ferikoohkan
Member
بازم سلام و یه سوال دیگه.من میخام با زدن هر یک از کلیدهای کیبورد یه اسکریپت اجرابشه.اولین راهی که به ذهنم رسید استفاده ساده از اسکریپت و فعال کردن run script by pressing بود ولی در این صورت دکمه هایی مثل سیمیکالنن و نقطه رو نمیشه کاری کرد به توصیه یکی از دوستان به سراغ AnyKeyV2ProPlugI رفتم ولی اون هم این کلیدها رو کپچر نمیکنه.
بعد از اون به توصیه یکی دیگه از دوستان به سراغ SysMetrics ولی اونم فقط حالت کلیدی که کد اسکیشو بش میدیم بیان میکنه.
سپس سراغ smallplugin رفتم و بعد از خودن هلپشو ونگاه کردن به مثالاش دیدم که اونم به ازای این کلیدها مقداریو برنمیگردونه.
البته ممکنه در تمام موارد بالا اشتباه کرده باشم.
خلاصه سوال من اینه که:
آیا میشه تمام کلیدهای کیبوردو کپچر کرد واگه کسی این کارو کرده یا راهی بلده ویا از روشای بالا میدونه که من اشتباه کردم خوهشن بگه؟؟
البته با sysmeetric یه جورای میشه که زیادممعقول نیست.
(راستی قبلا تو انجمن سرچ کردم ولی چیزی .........)
بعد از اون به توصیه یکی دیگه از دوستان به سراغ SysMetrics ولی اونم فقط حالت کلیدی که کد اسکیشو بش میدیم بیان میکنه.
سپس سراغ smallplugin رفتم و بعد از خودن هلپشو ونگاه کردن به مثالاش دیدم که اونم به ازای این کلیدها مقداریو برنمیگردونه.
البته ممکنه در تمام موارد بالا اشتباه کرده باشم.
خلاصه سوال من اینه که:
آیا میشه تمام کلیدهای کیبوردو کپچر کرد واگه کسی این کارو کرده یا راهی بلده ویا از روشای بالا میدونه که من اشتباه کردم خوهشن بگه؟؟
البته با sysmeetric یه جورای میشه که زیادممعقول نیست.
(راستی قبلا تو انجمن سرچ کردم ولی چیزی .........)