گالري psd كارت ويزيت (( cmyk, layer )) در بزرگترين گالري عكس ايراني

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A.R.I.A.N.A

Member
بزرگترين گالري عكس ايراني كاربردي با امكان دانلود سايز بزرگ و جستجو
البته به همراه فايل هاي گرافيكي فتوشاپ و فري هند به صورت آماده مانند كارت ويزيت و غيره به صورت layer و cmyk

منتظر نظرات شما دوستان عزيز هستيم.
با تشكر

photo.arianamultimedia.com

Mandana

Active Member
نمونه مشابه در قسمت ابزارها حذف شد.در صورتیکه قصد دارین در قسمت ابزارها تاپیکی قرار بدین لطف کنین لینک سایت رو نذارین بلکه طرحها رو در تاپیک قرار بدین.اینجوری کمتر حالت تبلیغاتی به خودش میگیره
flowers.gif

موفق باشید
aww.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چون خيلي از بچه ها دنبال اينجور طرحهاي آماده بودن و ميتونه اين مورد براي همگي كاربرد داشته باشه استثنائا تاپيكتون رو قفل نميكنم ولي اينجور طرحها رو همونطوري كه ماندانا جان گفت لطفا فقط لينك اصلي دانلود رو قرار بديد تا تبليغات به حساب نياد. ممنون.

A.R.I.A.N.A

Member
از مديران اين انجمن تشكر ميكنم كه كلي از من تشكر كردند بعد هم از هم تشكر كردند.

بابت چي؟

بابت اينكه كلي فايل آماده با رنگهاي درست 300 دي پي آي آماده چاپ كه از هيچ جا كپي نشده اند و فكر نميكنم كه خيلي هم افتضاح باشند و .... رو به راحتي جهت دانلود در اختيار گذاشتم.
آقا ولش كن ..........

از همه ممنون

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
آریانا جان اصلا هم کارهاتون افتضاح نیست.منهم همچین جسارتی نکردم.
فقط نباید توی انجمنهای تخصصی تبلیغ گذاشت .انجمن معرفی وبلاگ و سایت وجود داره.اما چون اینها مربوط به انجمن بودن گفتم همینجا باشه تا بقیه ی دوستان هم استفاده کنن.و در ضمن برای هر موضوع بیشتر از یک موضوع زده نمیشه
من باز هم شرمنده ام اگه ناراحتتون کردم
موفق باشید

YTERROR

Active Member
کارتون جالبه ولی میشه منبع اصلیشو بگید چون من حدودا 10 تا پک کامل که هر کدوم حدودا 100 مگابایت حجمشونه که فقط پی اس دی کارت ویزیت هستند و همه به نام جان اسمیت خورده اند چند ماه پیش دانلود کردم

اگه خواستی می تونم برات پلود کنم دانلود کنی به گالریت اضافه کنی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
عادل لينكي چيزي از ايني كه گفتي داري؟

A.R.I.A.N.A

Member
YTERROR جان اين فايل ها همه كار شركت ماست و از جايي كپي نشده است.
البته اگر از نظر مديران انجمن تبليغ نمي شود مي توانيد از كارهاي ما در سايتمان ديدن فرمائيد.
http://www.arianamultimedia.com/

دایی محسن

Active Member
YTERROR جان اين فايل ها همه كار شركت ماست و از جايي كپي نشده است.
البته اگر از نظر مديران انجمن تبليغ نمي شود مي توانيد از كارهاي ما در سايتمان ديدن فرمائيد.
http://www.arianamultimedia.com/

شما برداشتتون از مدیران اشتباه بوده . اگر مدیران محترم این جوری نظارت نکنند همه می خواهند لینک سایتشون رو بزارم تو تاپیک ها

MAJOR

Well-Known Member
آقا کارت خیلی خوب و عالی هست تشکر مارو هم بپذیر

بهتون تبريك مي گم
كارتون ميون كاراي ايراني بسيار تكه و بين كار هاي خارجي كم نظير
اين سبك رو خيلي دوست دارم وب سايت جذابي داريد (الالخصوص تركيب رنگ زيبايي كه داره)
به محدوديت هايي ام كه براتون ايجاد ميشه توجه نكنيد و بي تفاوت از كنارش رد بشيد (تجربه جديد من)
در كل كارتون حرف نداره ، وقتي كاري تك باشه خيلي حرف ها واسه گفتن داره نيازي ام به تبليغ نداره (آدرس سايت شما به Bookmark ام اضافه شد تا هميشه جلو چشم باشه و الگو بگيرم)
در ضمن از نمونه كار هايي مانند كارون 3 و فن بازار كاملا مشخصه كه كارا متعلق به خودتون هست و جاي ابهامي باقي نمي مونه.
شديدا موفق باشيد...

mahdi pour

Member
آقا عادل اگه لينكي هست برا همه بگذاريد تا ما هم داشته باشيم .
اگه امكان داره . لطف ميكنيد.

A.R.I.A.N.A

Member
>> مژده <<

از همه دوستان بابت نظرهاشون متشكرم .
انشاء ا... به زودي سري جديد كارت ويزيت با سبك جديد جهت دانلود به سايت اضافه ميشه .
:cool:

memol_515

Active Member
آریانا جان، جدآ لذت بردم! منتظر لینک دانلود هستم، به شدت!
راستی عادل جان، میشه خواهش کنم اگه تبلیغ اینا نمیشه(...) ، اون لینک دانلود رو اینجا بذاری، همه استفاده کنن؟ چون فکر کنم اکثر بچه ها به این چیزا خیلی احتیاج دارن!
ممنون میشم اگه این لطفو بکنی!

موفق باشی
memol

Rezaei

Member
نقل قول:
Yterror نوشته اصلي ارسال شده توسط
سارا برات یک 150 مگابایت پ م کردم

ببخشین نمیشه واسه ما هم بذارین؟
منم همین در خواست رو دارم.
....................................
آریانای عزیز من که موفق نشدم هیچکدوم رو داونلود کنم فکر میکنم نقصی توی سایت شما وجود داشته باشه.

AMiR

Active Member
جناب آريانا !
سايت خيلي مفيدي داريد
ميشه اين Psd هاي كارت ويزيت رو به صورت پك بذاريد تا راحتر بشه دانلود كرد؟

MAJOR

Well-Known Member
این کار خیلی خوب هست ولی تا وقتی که پولی نشده یا حد اقل زیاد گرون نباشه چون سایتها تا معروف میشن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا