Fa کپی کردن فایل به سیستم کاربر

eblue

Member
با سلام .
من میخوام تو پروژم چند کلیدقرار بدم که با کلیک روی اون فایل pdf ام دانلود بشه. و همچنین با کلیک روی یکی دیگه از کلید هام فایل zip ام دانلود بشه.
ممنون اگه جواب بدید:wink:

Amit13

Well-Known Member
سلام دوست عزيز
ببخشيد فضولي ميكنم ولي بهتر نيست عنوان سوالتون رو بهتر انتخاب كنيد؟؟
شما فقط نوشتيد mmb . خوب ما اگر چند روز ديگه توي مباحث دنبال مطلب خاصي بگرديم با ،اين تايتل انتخاب كردن شما ،ما مجبوريم هربار مبحث رو باز كنيم و ....

ممنون.

eblue

Member
ممنون دوست عزیز
ولی من نمی خوام فایلام از اینترنت دانلود بشه .فایلام رو خود سیستم موجوده میخوام فایلارو ضمیمه پروژه کنم .و کاربر با کلیک روی کلید مورد نظر به نوعی امکان save فایل روی سیستم خودش رو داشته باشه.ممنون

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
براي انجام منظورتون لازمه با دستور BrowsForFolder آدرس موردنظر كاربر رو دريافت كنيد و با پلاگين MicrobeFileAndFolder فايل مربوطه رو تو مسير موردنظر كپي كنيد:
کد:
BrowseForFolder("Your description","")
dest$ = CBK_OpenDir + '\\myfile.zip'
source$ = '<SrcDir>\myfile.zip'
set$ = source$ + '|' + dest$ + '|True'
PluginSet("Plugin","set$")
PluginRun("Plugin","Copy_File")
PluginGet("Plugin","get$")
If (get$='1') Then
  Message("File saved successfully","")
Else
  Message("Saving failed","")
End

eblue

Member
با تشکر. اجرا کردم ارور داد.
این سمت از کد dest$ = CBK_OpenDir + '\\myfile.zip'
دو بار \\ درسته؟ یه توضیح در مورداین خط میدین؟و این که اگه فایلم تو یه فولدر دیگه باشه تغییری تو این قسمت از کد نمی خواد؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
با تشکر. اجرا کردم ارور داد.
این سمت از کد dest$ = CBK_OpenDir + '\\myfile.zip'
دو بار \\ درسته؟ یه توضیح در مورداین خط میدین؟و این که اگه فایلم تو یه فولدر دیگه باشه تغییری تو این قسمت از کد نمی خواد؟

لطفا فايلتون رو پيوست كنيد تا بهتر بشه مشكلتون رو بررسي كرد.

كد بالا هم در واقع آدرس محلي كه كاربر مايل هست فايل ذخيره بشه با دستور BrowsForFolder و تابع CBK_OpenDir بدست مياد و با نام فايل جمع ميشه و در نهايت آدرس كامل مسير مقصد تو متغيري به نام $dest ثبت ميشه

شما براي كپي كردن يك فايل احتياج به مسير مبدا كه همون آدرس محل فايل اصلي هست و مسير مقصد كه محل موردنظر كاربر هست داريد.

بنابراين ما آدرس مقصد رو تو $dest ثبت ميكنيم. آدرس محل اصلي فايل رو هم كه تو $source ثبت ميكنيم.

اون كاراكتر \ هم بايد دوبار پشت سرهم باشه. همون كدي كه تو بالا نوشتم صحيح هست دوست من

eblue

Member
مثلا این فایل .
در ضمن اگه بخوام فایل pdf رو در صفحه mmb نمایش بدم چه کار باید بکنم؟

پیوست ها

• download110.com-ravanshenasi (29).pdf
    63.3 کیلوبایت · بازدیدها: 27

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
مثلا این فایل .
در ضمن اگه بخوام فایل pdf رو در صفحه mmb نمایش بدم چه کار باید بکنم؟

دوست عزيز
منظور من فايل اصلي پروژتون هست. شما تو پست قبلي گفتيد كه كدها رو اجرا كرديد و ارور داده. لطفا همون فايل رو اينجا بزاريد تا ببينيم چه مشكلي داشته كه ارور داده.

براي نمايش فايلهاي pdf تو mmb ميتونيد از شي HTML استفاده كنيد.

eblue

Member
مثلا می خوام یه صفحه که شامل چند تا لینک باشه ایجاد کنم این کد رو نوشتم . و فایل رو از حالت زیپ در آوردم و پی دی افش مد نظرم هست.
هر دو حالت رو امتحان کردم یعنی فایل زیپ و پی دی اف در هر دو حالت Saving failed می ده.
راستی برای اجرای فایل پی دی اف که گفتین از html استفاده کنم نیازی به نصب آکروبات ریدر نیست؟

پیوست ها

• a.zip
    514 کیلوبایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اين فايلي كه گذاشتيد كه فايل exe هست. لطفا سورس فايل يعني همون فايل mbd رو اينجا بزاريد تا ببينيم شما چه كدهايي نوشتين و چرا برنامه براتون ارور ميده. اينطوري كه نميشه منبع مشكل شما رو بررسي كرد

در مورد سوال دومتون هم بله نياز هست كه يك reader رو سيستم كاربر نصب باشه تا بتونيد با استفاده از شي HTML فايلهاي pdf رو نمايش بديد.

eblue

Member
ای وای تو رو خدا شرمنده فکر کردم هر دو رو فرستادم .راستش نتایج کارشناسی اومده حواس برام نمونده.
در مورد اینکه گفتید پس باید اکروبات رو هم شروع برنامه نصب کنم؟ چه بد چه جوری دو تا برنامه شوکویو و آکروبات رو نصب کنم کاش راهی بود تا آکروبات خودکار بدون پیام نصب شه!!!!

پیوست ها

• a.rar
    615 بایت · بازدیدها: 7

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
ظاهرا فراموش كرديد پلاگين MicrobeFileAndFolder رو تو برنامه وارد كنيد. :wink:

بدون پلاگين مسلما عمليات كپي انجام نميشه.

به هر حال قبل از نمايش فايلهاي pdf لازمه حتما reader رو سيستم كاربر نصب باشه. پيشنهاد ميكنم يه نسخه پرتابل تهيه كنيد و كنار برنامه قرار بديد. يا از Foxit استفاده كنيد.

eblue

Member
مرسی.
شرمنده میشه بگید پلاگین رو تو کدوم قسمت کد وارد کنم .این کار رو کردم بازم سیو نشد.
PluginRun("MicrobeFileAndFolder
","Copy_File")

Silver PC

Well-Known Member
مرسی.
شرمنده میشه بگید پلاگین رو تو کدوم قسمت کد وارد کنم .این کار رو کردم بازم سیو نشد.
Pluginrun("microbefileandfolder
","copy_file")

خب شما اینکارو کردی هدف رو هم معین کردی ؟!

چی قراره کپی بشه با این دستور ؟! اینو هم تعیین کردی که کار نکرد ؟!

الان کخ این کدو اضافه کردین میشه دوباره سورس رو قرار بدید ؟!

موفق باشی

For.sajjad

Member
سلام دوست عزيز فكر كنم شما با پلاگين آشنايي نداريد اگه در انجمن جستجو بفرماييد مطالب زيادي در مورد پلاگين ها موجود هست شما بايد ابتدا پلاگين رو از بخش پلاگين ها دريافت كنيد و به داخل خود برنامه وارد كنيد در زير عكسي رو قرار دادم كه مي تونيد با توجه به اون بر روي دكمه مشخص شده كليك كنيد و سپس پلاگين رو وارد برنامه كنيد...
موفق باشيد

پیوست ها

• plug in.png
    plug in.png
    2.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

eblue

Member
سلام.
من الان یک ساعته تو مطالب دارم سرچ می کنم . اما نتونستم جوابمو پیدا کنم.
پلاگین MicrobeFileAndFolder
رو جایی پیدا نکردم یه لینک داشت اونم کار نکرد.
شرمنده ولی من که گفتم زیاد پلاگین رو وارد نیستم میشه کامل بگید چه کار کنم و چه جوری از این پلاگین استفاده کنم؟
اگه هم یک نمونه از منظورم که کپی کردن فایل رو سیستم کاربر هست رو قرار بدید که عالیه.

ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه!!!!

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

دوست من شما بالا گفتی :

یعنی پلاگین رو داشتی ولی نتونستی ازش استفاده کنی امام الان میگی :

من الان یک ساعته تو مطالب دارم سرچ می کنم . اما نتونستم جوابمو پیدا کنم.
پلاگین MicrobeFileAndFolder
رو جایی پیدا نکردم یه لینک داشت اونم کار نکرد.

اینجا میگی پیدا نکردم !

حالا داری یا نداری : دی

این دموی پلاگین رو با پلاگین ( امبد شده ) پیوست کردم ! دستور Copy File هم داره که باید بهش دقت کنید ! یه فایل رو از یه مسیر میفرسته به مسیر دیگه !

امیدوارم با این متوجه بشید !

موفق باشید !:rose:

پیوست ها

• Demo.rar
    75.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28

eblue

Member
درست می گید منظورم همون کد پلاگین بود.
بعد فهمیدم که باید خود پلاگین هم باشه.ببخشایید اشکال از من بود.

بالا