سلام اينم يه کار جديد با artrage و photoshop من دو هفته اي نيستم ...
pok_rat Member Aug 23, 2006 #1 سلام اينم يه کار جديد با artrage و photoshop من دو هفته اي نيستم ... پیوست ها 1.jpg 54.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14 3.jpg 47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9 6.jpg 121.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14 7.jpg 134.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
cold Member Aug 23, 2006 #2 کاراتون خیلی قشنگن آقای pok_rat جان . امیدوارم به زودی برگردین . عکس هایی که تو تاپیک طرح های اسلیمی گذاشتین خیلی به کارم اومد . ممنونم از شما .
کاراتون خیلی قشنگن آقای pok_rat جان . امیدوارم به زودی برگردین . عکس هایی که تو تاپیک طرح های اسلیمی گذاشتین خیلی به کارم اومد . ممنونم از شما .
pok_rat Member Aug 23, 2006 #6 abtin_khosravi گفت: یوسف کجا میری که نیستی؟ منکه قبلا نظر دادم اما خشنگه کلیک کنید تا باز شود... من دارم ميام ايران براي دو سال
abtin_khosravi گفت: یوسف کجا میری که نیستی؟ منکه قبلا نظر دادم اما خشنگه کلیک کنید تا باز شود... من دارم ميام ايران براي دو سال
Mandana Active Member Aug 24, 2006 #8 خو باشه آخریشو نذاشته بودی اما بازم نظرم همونه اما اون خطهای روی طرح چهارم با چیه؟کدوم ابزار؟ اما تو همه شون اولی و دومی از همه خشنگ ترن پوکی جان البته تو موش دونی گفتم اولی اما الان دقت کردم دومی قشنگ تره.حالت طبیعی تری داره موفق باشی
خو باشه آخریشو نذاشته بودی اما بازم نظرم همونه اما اون خطهای روی طرح چهارم با چیه؟کدوم ابزار؟ اما تو همه شون اولی و دومی از همه خشنگ ترن پوکی جان البته تو موش دونی گفتم اولی اما الان دقت کردم دومی قشنگ تره.حالت طبیعی تری داره موفق باشی
pok_rat Member Aug 24, 2006 #9 اول با براش و فيلتر كارو زمخت کردم بعد با history brush tool خط هايي رو به حالت اول بر گردنودم...
hamid ir Well-Known Member Aug 29, 2006 #10 خوب منم با کار دومیت حال کردم.نمای جالبیو نشون دادی.فقط همونی که قبلاً گفتم.فضات بستست