بی بی کد کوچه قدیمی

sharin

Member
سلام.
در كل كه كار خيلي خوبي شده ، تبريك مي گم.
اما اگر بخوايم يكمي گير بديم ، مدل سازي و Texture و رندر ( اونم براي شما ) جاي انتقاد داره.
وقتي مي خواي از اين زاويه كار بذاري ، كه دوربين انقدر نزديك ديوار هست ،‌ موقعيت Texture هايي كه به مدل هاي نزديك دوربين دادي به خطر مي افته.
فقط از BUMP ساده استفاده كردي ؟
Texture رو تو چه برنامه اي ساختي؟
اگر يه Wireframe مي زاشتي بهتر مي شد نقد كرد. اگر حد اقل ديوار هاي نزديك دوربين رو تو ZBrush مي بردي و كار مي كردي خيلي نتيجه ي خوب مي تونستي بگيري. همون جا با استفاده از brush يا alfa ي Texture ديوار توي يه چشم به هم زدن مي تونستي بهترين جزئيات رو در بياري. و اين ديوار ها رو تو خود ZB به وسيله ي texture اش رنگ مي كردي كه كيفيت خوبي رو جلوي دوربين نشان بده.

اما براي اون ديوار ها كه دور هستن ديگه نيازي به اين كار نيست و همين طوري خيلي خوبه.يه bump ساده جواب گو هست.
نكته ي بعدي در مورد دور در هاست ، اونا رو هم اگه تو ZB برده بودي بهتر بود. الان محل اتصالش به ديوار خيلي خام هست. يه مقدار مرزشون بايد عقب جلو باشه.
اون سنگ و گياه ها هم اندازشون كافي نيست. texture خوبي هم ندارند.
اون لوله ها رو خوب در آوردي ، اما آب زير اون جلوييه سمت راست خيلي ناجوره.

و در نهايت رندر هايي كه از كاراي شما ديدم خيلي خوب بودن ، اما اين يكي ... ، زياد باهاش حال نكردم. شايد جهت تابيدن نور رو تغيير بدي بهتر باشه و يكمي رو تنظيمات رندر بيشتر كار كن.

اينا نكاتي بودن كه بنظرم با رعايتشون كارت از سطح خيلي خيلي خوب ، به سطح عالي مي رسه. بازم تبريك مي گم.
راستي كلا ساختش چقدر طول كشيد؟؟

موفق باشي.
ياعلي.

*farshid*

کاربر VIP
نورش کووووو؟

تکسچرینگت خیلی خوبه ولی نورپردازی ندیدنم تو کارت...
میخوای روش کار کنی یا همینه نتیجه نهاییش؟؟؟

یکم رو نورپردازی کار کن ... کار خوبی شده:rose:

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام.
در كل كه كار خيلي خوبي شده ، تبريك مي گم.
اما اگر بخوايم يكمي گير بديم ، مدل سازي و Texture و رندر ( اونم براي شما ) جاي انتقاد داره.
وقتي مي خواي از اين زاويه كار بذاري ، كه دوربين انقدر نزديك ديوار هست ،‌ موقعيت Texture هايي كه به مدل هاي نزديك دوربين دادي به خطر مي افته.
فقط از BUMP ساده استفاده كردي ؟
Texture رو تو چه برنامه اي ساختي؟
اگر يه Wireframe مي زاشتي بهتر مي شد نقد كرد. اگر حد اقل ديوار هاي نزديك دوربين رو تو ZBrush مي بردي و كار مي كردي خيلي نتيجه ي خوب مي تونستي بگيري. همون جا با استفاده از brush يا alfa ي Texture ديوار توي يه چشم به هم زدن مي تونستي بهترين جزئيات رو در بياري. و اين ديوار ها رو تو خود ZB به وسيله ي texture اش رنگ مي كردي كه كيفيت خوبي رو جلوي دوربين نشان بده.

اما براي اون ديوار ها كه دور هستن ديگه نيازي به اين كار نيست و همين طوري خيلي خوبه.يه bump ساده جواب گو هست.
نكته ي بعدي در مورد دور در هاست ، اونا رو هم اگه تو ZB برده بودي بهتر بود. الان محل اتصالش به ديوار خيلي خام هست. يه مقدار مرزشون بايد عقب جلو باشه.
اون سنگ و گياه ها هم اندازشون كافي نيست. texture خوبي هم ندارند.
اون لوله ها رو خوب در آوردي ، اما آب زير اون جلوييه سمت راست خيلي ناجوره.

و در نهايت رندر هايي كه از كاراي شما ديدم خيلي خوب بودن ، اما اين يكي ... ، زياد باهاش حال نكردم. شايد جهت تابيدن نور رو تغيير بدي بهتر باشه و يكمي رو تنظيمات رندر بيشتر كار كن.

اينا نكاتي بودن كه بنظرم با رعايتشون كارت از سطح خيلي خيلي خوب ، به سطح عالي مي رسه. بازم تبريك مي گم.
راستي كلا ساختش چقدر طول كشيد؟؟

موفق باشي.
ياعلي.

سلام دوست عزیز ممنون از جوابتون . متاسفانه با Zbrush بلد نیستم کار کنم . به هر حال ممنونم از لطفتون امیدوارم که بقیه نکاتتون رو بتونم در کار بعد رعایت کنم :rose:

Hi MAJID

کاربر VIP
نورش کووووو؟

تکسچرینگت خیلی خوبه ولی نورپردازی ندیدنم تو کارت...
میخوای روش کار کنی یا همینه نتیجه نهاییش؟؟؟

یکم رو نورپردازی کار کن ... کار خوبی شده:rose:

سلام فرشید عزیز . چشم اینها رو در کار بعدیم حتما رعایت میکنم . ممنون از نظراتتون .:rose:

کار خوبی شده.
ایرادها را که sharin گفت.
یه مشکل کلی که کار داره تنوع رنگه پایینه.

اگر آسمان را کنار بگذاریم، بقیه تصویر تقریبا تنها با رنگ زرد و رنگ های مشابه پر شده. یعنی یک محدود کوچکی از چرخه رنگ.
Real_Color_Wheel_475.jpg

وقتی ما محدوده انتخاب رنگ را کوچک در نظر می گیریم. تصویرمون باید دارای کنتراست بالایی باشه تا برای چشم بیننده جذاب بشه.
اما حالا که توی این رندر کنتراست پایین هست پس باید محدوده رنگ ها وسیع تر می شد. مثلا شما می تونستید جوی آبی قرار بدید که رنگ آبش متمایل به آبی باشه. رنگ آبی یه جورایی نقطه مقابل رنگ زرد هست و این باعث می شد تصویر غنی تر بشه... منم در زمینه ترکیب رنگ مشکل دارم و تازه چند روزه دارم بیشتر راجب رنگ ها مطلب می خونم . این pdf را حتما دانلود کنید خیلی منبع خوبیه:
http://www.imaginefx.com/02287754329488438333/tutorial.pdf

gezler

Member
گرافیکش آدم رو یاد بازیهایی میندازه که 7 یا 8 سال پیش تولید میشد .

پایه اش خیلی خوبه .. اما باید خیلی روش کار بشه ... تبریک میگم بهت .. اما حوصله ات رو باید خیلی بیشتر کنی

Hi MAJID

کاربر VIP
کار خوبی شده.
ایرادها را که sharin گفت.
یه مشکل کلی که کار داره تنوع رنگه پایینه.

اگر آسمان را کنار بگذاریم، بقیه تصویر تقریبا تنها با رنگ زرد و رنگ های مشابه پر شده. یعنی یک محدود کوچکی از چرخه رنگ.
Real_Color_Wheel_475.jpg

وقتی ما محدوده انتخاب رنگ را کوچک در نظر می گیریم. تصویرمون باید دارای کنتراست بالایی باشه تا برای چشم بیننده جذاب بشه.
اما حالا که توی این رندر کنتراست پایین هست پس باید محدوده رنگ ها وسیع تر می شد. مثلا شما می تونستید جوی آبی قرار بدید که رنگ آبش متمایل به آبی باشه. رنگ آبی یه جورایی نقطه مقابل رنگ زرد هست و این باعث می شد تصویر غنی تر بشه... منم در زمینه ترکیب رنگ مشکل دارم و تازه چند روزه دارم بیشتر راجب رنگ ها مطلب می خونم . این pdf را حتما دانلود کنید خیلی منبع خوبیه:
http://www.imaginefx.com/02287754329488438333/tutorial.pdf

سلام رضا جان خیلی ازت تشکر میکنم که منت گذاشتی و کارم رو نگاه کردی . خیلی ممنون نکات خیلی مهمی رو متذکر شدی حتما رعایت میکنم . :rose:

Hi MAJID

کاربر VIP
گرافیکش آدم رو یاد بازیهایی میندازه که 7 یا 8 سال پیش تولید میشد .

پایه اش خیلی خوبه .. اما باید خیلی روش کار بشه ... تبریک میگم بهت .. اما حوصله ات رو باید خیلی بیشتر کنی

از شما هم ممنونم gezler عزیز . :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی مجید جان.مرسی کار خوبی شده.

1- تکسچرینگ خیلی خوب و پر زحمت
2- من معتقدم که توش تنوع رتگی کم باشه بهتره.اما به شرطی که از تنالیته های همین رنگ هم استفاده بشه

نقد:
1- بامپ اصلا خوب نشده.چون اندازه تکسچر بامپ بزرگ بوده و باعث شده اینقدر که باید خودشو خوب نشون نده.
2- برای متریال های نزدیک حتما از Displacment روی حالت Landscape و Resolation بالا مثل 1200 استفاده کن.
3- عدم وجود منبع نور مشخص.توی چنین کاری باید نور باشدت وارد بشه و یه جاهایی رو واقعا روشن کنه که توی کار طراوت و زندگی دیده بشه.
4-مدلسازی مجید خیلی جای کار داره.یه مقداری بیشتر Mesh smoth بده.
5-دیتیل همه کم کار هستن. سنگ سبزه آب ناودون و...
کلیت کارت برای بازی خوب و سبکه اما برای یه Stil image زیاد رضایت بخش نیست.اگه قصد ادامه این پروِژه رو داری با هم از اول شروع کنیم به ادیت کار. اگه نه که تو کار بعدیت اول ببر توی WIP اونجا با هم فکری دوستان و بنده یه کار خوب با هم میزنیم.یا علی

Hi MAJID

کاربر VIP
با سلام خدمت عارف عزیز . از شما هم بخاطر اینکه به کارم سر زدید ممنونم . چشم حتما همین کار رو میکنم امیدوارم که با کمک شما دوستان کار بهتری رو ارائه بدم . ممنونم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا