کپي کردن پلاگين در يک مسير و استفاده از اون...؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان
من ديروز پلاگين G_ComboBox رو دانلود کردم و داشتم يخورده باهاش ور ميرفتم، داشتم واسه تست يه پروژه ميساختم که توش از چندتا ComboBox استفاده کنم، همونطور که ميدونيد در MMB نميشه چند دسترسي به يه پلاگين داشت و مثلاً براي داشتن 3تا ComboBox بايد سه کپي از پلاگين با نامهاي متفاوت ايجاد کنيم و ازشون استفاده کنيم.
خب من قصد داشتم که بجاي اينکه از همون اول سه تا پلاگين رو Embedd کنم، يه دونه رو Embedd کنم و دو تاي ديگه رو در هنگام اجراي پروژه کپي کنم که حجم پروژه هم الکي زياد نشه، براي اينکار از کد زير استفاده کردم :

کد:
source$='<Embedded>\G_ComboBox.dll'
destpath$='<System>\comoboxplugs\combo1.dll'
FileExist("destpath$","exist")
If (exist=FALSE) Then
SysCommand("CopyFile","source$,destpath$")
End
ولي با استفاده از اين کد، بار اول که پروژه رو اجرا ميکنيم (وقتي که از قبل پلاگين در مسير معين شده وجود نداره و بايد کپي بشه به اونجا) بجاي ظاهر شدن ComboBox عبارت "Can't find...." ظاهر ميشه و ميگه که نميتونه پلاگين رو پيدا کنه (يا لود کنه) ولي در دفعات بعد اينترفيس پلاگين بدرستي ظاهر ميشه...
ميشه دوستان لطف کنند و بفرمايند که مشکل از چيه بنظرشون؟ اشکال از کد نويسيه يا چيز ديگه...

[ببخشيد اگه موضوع رو درست انتخاب نکردم، آخه چيز ديگه اي بنظرم نرسيد]
ممنون از لطفتون

splinter cell

Well-Known Member
سلام!در کد نویسی شما یک پلاگین با نام combo1.dll کپی میشه در صورتیکه شما بایستی سه تا نام مختلف از این پلاگین رو کپی کنید.combo1,combo2,combo3 و همین نام ها رو توی پروژه بذارید.برای اینکار یک حلقه for next بذارید تا در سه بار این کپی و انجام بده!فکر کنم باید مشکل حل بشه!البته من این پلاگین رو نداشتم که خودم این روش رو شخصاً امتحان کنم.!

nevercom

سلام
خب ببينيد من بعنوان مثال گفتم سه تا پلاگين... و مشکل چيز ديگه اي هست، اصولاً وقتي اين سه تا پلاگين به پوشه موردنظر کپي ميشن MMB بايد بتونه اونها رو لود کنه چون وجود دارند
اين پروژه رو شما لطف کنيد دانلود کنيد تا منظور من رو بهتر متوجه بشيد
ببينيد تو اين پروژه 2تا ComboBox وجود داره که اوليش از همون پلاگين Embedd شده استفاده ميکنه و در دومي هم بعنوان مسير لود پلاگين مسيري که قراره پلاگين در اونجا کپي بشه قرار داده شده، که با کپي شدن پلاگين به اون مسير عملاً بايد بتونه ازش استفاده کنه ولي در اولين باري که پروژه اجرا بشه، نميتونه اونو لود کنه ولي در دفعات بعدي مشکلي پيش نمياد...

ممنون از پاسختون

پیوست ها

• g_combobox.zip
    168.2 کیلوبایت · بازدیدها: 55

silvercover

کاربر متخصص
چرا شما یه صفحه قبل از این صفحه اولی نمیذاری که کاری کپی کردن رو انجام بده و بلافاصله منتتقل بشه به این صفحه؟ یا یه تکنیک مشابه...

nevercom

اتفاقاً همين کار رو هم کردم، ولي در نتيجه تاثيري نداشت.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
همون که احتمالا هم میدونی برای استفاده و ساخت کمبو باکس بوسیله این پلاگین باید برای هر کمبو باکس یکبار به صورت جداگانه پلاگین رو لود کنی و برای هر کمبو باکس یه فایل dll. از پلاگین رو به پروژه اضافه کنی مثلا برای سه تا کمبو باکس باید پلاگین رو سه بار پیوست کنی حالا روشی که شما هم میگی جالبه و یه روش ابتکاری که پلاگین رو یه بار پیوست کنی و به تعداد مورد نظر با اسم های جدا کپیش کنی حتما سر فرصت یه نمونه برات میذارم ولی فکر نمیکنم روی همه سیستم ها کار کنه
در ضمن برای کارکردن با این پلاگین من قبلا یه برنامه نوشتم که توی تالار عناصر مورد نیاز برای پروژه ها هستش البته ورژن جدید برنامه رو هم آماده کردم که امکاناتش بیشتره البته بر خلاف این نسخه رایگان نیست به خاطر همین تا الان توی انجمن مطرح نکردم چون تبلیغ خلاف قانونه اگه خواستی یه میل به من بفرست شرایطش رو بگم
Mail : [email protected]

nevercom

سلام آقا پيمان
بله همونطور که خوتون گفتيد بايد به تعداد ComboBox ها، کپي از پلاگين وجود داشته باشه، اين روش جواب ميده (و اصولاً بايد هم بده) ولي مشکل اينه که در اولين اجرا درست عمل نميکنه، شما گفتيد که احتمالاً روي همه‌ي سيستمها جواب نميده، چرا ؟ دليلتون چيه ؟
البته ميشه کاري کرد که يه پروژه ي ديگه کار کپي رو انجام بده و بعد بره به پروژه ي اصلي، که شايد جواب بده، ولي مهمتر اينه که همين روش درست عمل کنه و اگه مشکلي داره اون مشکل پيدا بشه و احتمالاً حل بشه ! (چون از ديدگاه من اين روش نبايد مشکلي داشته باشه، مگر اينکه اين جزو محدوديت هاي MMB باشه !)

اون برنامه تون هم که فکر کنم ورژن 1.5 بود رو دانلود کرده بودم، برنامه ي جالبي بود و جالب هم درست شده بود، همينجا ازتون تشکر ميکنم

دوستان نظر شما چيه ؟ يعني بايد اين پروژه رو دو مرحله اي (دو قسمتي) کنيم تا درست عمل کنه ؟ يعني اول يه برنامه بياد فايلها رو کپي کنه، بعدش برنامه ي اصلي اجرا بشه ؟

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
شما گفتيد که احتمالاً روي همه‌ي سيستمها جواب نميده، چرا ؟ دليلتون چيه ؟
من موقع ساخت برنامه چندتا باگ از پلاگین پیدا کردم که به سازنده پلاگین اطلاع دادم البته با یه مکانیز کد نویسی ساده مشکل حله
البته ميشه کاري کرد که يه پروژه ي ديگه کار کپي رو انجام بده و بعد بره به پروژه ي اصلي، که شايد جواب بده، ولي مهمتر اينه که همين روش درست عمل کنه و اگه مشکلي داره اون مشکل پيدا بشه و احتمالاً حل بشه !
بهتره برای این کار از یه load Page استفاده منید یعنی تا پروژه لود میشه برنامه کار کپی رو انجام بده

جدیدترین ارسال ها

بالا