رو توی چاپ بهت میده ولی اگه این رنگ رو توی color picker انتخاب کنی ( 99.7539.32 ) CMYK رو بهت میده که تقریبا مشکی بهت میده نه این رنگو....................خسته نباشید و موفقباشی

ممنون عزیز دلم خیلی نکته ظریفی
بود
البته تا حالا چنین مشکلی نداشتم و یالم از چاپ راحت اما بازم تشکر به علمم افزوده شد

zahednejad

Well-Known Member
یه اصول و عقایدی من خقیر دارم بنام ساختار شکنی
دوست ندارم همیشه چیزی رو مردم میبینن همون باش
مثلا شما میگید رانی پرتغال صد درصد نارجی اما یه سر به سایتش زدید ؟ دقیقا سورمه ای آبی رو با نارجی ادغام کردن
حالا فرض محتوای رنگیش بیشتر بین قرمز و قهوه ای میچرخ اما برای کی ؟ شاید چنیدن سال پیش
اما وقتی پرده مشکی میشه یه دکوراسیون مطرح
پس میش اینجا هم ساختارهارو شکست
بازم ممنون

MOSTAFA

کاربر فعال
یه اصول و عقایدی من خقیر دارم بنام ساختار شکنی
دوست ندارم همیشه چیزی رو مردم میبینن همون باش
مثلا شما میگید رانی پرتغال صد درصد نارجی اما یه سر به سایتش زدید ؟ دقیقا سورمه ای آبی رو با نارجی ادغام کردن
حالا فرض محتوای رنگیش بیشتر بین قرمز و قهوه ای میچرخ اما برای کی ؟ شاید چنیدن سال پیش
اما وقتی پرده مشکی میشه یه دکوراسیون مطرح
پس میش اینجا هم ساختارهارو شکست
بازم ممنون

من هیچوقت نگفتن نارنجی صد در صد چون این حرف کاملا غیر علمیه! رانی هم که رنگ آبیش رنگ سازمانیو و تم اصلیش هست که در کنارش رنگ های ترکیبی آورده شده مثل نارنجی زرد و ... که حرف بنده هم همین بود!
برای فرش جدا از بحث روانشناسی که از چه ترکیبی باید برای نشون دادن شکوه و ظرافت یک فرش استفاده کرد، ترکیب آبی مشکی نه در فرش های قدیم مرسوم بوده نه در فرشهای مدرن، پس چون توی فرهنگ عموم این ترکیب تعریف نشده برای فرش انتخاب مناسبی برای تبلیغات نیست!
ضمن این که این ساختار شکنی نیست بعضی از ماها مفهوم این واژه رو بد برداشت میکنیم، توی گرافیکو تبلیغات ساختار شکنی هم سو با خلاقیت هست برفرض شما از یه صفحه قرمز بدون هیچ نوشته ای و فقط با یک جمله یا نماد کوچک در یک پوستر با هدف صلح و جنگ استفاده میکنید و این میشه ساختار شکنی
ولی این جاها که برخود بیشتر به سبک کوبیسم شبیه میشه که طراح میگه در نظر من فلان چیز این رنگه یا این فرمه... این توی نقاشی رواج داره و نمیتونید این حرکت رو به راحتی در گرافیک انجام بدید
درکل پیشنهاد میکنم روی ترکیب رنگ ها و روانشناسی رنگها بیشتر مطالعه کنید
موفقیتـ

zahednejad

Well-Known Member
ممنون که گفتید اما بازم نظر خودم و دارم
و مطالعه داشتم اون یه دیدگاه نسبت به ساختار شکنی اینم از دیدگاه من و چیزی که دیدم و فهمیدم

zahednejad

Well-Known Member
یه چیز جدید در مقابل حرف دوستان گلم
فرش مدرن گفتید چنین چیزی نیست ؟
یه کم دقیق تر شدم
چیز هایی که رو خودم انتظار نداشتم دیدم
گلیم فرض های در رنگ های بنفش سبز آبی و ... اگر شد عکس فروشگاه رو میگیریم

جدیدترین ارسال ها

بالا