یه اصول و عقایدی من خقیر دارم بنام ساختار شکنی
دوست ندارم همیشه چیزی رو مردم میبینن همون باش
مثلا شما میگید رانی پرتغال صد درصد نارجی اما یه سر به سایتش زدید ؟ دقیقا سورمه ای آبی رو با نارجی ادغام کردن
حالا فرض محتوای رنگیش بیشتر بین قرمز و قهوه ای میچرخ اما برای کی ؟ شاید چنیدن سال پیش
اما وقتی پرده مشکی میشه یه دکوراسیون مطرح
پس میش اینجا هم ساختارهارو شکست
بازم ممنون
من هیچوقت نگفتن نارنجی صد در صد چون این حرف کاملا غیر علمیه! رانی هم که رنگ آبیش رنگ سازمانیو و تم اصلیش هست که در کنارش رنگ های ترکیبی آورده شده مثل نارنجی زرد و ... که حرف بنده هم همین بود!
برای فرش جدا از بحث روانشناسی که از چه ترکیبی باید برای نشون دادن شکوه و ظرافت یک فرش استفاده کرد، ترکیب آبی مشکی نه در فرش های قدیم مرسوم بوده نه در فرشهای مدرن، پس چون توی فرهنگ عموم این ترکیب تعریف نشده برای فرش انتخاب مناسبی برای تبلیغات نیست!
ضمن این که این ساختار شکنی نیست بعضی از ماها مفهوم این واژه رو بد برداشت میکنیم، توی گرافیکو تبلیغات ساختار شکنی هم سو با خلاقیت هست برفرض شما از یه صفحه قرمز بدون هیچ نوشته ای و فقط با یک جمله یا نماد کوچک در یک پوستر با هدف صلح و جنگ استفاده میکنید و این میشه ساختار شکنی
ولی این جاها که برخود بیشتر به سبک کوبیسم شبیه میشه که طراح میگه در نظر من فلان چیز این رنگه یا این فرمه... این توی نقاشی رواج داره و نمیتونید این حرکت رو به راحتی در گرافیک انجام بدید
درکل پیشنهاد میکنم روی ترکیب رنگ ها و روانشناسی رنگها بیشتر مطالعه کنید
موفقیتـ