LinkinForEver
مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خدمت عزیزان ، من یک کیبورد خیلی خوب داشتم وایرلس ، امروز یهو قاطی کرد ! یکسری از دکمه ها کلا از کار افتاد مثل Space ، عدد 1 در نامبر ها ، یک سری یکی شد ، مثلا عدد 4 نامبر و شیفت و و دکمه Windows وقتی میزنم پنجره رو اینور اونور میکنه که همون گزینه show windows side by side در Start bar هست . یک سری رو دوبار دوبرا میزنه مثلا من اگر حرف 0 رو از رو کیبورد بزنم میزنه +-90 ، حروف درست هستند اما هر وقت میزنم ولوم Pc هم کم و زیاد میکنند ، اینتر درسته ، Function ها هم شدن همون عدد ها مثلا F1 بزنم عدد 1 رو میزنه به اضافه ی این حرف `~` ، چپ و راستش هم جابه جا شده تو arrow Key ها ، رو 3 سیستم تست کردم همینطوری بود .
واقعا چرا موندم ! این کیبورد خیلی طراحی خواصی داشت و قیمتش هم نسبتا زیاد بود مخصوص استفاده تبلت و ... ، فعلا یک کیبورد معمول تهیه کردم اما قبلی رو به شدت لازم دارم ایا راهی برای درست کردنش هست !؟
پیشاپیش ممنون
واقعا چرا موندم ! این کیبورد خیلی طراحی خواصی داشت و قیمتش هم نسبتا زیاد بود مخصوص استفاده تبلت و ... ، فعلا یک کیبورد معمول تهیه کردم اما قبلی رو به شدت لازم دارم ایا راهی برای درست کردنش هست !؟
پیشاپیش ممنون