کپی تمام یک secne

NARANJTORANJ

Well-Known Member
باسلام
چطور میتونم در فلش cs3 تمام یک secne رو کپی کنم توی یک new یاهمون کار جدید؟؟
به طوری که تمام آبجکت ها و لایه ها کپی بشن؟؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

وارد secne مورد نظر بشید و روی فریم هایی که می خواید کپی بگیرید کلیک کنید و انتخاب کنید و با کلیک راست بر روی فریم گزینه

copy frame رو بزنید و جایی که خواستید با همین روش Paste کنید .

موفق باشید

NARANJTORANJ

Well-Known Member
ممنون ولی این توی پروژه های سنگین جواب نمیده و وقت میگیره
گفتم که یکجا
البته فکر نمیکنم دیگه راحی باشه

++Hadi++

Active Member
کلید shift رو نگه دار ، تمام فریم های شاخه اصلی scene تو که در تایم لاین اصلی یا همون root هست از اول تا آخر کپی کن ، چی جوری ...؟
اینجوری :
shift رو پایین نگه داشته و بالاترین - سمت چپ ترین فریمو از تایم لاین root انتخاب می کنی ، (با کلیک ) بعد همونطوری که shift پایینه ، سمت راست ترین - پایین ترین فریمو از همون تایم لاین اصلی کلیک می کنی و می بینی تمام فریمات به حالت انتخاب رفتن ، بعد رو فریمای select شده ، کلیک راست و گزینه Copy Frame-s رو انتخاب می کنی و بعد در فایل جدید یا هر جای دیگه روی یه فریم کلیک و کلیک راست و عبارت Paste Frame-s رو می زنی و می بینی که تماما paste می شه . تمامی مووی کلیپ هایی که در شاخه های داخلی قرار گرفته اند هم paste می شن (هم در تایم لاین و هم در library ) . فقط شاید یه سری از مووی کلیپ ها که با دستورات اکشن نمونه سازی می شن ، کپی نشن . پس در اون حالت کافیه شما ، تمام یا حد اقل مووی کلیپ های linkage شده و export شده برا اکشن رو از library اسلی به library فایل جدید یا ... کپی کنین و دیگه همه چی حل می شه .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا