جلوه های ویژه گاز اشک آور(پلیس ها )

ُسلام دوستان خیلی وقت بود نبودم حسابی مشغول دروس شدم اما 1 کار امروز زدم یه کار دیگه هم زدم در مورد دینامیک تو یه پست دیگه میزارم این شبیه سازیه ی حالت گاز اشک آوره البته بدون رفرنس زدم خوشحال مشیم نظر بدید راستی رو کمترین حالت دیتیل اینا زدم یعنی رو رزولیشن 185 اگه 300-350 میشد خیلی به اونی که میخواستم نزدیک تر مشید اما سیستم نکشید با این که سیستم خیلی خفنه و از هیچ نظر کم نداره شاید باید رو cach و این حرفا کار می کردم در هر حال ...
حجمش از 5 مگ بیشتر شد واسه همین مجبور شدم آپلودش کنم
http://www.upload20.ir/upload/13180882642018161628.rar

پیوست ها

• a.jpg
    a.jpg
    114.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:
سلام ممنون دوست من اما در مورد اون ارور که تو اون پست سوال کرده بودید والا نمیدمنم مشکل از کجاست که اینطوری یهو میره مایا اما متوجه شدم هر وقت با IPR Rendering کار می کنم این مشکل پیش میاد برام مال شما را نمی دونم :-? در ضمن من با مایا 2012 hotfix 3 اینطوری میشم نمی دونم تو service pack 1 حل شده یا نه این مشکل

سلام ممنون دوست من اما در مورد اون ارور که تو اون پست سوال کرده بودید والا نمیدمنم مشکل از کجاست که اینطوری یهو میره مایا اما متوجه شدم هر وقت با IPR Rendering کار می کنم این مشکل پیش میاد برام مال شما را نمی دونم :-? در ضمن من با مایا 2012 hotfix 3 اینطوری میشم نمی دونم تو service pack 1 حل شده یا نه این مشکل

مرسی از جواب ..:rose:
واسه من هم 2012 هست البته hotfix 2 ... والا رندر که هیچی .... من حتی موقع مدلینگ هم این بلا سرم میاد :sad:

آره اما واسه مدلینگ وقتی را vertex ها من کار می کنم زیادی این بلا واسم میاد یا دوربین را یهو می چرخونم اما در موقع مدیلینگ fatal eror میده و آدرس میده که ریختم کجا برو برشدار مشکل من اینه فتال نمیده همین طوری یهو میره در صورتی که تو procces کامپیوترم هنوز مایا داره از رم و سی پی یو استفاده میکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا