گالري psd كارت ويزيت (( cmyk, layer )) در بزرگترين گالري عكس ايراني

وضعیت
موضوع بسته شده است.

terrorist

Banned
کارت ها و عکسهای خیلی زیبایی بود ...انشاالله تو کارت موفق بشی....

-Angel-

Member
ببین وقتی کارت ویزیتو با فتوشاپ باز میکنم ارور میده!
ارورشم برات توی اون یکی تاپیک نوشتم!

MAJOR

Well-Known Member
ای بابا نفس کارو بچسب راستی اسم اسکریپتش رو هم برامون بزار دیگه

cold

Member
من هم تشکر میکنم . بابات ظاهر زیبای سایت هم بهتون تبریک میگم . :)

AhadGD

Well-Known Member
من فكر مي كنم بيشتر بچه ها كه فايلا رو گرفتند مشكل باز كردن فايل ها توي فتو شاپ رودارن اگه مي شه درمورد رفع اين مشكل كاري بكنيد ياراحلي پيشنهاد بديد.

mimi_ss2003

Member
ممنون براي اين سايت خوبت .
فقط يه چيزي وقتي هر صفحه رو ميزني نشون نميده كدوم صفحه ست . من همش اشتباهي صفحات رو دو سه بار مي ديدم .

mjan53

Member
خيلي قشنگند ما كه اينترنت ذغالي داريم تو كفش مي مونيم نميشه يكي كه اينارو دانلود كرده بريزه تو سي دي واسمون بفرسته ؟ثواب داره البته هزينشم مي پردازيم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
لطفا از دكمه تشكر براي تشكر استفاده كنيد.

A.R.I.A.N.A

Member
با سلام به همه بچه هاي عزيز اين فروم
تعدادي از دوستان مشكل لينكها رو عنوان كرده بودند، كه با آماري كه از سايت گرفتم حدود 2300 نفر بالاي 70 كارت ويزيت دانلود كرده بودند. پس نتيجه ؟

البته اين سايت به دليل اينكه 2 يا 3 روز بيشتر وقت صرفش نشده مطمئنا مشكلاتي داره كه حتما به زودي دستي به سر و روش ميكشم تا از اين داغوني در بياد.( عذرخواهي از دوستان)

از همه مهمتر : كلي فايل فتوشاپ و فري هند رو بگو كه همينجوري مونده يكي بياد بريزه تو سايت.

باز هم از دوستاني كه در دريافت و يا باز كردن فايلها مشكل داشتند عذر خواهي مي كنم.

نكته : بد نيست حداقل يه لينكي از فايل خراب به مديران محترم اين بخش براي چك كردن ارسال كنيد.

با تشكر

Hojjat-call

Member
با سلام به همه بچه هاي عزيز اين فروم
تعدادي از دوستان مشكل لينكها رو عنوان كرده بودند، كه با آماري كه از سايت گرفتم حدود 2300 نفر بالاي 70 كارت ويزيت دانلود كرده بودند. پس نتيجه ؟

البته اين سايت به دليل اينكه 2 يا 3 روز بيشتر وقت صرفش نشده مطمئنا مشكلاتي داره كه حتما به زودي دستي به سر و روش ميكشم تا از اين داغوني در بياد.( عذرخواهي از دوستان)

از همه مهمتر : كلي فايل فتوشاپ و فري هند رو بگو كه همينجوري مونده يكي بياد بريزه تو سايت.

باز هم از دوستاني كه در دريافت و يا باز كردن فايلها مشكل داشتند عذر خواهي مي كنم.

نكته : بد نيست حداقل يه لينكي از فايل خراب به مديران محترم اين بخش براي چك كردن ارسال كنيد.

با تشكر

آقا مشكل نمي دونم تنها در من هست يا نه ! من دانلود كردم ! با فتوشاپ ورژن 9 و 8 باز كردم هيچ كدام نتونست ! باز كنه !

behzad_dc

Member
ظاهرا فایلها مشکل دارن دوست گرامی

با سلام

دوست گرامی فایلها دانلود میشن اما ناقص, ظاهرا یک مشکلی وجود داره تو سایتتون. پس یقین داشته باشید که اون 2300 نفری رو که اسم بردید فایل هایی که دانلود کردن ناقص هستش.
اگر امکان داره یه برسی بکنید و مشکل دانلود رو حل کنید.

-Angel-

Member
من خودم به شخصه توی هر ساعتی از روز که بگی تقریب 10 بار دانلود کردم همش ناقصه!

agri

Member
آقا نمونه ها و نوع کارتون خیلی جالبه ولی حیف فایلهاتون مشکل داره.

terrorist

Banned
1000 بازدید روزانه برای وب سایت شما فقط و فقط 10000 تومان...
yahoo id : terorist_mehraboon
tel ///:09173155610

agri

Member
آریانای عزیز لطف فایلهاتون رو تصحیح کنید موقع اکسترکت ارور میده.

A.R.I.A.N.A عزيز . قصد جسارت به شما را ندارم .
ولي تمامي اين كارها ، كارهاي آماده هستش و من تمامي اين كارها را از دبي خريده بودم سال پيش .
هر كدام از دوستان هم كه آرشيو template و فايل هاي آماده داشته باشند كاملا مي تونند تشخيص بدن كه اين كارها ، كارهاي آماده و بازاريست است . من خودم هر آرشيوي كه بخواين دارم . تمامي شركت هاي ايراني هم به اسم خودشون اين كارها رو ميدن بيرون و وقتي ميخري ميبيني كه نصف كارها داخل مجموعه شركت هاي ديگه هم هست . پس خواهشا وقتي كار مال خودتون نيست تبليغ الكي نكنيد .
در ضمن ، من خودم تو 2 تا شركت طراحي بزرگ كار مي كنم و با خيلي از شركت ها آشنام . تا حالا نشده ببينم شركتي بياد و اين همه كارت طراحي كنه و براي دانلود بذاره . لااقل تو ايران كسي همچين كاري انجام نميده .
شركتي كه كاراش طراحي باشه كارها و طرحاش رو واسه خودش نگه ميداره و در آينده ازشون استفاده مي كنه .

دوستان هم اگه به جزئيات داخل كارتها و همچنين سبك طراحي كارتها دقت كنيد متوجه تمامي حرفهاي من ميشيد .

از مديران هم عذر مي خوام . چون واقعا با اين حركتي كه اين دوستمون انجام دادن مخالفم .

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا