کپی در mmb

کپی کردن دکمه یا عکس ساخته شده در mmb

سلام دوستان فعال

دوستان عزیز 2 تا سوال دارم ، لطفا اگه میشه مثل همیشه منو راهنمایی کنید:

سوال اول من: می خولستم از آتوران پروژه قبلی که ساختم یک دکمه یا یک متن را کپی کنم تو آتوران جدیدم ، برای این کار کلیک راست و... اما متاسفانه در پروژه جدید انتقال نمیابه ، حتما منظورمو متوجه شدید ، آیا راهی هست که بشه ، این کار را کرد ؟

سوال دوم: من می خوام از یه پروژه قبلا ساخته شده ، پلاگینی را اسخراج کنم تا در پروژه جدید بزارم ، چگونه این امکان پذیر هست ؟

با تشکر لطفتان

آخرین ویرایش:

OMiD

Well-Known Member
1.دوست عزيز شما بايد هر دو پروژه تون رو با هم توي يك صفحه مالتي مديا بيلدر باز كنيد.
2.براي پلاگين ها ميتوني از منوي استار گزينه Run رو بزني و توش بنويسي %TEMP% بعد از باز كردن اون از پوشه MMBPlayer پلاگين مورد نظرت رو برداري و حتما زماني اين كار رو انجام بده كه برنامه اي كه ميخواي از توش پلاگين embed شده رو در بياري باز باشه.%%%

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سوال اول من: می خولستم از آتوران پروژه قبلی که ساختم یک دکمه یا یک متن را کپی کنم تو آتوران جدیدم ، برای این کار کلیک راست و... اما متاسفانه در پروژه جدید انتقال نمیابه ، حتما منظورمو متوجه شدید ، آیا راهی هست که بشه ، این کار را کرد ؟
برای اینکه بتونید اشیاء رو با کپی/پیست بین پروژه ها جابجا کنید باید تمام پروژه ها توی یک دسترسی از برنامه ی MMB باز شده باشند.
منظورم این هست که شما MMB رو باز کن و هردو پروژه رو Open کن (نه اینکه روی هرکدوم دابل کلیک کنی تا یه پنجره ی جدید از MMB واسش باز شه) حالا شما میتونید کپی/پیست کنید.
البته شما میتونید هر تعداد از اشیاء رو بصورت یک فایل ذخیره کنید و توی هر پروژه ای ازشون استفاده کنید ( اشیاء رو انتخاب کنید بعد برید به File -> Export Objects).
حتی میتونید یک صفحه رو کاملاً ذخیره کنید و اونرو بین پروژه ها تبادل کنید. (File -> Export Page).

سوال دوم: من می خوام از یه پروژه قبلا ساخته شده ، پلاگینی را اسخراج کنم تا در پروژه جدید بزارم ، چگونه این امکان پذیر هست ؟
راحت ترین کار اینه که زمانی که برنامه در حال اجرا هست به مسیر TEMP\MMBPlayer برید.
مثلاً یک دکمه بسازید و توش کد:
کد:
 Run("<Embedded>\","")
رو قرار بدید
یا در Explorer ویندوز این مسیر رو تایپ کنید:
کد:
%TEMP%\MMBPlayer
در ضمن طبق قوانین تالار بهتر هست سوالاتتون رو جداگونه مطرح بفرمایید، اینطوری وقتی کاربرای دیگه سرچ کنن راحتتر جواب سوالشون رو پیدا میکنن
برای دفعات بعد عرض کردم.

[ویرایش شد] : جواب رو خیلی زودتر جناب SilverLight زحمتش رو کشیده بودن، چون من پست ها رو نگاه میکردم و جواب میدادم جواب ایشون رو ندیدم و طول کشید تا جواب بدم. ممنون از ایشون

آخرین ویرایش:

OMiD

Well-Known Member
[ویرایش شد] : جواب رو خیلی زودتر جناب silverlight زحمتش رو کشیده بودن، چون من پست ها رو نگاه میکردم و جواب میدادم جواب ایشون رو ندیدم و طول کشید تا جواب بدم. ممنون از ایشون
من كه توش عيبي نميبينم و از اين كه زحمت كشيديد ممنونم.
حالا ميشه با يه ديد بهتر نگاه كرد كه مخاطب دو بار ميخونه يا دو جور ميخونه و بهتر ياد ميگيره%

Majid73

Member
برای استخراج پلاگین embed شده خود ام ام بی مثال داره
شما مثال sys command رو ببین ( صفحه 7 ) خودت متوجه میشی

آقایون ، SilverLight , nevercom , Majid73 عالی بود ! جواب سوالمو خوب گرفتم. ممنونم ! دست شما درد نکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا