Fa کپی تمام محتویات یک فولدر

سلام،
بچه کسی میدونه چطوری میشه یه فولدر تو یه مسیر خاص ایجاد کرد و با زدن یک دکمه تمام محتویات اون فولدر رو یه اکشن مثلا براش تعریف کرد؟ یعنی درواقع دوتا سوال دارم!

1- چطوری میشه تو یه مسیر خاص یه فولدر ایجاد کرد؟ (با نامی که من میخواهم)

2- چطوری میشه تمام محتویات یه فولدر رو تو یه مسیر دیگه کپی کرد؟

توی انجمن جستجو کردم موضوع مورد نظر بود ولی پاسخ روشنی واسش نداده بود کسی.

mohamadarab

Active Member
سلام.
دوست عزیز برای هر دوتا سوالتون یک نمونه قرار دادم که البته توی خود انجمن هم هست..
موفق باشید.

پیوست ها

• CopyFolder.rar
    883 بایت · بازدیدها: 43
  • sample.rar
    602 بایت · بازدیدها: 35
آخرین ویرایش:
فایل دومی دانلود میشه ولی فایل اولی رو نمیتونم دانلود کنم!!!!!!!!!!!!!!!!

1- ببینید!!! من میخوام تو یه مسیری یه فولدر ایجاد کنم (یه فولدر خالی با نامی که من براش درنظر می گیرم)

2- می خوام اگر هر تعداد فایل مثلا توی اون فولدر بود، همه شون یه اکشن واسشون اجرا بشه

آخرین ویرایش:

Corovarice

Active Member
یه روش دیگه واسه کپی فایل ها :

کد:
CopyFrom$='C:\Folder1'
PasteTo$='C:\Folder2'
SearchForFiles("CopyFrom$","*.*")
Tot=CBK_NumInList
For i=1 To Tot
  LoadText("File$","<List>i")
  Name$=ExtractName(CopyFrom$)+ExtractExt(CopyFrom$)
  Paste$=PasteTo$+CHR(92)+Name$
  SysCommand("CopyFile","File$,Paste$")
  Pause("10")
Next i

mohamadarab

Active Member
میشه بگید دقیقا داخل فولدر قراره چی باشه که بهش اکشن بدید؟
از لینک زیر هم میتونید دانلود کنید.

HTML:
http://www.uploadbaz.com/f52fzqe4w0qn

ببینید من می خوام با فشار دادن یک دکمه، یه فولدر خالی با نام my project توی ی مسیر خاص ایجاد بشه! این سوال اول

سوال دوم؛ حالا فرض کنید ده تا فایل توی این فولدر قرار داده بشه، می خوام هرچندتا که هست فایلهای داخل این فولدر، همه اش مثلا حذف بشن. یا همه شون کپی بشن یجای دیگه. یا همه شون تغییر نام داده بشن. (یعنی ی اکشن واسه همه ی فایل های داخل اون فولدر ایجاد بشه)

Corovarice

Active Member
ببینید من می خوام با فشار دادن یک دکمه، یه فولدر خالی با نام my project توی ی مسیر خاص ایجاد بشه! این سوال اول

سوال دوم؛ حالا فرض کنید ده تا فایل توی این فولدر قرار داده بشه، می خوام هرچندتا که هست فایلهای داخل این فولدر، همه اش مثلا حذف بشن. یا همه شون کپی بشن یجای دیگه. یا همه شون تغییر نام داده بشن. (یعنی ی اکشن واسه همه ی فایل های داخل اون فولدر ایجاد بشه)

تو همون کدی که نوشتم ، به جای syscommand هر اسکریپت دیگه ای بزارین واسه هر فایل اجراش می کنه دیگه :-?

اون کد رو استفاده کردم ولی کپی نمی کنه!!!

ببینید توی فولدر cpy تعدادی فایل mp3 هست حالا می خوام همه ی اینها یه اکشن واسش اتفاق بیفته! مثلا همه شون کپی بشن توی فولدر pst ولی این کدی که دادید رو امتحان کردم نشد!
خب درمورد ایجاد فولدر خالی با نام دلخواه مدیر پروژه در دایرکتوری خاص چطور؟

آخرین ویرایش:
بچه ها معذرت می خوام اسپم گذاشتم ولی کارم آخه خیلی ضروریه خیلی وقت هم هست این سوالو پرسیدم کسی نمیتونه جواب بهم بده!؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ممنونم. مفید بود! اما یه چیزی رو متوجه نشدم! اینکه چجوری میشه (با چه کدی) یه فولدر خاص مثل D:\new_folder رو معرفی کرد که در اون کد تعریف کنیم که در این فولدر هرچی فایل با هر پسوند و هر نامی و هر تعدادی که بود یه اکشن خاصی واسشون بیفته! مثلا همه شون حذف بشن! همه شون کپی بشن یه جای دیگه، یا هر اکشن دیگه ای! یعنی یه اکشن واسه تمام محتویات یک فولدر خاص تعریف کرد!

محمدمهدی

Well-Known Member
Copy (CMD) + Do Script

همونطور که سایر دوستان به بهترین نحو گفتن اون کاری شما می خواهید به راحتی با مثال ها و دستوراتی که گذاشتند قابل انجامه.
نمی دونم چرا متوجه نشدید؟

به هر حال نمونه مثالی درست کردم حاوی تمام چیزهایی که خواسته بودید که با همون راه حل های بسیار مناسب mohamadarab و Corovarice عزیز هست و چیز بیشتری نداره و فقط یه جا جمع شده.
توی این مثال شما یک پوشه ی یوزر (به نام دلخواه) حاوی فایل درست می کنید، کپی می گیرید، نمونه سازی می کنید، حذف می کنید و برای هر فایل دستور خاصی رو اجرا می کنید.
این مثال برای افراد کاملا مبتدی نیست ولی در صورت داشتن آشنایی اولیه با دستورات ام ام بی و CMD کاملا می تونید درک کنید که چه اتفاقی رخ میده. اگر باز هم متوجه نشدید به مثال ListBox واقع در پوشه ی Sample خود برنامه برید و راهنمای برنامه رو هم حتما مطالعه کنید.

موفق باشید.

پیوست ها

• Copy (CMD) + Do Script.zip
    1.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
ببینید من خیلی مبتدی هم از این نفهمیدم که چی به چیه! مخصوصا که گفته بودید توی استفاده ازش خیلی دقت کنم، ترسیدم!!! نکنه خراب کاری کنم سیستممو بهم بریزم!!!

ببینید من می خوام یه فولدر خالی با نام "Project" توی درایو c ایجاد بشه! (این یک کد)

کد دوم اینکه = این فولدر من در حالت عادی خالی هست! اما ممکنه به هر دلیلی یک یا چندتا فایل داخل این پوشه قرار بگیره! حالا می خوام توسط یه کد چک بشه که هرچقدر فایل داخل این فولدر هست، چه یکی چه صدتا! همه اش کپی بشه توی درایو D:\Target که این فولدر رو بصورت پیش فرض، فرض می کنیم که توی کامپیوتر کاربر وجود داره! اصلا اینو ما ایجادش نمی کنیم. از قبل بوده این فولدر! حال می خوام یه دکمه توی پروژه ام باشه که وقتی روش کلیک می کنم هرچی فایل داخل فولدر project هست کپی بشه داخل فولدر tarhet

محمدمهدی

Well-Known Member
دوست عزیز این مثال دقیقا این کار رو می کنه. همونطور که مثال سایر دوستان این کار رو می کنه.
منظور من هم از دقت کردن این بود که یه وقت آدرس پیش فرض رو به آدرس اصلی یوزر کاربریتون تغییر ندید که در این صورت بخشی از اون فایلها ممکنه حذف بشه. مگرنه برای مثالی که ساختم هیچ خطری وجود نداره و با خیال راحت از اون استفاده کنید.

(به نظرم پاسختون رو گرفتید. فقط باید کمی تلاش کنید تا مثال ها رو متوجه بشید. - خواهشا اول کاملا بررسی و جستجو کنید، بعد به ادامه مبحث بپردازید. اگر مطلب جدیدی بود.)
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا