nevercom
کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام دوستان
من ديروز پلاگين G_ComboBox رو دانلود کردم و داشتم يخورده باهاش ور ميرفتم، داشتم واسه تست يه پروژه ميساختم که توش از چندتا ComboBox استفاده کنم، همونطور که ميدونيد در MMB نميشه چند دسترسي به يه پلاگين داشت و مثلاً براي داشتن 3تا ComboBox بايد سه کپي از پلاگين با نامهاي متفاوت ايجاد کنيم و ازشون استفاده کنيم.
خب من قصد داشتم که بجاي اينکه از همون اول سه تا پلاگين رو Embedd کنم، يه دونه رو Embedd کنم و دو تاي ديگه رو در هنگام اجراي پروژه کپي کنم که حجم پروژه هم الکي زياد نشه، براي اينکار از کد زير استفاده کردم :
ولي با استفاده از اين کد، بار اول که پروژه رو اجرا ميکنيم (وقتي که از قبل پلاگين در مسير معين شده وجود نداره و بايد کپي بشه به اونجا) بجاي ظاهر شدن ComboBox عبارت "Can't find...." ظاهر ميشه و ميگه که نميتونه پلاگين رو پيدا کنه (يا لود کنه) ولي در دفعات بعد اينترفيس پلاگين بدرستي ظاهر ميشه...
ميشه دوستان لطف کنند و بفرمايند که مشکل از چيه بنظرشون؟ اشکال از کد نويسيه يا چيز ديگه...
[ببخشيد اگه موضوع رو درست انتخاب نکردم، آخه چيز ديگه اي بنظرم نرسيد]
ممنون از لطفتون
من ديروز پلاگين G_ComboBox رو دانلود کردم و داشتم يخورده باهاش ور ميرفتم، داشتم واسه تست يه پروژه ميساختم که توش از چندتا ComboBox استفاده کنم، همونطور که ميدونيد در MMB نميشه چند دسترسي به يه پلاگين داشت و مثلاً براي داشتن 3تا ComboBox بايد سه کپي از پلاگين با نامهاي متفاوت ايجاد کنيم و ازشون استفاده کنيم.
خب من قصد داشتم که بجاي اينکه از همون اول سه تا پلاگين رو Embedd کنم، يه دونه رو Embedd کنم و دو تاي ديگه رو در هنگام اجراي پروژه کپي کنم که حجم پروژه هم الکي زياد نشه، براي اينکار از کد زير استفاده کردم :
کد:
source$='<Embedded>\G_ComboBox.dll'
destpath$='<System>\comoboxplugs\combo1.dll'
FileExist("destpath$","exist")
If (exist=FALSE) Then
SysCommand("CopyFile","source$,destpath$")
End
ميشه دوستان لطف کنند و بفرمايند که مشکل از چيه بنظرشون؟ اشکال از کد نويسيه يا چيز ديگه...
[ببخشيد اگه موضوع رو درست انتخاب نکردم، آخه چيز ديگه اي بنظرم نرسيد]
ممنون از لطفتون