کپی کردن فایلها با انگشت: انگشتتان را تبدیل به فلش دیسک کنید!

hameddtm

New Member
Touch to Copy, Touch to Paste

این مطلب رو توی فاروم کیش مهر گذاشتم، گفتم بذار مجید آنلاینی ها هم زودتر از این فناوری خبردار بشن!

امروز روی روزنامه ای که روی میز نهارخوری محل کارم پهن شده بود خبر اعجاب آوری رو خوندم: برای انتقال اطلاعات از روی یک Tablet به تبلت دیگه (یا گوشی لمسی) دیگه لازم نیست از فلش دیسک یا هر مموری دیگه ای استفاده کنید! کافیه با انگشتتون یکی روی اون فایل بزنید (مثلا می تونه عکس باشه یا یه متن) و توی اون سیستم دیگه انگشتتون رو بزنید تا ماموریت شما انجام بشه!!! :sos:

sparsh.png

این فناوری که اسمش Sparsh هستش توسط دانشگاه MIT اختراع شده و برای این کار نیاز نیست هیچ امکانات سخت افزاری به انگشتاتون وصل کنید!

شیوه کار اینطوریه: وقتی روی اطلاعات انگشتتون رو فشار می دید، اثر انگشت شما به همراه اون فایل مورد نظر آپلود میشه یه جایی توی اینترنت، بعد توی سیستم دیگه، اثر انگشت شما شناسایی میشه و اون فایل یا متن دانلود میشه و Paste میشه! به همین راحتی!

sparsh_diagram01.jpg

مثلا شماره عکس دوستتون توی موبایلتونه، روش انگشتتون رو فشار میدین بعد روی Tablet فشار میدین اون عکس paste میشه!

sparsh02.jpg

یا شماره تلفن رو انتقال بدین:

sparsh03.jpg

این هم سایت رسمی این فناوری اعجاب انگیز ناک: Sparsh

ظاهرا این فناوری فعلا علاوه بر تبلت ها فقط برای گوشی های موبایل با سیستم عامل محبوب Android قابل اجراست!

فکرش رو بکنید! :wonky:

منبع: تالار گفتگوی مجتمع آموزشی کیش مهر

esenosen

Member
به نظر من تکنولوژی کاملا مزخرفیه که فقط مارو سرکار بذارن البته اگه نگید دارم شعار میدم چون خود ماها تکنولوژی های خف تری از لحاظ تئوری تو ذهنمون هست که چون پول عملیاتی کردنشو نداریم بیخیلش میشیم
چرا حالا؟ اسکن از انگشت 2-آپلود عکس و اثر انگشت روی یه سرور 3-جستجوی اثر انگشت 4-پیدا کرن اثر انگشت و دانلود عکس
کی میره این همه راهو به کاربردن این تکنولوژی تو یه شبکه کوچیکم کار بیخودیه و سرکاری دوستان عزیز:shock:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا