گالری برگزیده

سلام خدمت دوستان عزیز

راستش من چند وقت پیش نامه ای به احسان جان مدیر فورم زدم که جوابی ازش نیومد

موضوع این بود که من گفته بودم این فورم با وجود این همه عضو و یک سری کار خوب چرا باید فقط یک کار در گالری برگزیده ها بش باشه

من تو این چند وقته حد اقل 5 یا 6 تا کار خوب دیدم که هیچ کدوم انتخاب نشدن

و حسم اینه که توی این فورم کم کم داره رقابت از بین میره چون این یکی از مهمترین کارهایی که در یک سایت باعث افزایش رقابت و بهتر شدن کارها میشه

لطفا نظرات خودتون رو بفرمایید و رو راست باشید چون فکر میکنم این فورم برای همه ما 3 دی کاراست

با تشکر

cs_mohsen

Member
البته اصل رقابت به نظر دادن نیست . برای همه کارها هر کسی حرفی برای زدن نداره و شاید وقتی برای گفتن !
به نظر من مسابقات یا هر شرایطی دیگه ای شبیه مسابقه مثل حرف ارشاد جان خیلی مناسبه برای رقابت. اینطوری همه به عیب و ایراد کار های بقیه مپردازن و رقابت بیشتر میشه و درنهایت پیشرفت بیشتر ! یه خوبی دیگه اینکه همه برای فقط و فقط یک کارشون خیلی زحمت می کشن و روش کار می کنن.

ea_utopia

Active Member
سلام
من هم با نظر شما موافقم
چند روز پیش با احسان جان صحبت کردم و قرار شد بزودی این گالری رو آپدیت کنه
البته وسواس در انتخاب طرح نباید از بین بره ولی با این نظر که کار های خیلی خوبی تو این چند وقت توی فرم دیده شده موافقم مثلا چنتا از کارای مسابقه.
موفق باشید
کوچیک همتونیم

ehsan_3dmax

Active Member
اول از همه خوشحالم ارشاد جان که اینقدر به فکر این انجمن هستی، واقعا جای تحسین داره.
اما چند نکته هست که اینجا باید بگم:
1- جواب نامه ی خصوصیه شما رو من اگر ندادم همینجا از شما عذر خواهی میکنم.
2- کارهایی که دارای سطح کیفی بسیار بالایی در میان دیگر کارهای ایرانیها باشه و در عین حال ایرادهای کمی هم داشته باشه بدون شک من اونها رو در گالری برگزیده ها قرار میدم.
3- کارهایی که به گالری ارسال نشده رو من هرگز نمیتونم به بخش گالری برگزیده ها بفرستم. مثل چند تا از کارهای مسابقه. بنظر شما این عمل چطور امکان پذیره وقتی خود صاحب اثر از قضیه خبر نداره؟
4- با این حال همینجا از همتون خواهش میکنم اگر میدونید کار برگزیده ای ارسال شده و از چشم بنده دور بوده یا شاید هم من با دقت به اون نگاه نکردم، لینک تاپیکشو بفرستید. اگر قانعتون نتونستم بکنم! شک نکنید که اون کار رو بلافاصله در گالری برگزیده ها قرار میدم. خجالت هم نکشید اگر کار خودتون هم هست بگید ولی فقط تو این تاپیک.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا