کی بلده سی دی بوت برای xp بسازه؟

EDSON

Member
سلام دوستان
من بلتم درست کنم
ولی مطمئنم ۹۹٪ دوستان بلد نيستن
برای همين اين موضوع رو گذاشتم تا بيشتر ياد بگيريم
لطفا نگيد توی اکس پی فلاپی رو فرمت می کنيم و از اين حرفای صد من يه غاز!
چون اکه با اوی فلاپی سيستمتون رو بوت کنين و دستور ver رو تایپ کنين می فهمين که رودست خوردين!!
برای همين را حل عملی ميخام

anti-life

Active Member
فقط موقع ضبط كافيه نرو رو نصب كنيد و تو نرو اونجا زده وقتي داريد ضبط ميكنيد سيدي بوت ايبل باشه يانه ....

يعني خود نرو اين رو درست ميكنه . Ahead Nero

EDSON

Member
ضمنا وقتي توي نرو ميزني كه بوتيبل درست كنه
فايل بوت مي خواد. شما چه فايلي رو بهش ميديد؟

EDSON

Member
داداش!
يادت رفت بگي فايل بوت رو از كجا مي ياري؟
منظور من از اين topic اين نيست كه منوهاي نرو رو شرح بدي
منظورم اينه كه فايل بوت رو چطوري بهش ميدي
اصلا مي شه ديسكت فلاپي بوت xp ساخت؟

anti-life

Active Member
ای خدا عجب گیری کردیم ...شما انگلیسیت خوبه ....خوب بخونید کلا بهتون توضیح میده ......

در ضمن شما آخر فرق دیسک و دیسکت رو میدونید ....اخه تو مطلب آخری گفتید که (( اصلا میشه دیسکت فلاپی xp ساخت ))

در ضمن برای اینکه به نرو دیسکت بوت رو بدید میتونید تو اینترنت از هر سایتی f-disk رو بگیرید و داخل درایو A بکنید و مسیر رو به نرو بدید.

در ضمن من نیومدم اینجا دعوا کنم که شما با این لحن صحبت میکنید ....

تازه منم نیومدم اینجا منو های نرو رو یادتون بدم ... چون برای رایت سیدی بالاخره یه برنامه لازمه منم نرو رو مثال زدم که مشهوره......

در ضمن برای ساخت فلاپی بوت ایبل میتونید روی درایو A رایت کلیک کنید و گزینه Format رو انتخاب کنید و بعد اون make boot disk رو چک کرده و استارت رو بزنید.

ولی این دیسکت برای فرمت کردن خوب نیست چون فرمان فرمت رو نداره توش.

EDSON

Member
ديدي آخرش هم بلت نيستي داداش!
:twisted: من كه اولش گفتم با فرمت كردن فلاپي نميشه بوت xp ساخت
توضيح اولي منو بخونيد مي فهميد.
در ضمن معلومه جزو 99٪ دوستان هستيد چون هنوز جوابمو ندادي من منتظر جواب ام...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
با سلام

دوسته عزيز اديسون جان

جايه اين سوال تو اين انجمن نبود لطف كنيد در اين مورد توجه بيشتري كنيد من اين تايپيك رو به انجمن مربوطه انتقال ميدم

قربانه شما

علي

anti-life

Active Member
عزيز شما انگليسي بلدي ............. ميمگم بخونش .........اينقدم بي احترامي نكن .........

شما مشكلت اينه كه انگليسي بلد نيستي ......

بابا يه ديسكت عادي كه قابل بوت هست رو به نرو مسيرش رو بدي خيلي راحت ميسازه .....

شما چقدر فكر ميكني كار شاقي كردي .... شما با ديكشنري هم شده برو تو اون لينك و و شروع كن به خوندن باشه ........ ديگه اينجور جوش نزن چون اينجا كسايي هستن كه خيلي چيزا بلدن ولي اينقد داد و غال نميكنن ..... اگه فكر ميكني راه من اشتباه هست راه درست شما چي هست .......

در ضمن شما انگاري اصطلاحات كامپيوتري رو اصلا بلد نيستي ..... من ميگم در option فرمت ميتوني فايل بوت رو ساخته و به نرو معرفيش كني .... بعد شما ميگي با فرمت فلاپي هم نميشه .....

ميگم شما حالت خوبه ........

در ضمن 99 درصد بلدن شما هم جزو اون 1 درصد هستيد كه فكر ميكنيد بلديد ....

خوشحال شدم.... وقت كردي انگليسيت رو خوب كن و دو خطش رو بخون ......

آخه من فارسي هم ميگم باز شما نميفهمي چي دارم ميگم چه برسه به انگليسي خوندن .....

جدیدترین ارسال ها

بالا