سلام خدمت اساتید من از یه فیلم رندر گیری میکنم ولی کیفیتش خوب نیست چیکار کنم کیفیتش بره بالا؟ ممنون
HITMAN 47 Member Mar 29, 2012 #1 سلام خدمت اساتید من از یه فیلم رندر گیری میکنم ولی کیفیتش خوب نیست چیکار کنم کیفیتش بره بالا؟ ممنون
shahnameh Member Mar 29, 2012 #2 لطفا سوالتون رو مبهم نپرسید تا سر در گم نشیم اول باید بگی با چه نرم افزاری بعدم اگه خود فیلم کیفیتش پایین باشه کاری نمیشه کرد ولی تو افتر افکت خروجی فایلت رو روی hd بزاری خوب میشه حجمش زیاد میشه ولی کیفیت بالاست
لطفا سوالتون رو مبهم نپرسید تا سر در گم نشیم اول باید بگی با چه نرم افزاری بعدم اگه خود فیلم کیفیتش پایین باشه کاری نمیشه کرد ولی تو افتر افکت خروجی فایلت رو روی hd بزاری خوب میشه حجمش زیاد میشه ولی کیفیت بالاست
HITMAN 47 Member Mar 29, 2012 #3 با نرم افزار افتر افکت من کیفیت فیلمم بالاست من اول با نرم افزار مکس انیمیشنم رو میسازم بعدش برای اعمال کردن یه سری افکت مجبورم از نرم افزار افتر افکت استفاده کنم ولی وقتی رندر میگیرم کیفیتش پایین میاد توی کدوم قسمت باید hd کرد؟ ممنون
با نرم افزار افتر افکت من کیفیت فیلمم بالاست من اول با نرم افزار مکس انیمیشنم رو میسازم بعدش برای اعمال کردن یه سری افکت مجبورم از نرم افزار افتر افکت استفاده کنم ولی وقتی رندر میگیرم کیفیتش پایین میاد توی کدوم قسمت باید hd کرد؟ ممنون
khoushechin Well-Known Member Mar 29, 2012 #5 حتما فایل پیوستی رو دان کن! اموزشش! حجم 1 مگابایت! پیوست ها Untitled.rar 902.4 کیلوبایت · بازدیدها: 68
س سید163163 Active Member Apr 3, 2012 #6 انتخاب flv با فرمت hd کیفیت قابل قبولی داره وحجمش هم با لا نیست
Simin Secret Active Member Apr 4, 2012 #7 شما میتونید خروجی رو روی MOV. بزاری و تو تنظیماتش کیفیت رو روی High کیفیت بالا میره ولی حجم مناسب هست
شما میتونید خروجی رو روی MOV. بزاری و تو تنظیماتش کیفیت رو روی High کیفیت بالا میره ولی حجم مناسب هست