کپی از کورل و پست در فتوشاپ

farhadzmn

New Member
با سلام خدمت دوستان.همونطور که میدونید وقتی ما یک کاری رو در محیط ایلستورتور انجام میدیم و اونو در کلیبورد کپی میکنیم و بعدش میریم در فتوشاپ پست میکنیم کادری باز میشه و ما میتونیم نوع فایل ورودی رو مثلا بصورت اسمارت آبجکت و ... تعیین کنیم. یعنی به عبارت دیگه امکان ترانسفر فایل بین این دو تا برنامه امکانپذیره.اما آیا ما میتونیم همین کارو در مورد کورل هم انجام بدیم؟ من یه کم که جستجو کردم به سایت زیر رسیدم:
http://www.oberonplace.com/vba/drawmacros/aiclipboard/index.htm
اما من کورلم x6 هست و روش اجرا نمیشه.
اگه اساتید و دوستان اطلاعاتی یا ترفندی در این باره میدونن خیلی ممنون میشم مارو هم در جریان بزارن.

mojitabaam

New Member
دوست عزیز
خب ایلیستریتور و فوتوشاپ جفتشون از یه شرکتن و این خیلی عادیه که با هم سازگار باشن

این امکان تو کرل وجود نداره فک کنم شما همونو کپی میکنی بعد سفیدیای دورشو میبری

nima_dsnr

کاربر VIP
در مورد X6 نمیدونم
ولی با X3 و فتوشاپ cs4 این کادر میاد و میشه به هر نحوی کپی کرد.
اما اگر چیز مهمی هست که باید با کیفیت خوب و سایز بزرگ باز بشه میتونی خروجی EPS بگیری . ببری تو فتوشاپ.

farhadzmn

New Member
در مورد X6 نمیدونم
ولی با X3 و فتوشاپ cs4 این کادر میاد و میشه به هر نحوی کپی کرد.
اما اگر چیز مهمی هست که باید با کیفیت خوب و سایز بزرگ باز بشه میتونی خروجی EPS بگیری . ببری تو فتوشاپ.

بله درسته میشه eps گرفت اما من بیشتر pdf میگیرم و سیو میکنم یه جایی و بعدش اونو دراگ میکنم توو فوتوشاپ که این گاهی وقتگیره. مثلا برنامه میرعماد رو می بینید وقتی ALT+C رو میزنیم یه کادر میاره مشابه همون کادره ایلستروتور و این کارو در محیط برنامه های آفیس و وردپد انجام میده. آیا میشه مشابه همون کارو رو در کورل هم انجام داد و با ساختن یه شورتکات مثل میرعماد خروجی وکتور گرفت در کلیبورد کامپیوتر؟؟؟

Aliɾeza

Member
بهترین کار اینه که از کورل به داخل ایلیستریتور کپی پیست کنید بعد کارو trace کنید و سپس به داخل فتوشاپ ببرید ( بنده هم از این روش استفاده میکنم )

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا