کوه رنج پدر * سلطان غم مادر

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام. این کار رو همین طوری عشقی زدم. لطفاً ضعف هام و قوّتهام رو بگین.
راستی چیکار کنم که متن یه جوری بشه که انگار واقعاً رو کاغذ نوشتن و حک شده؟
با تـــشکر:rose:

پیوست ها

• 002.jpg
    002.jpg
    463.2 کیلوبایت · بازدیدها: 31

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خسته نباشید
دوست عزیز اون تصویر بزرگ رو برداشتم با اجازتون چون صفحه دیر لوود میشه برای دوستان با سرعت کم !

در مورد طرح :

اول این که تکستتون خیلی درشت و بزرگ هست ! و به اون قلم اون گوشه نمیاد همچین اثری رو خلق کنه ؛ که همین کار رو سو رئال کرده!
دوم اینکه به نظر من باید استایل کار رو روی زمینه های گرانج به این شکل یه طوری اجرا کنیم که انگار با مرکب نوشته شده
حالا میتونید از طریق تکسچر های مرکب این کار رو کنید یا گرادینت یا .. که همین سوال رو پرسیدید !
چون الان افکتهایی که دادید با حال و هوای کار نمیخونه مثل اوتر گلاوو

ببنید ساده ترین راه استفاده از گرادینت هست
با مد های multiply , color burn -linear burn
این سه مد میتونه با یه گرادینت مناسب کارتون رو خیلی به رئال بودن نزدیک کنه

مثل این نمونه که برا یک سمینار طراحی و چاپ کردم و نتیجه بسیار خوب و رضایت بخش بود

attachment.php

پیوست ها

• my-text.jpg
    my-text.jpg
    55.7 کیلوبایت · بازدیدها: 19

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ممنونم. آموزش مختصری در همین رابطه ندارین؟ که متن رو جوری کنه که انگار با قلم و مرکب نوشته باشن؟
با تشکر

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
آموزش همین بود که گفتم
کمی با محیط آشنا باشید دوست گلم میتونید درش بیارید
روی لایه دبل کلیک کنید !
fill رو 0 قرار بدید
حالا گرادینت مورد نظرتون رو طراحی و توی بخش گرادینت اعمال کنید مد اون رو بسته به زمینتون تنظیم کنید به همین راحتی
حالا میتونید برای رئال تر شدن از براش های دیگه با مد های مختلف استفاده کنید و کناره های تکست رو یکم جوهری ترش کنید

nima_dsnr

کاربر VIP
ببین؛ وقتی یک طرحی رو در هر زمینه میزنی باید همه قواعد رو تو اون زمینه رعایت کنی

در قواعد خوشنویسی اتصالی رو نداریم که حروفی مثل "د" یا "ر" به دندونه کشیده بچسبه (مثل پد)

یا بطور کلی اصلا دندونه کشیده نداریم. بنابراین کلمه "پدر" از لحاظ نوشتاری ایراد داره و اگر قواعد رعایت بشه از لحاظ بصری (دیداری) هم قشنگتره.

همچنین "م" در کلمه مادر هم نباید کشیده بشه و اون هم اشتباه هست.

البته در برنامه های مخصوص خوشنویسی مثل چلیپا این قواعد رعایت میشه. مثلا هیچ وقت نمیشه "مــــــــوز" با میم کشیده نوشت.

main

Well-Known Member
کار جالبی شده اگه از روشی که گیلاس جان هم گفتند استفاده کنی عالی میشه.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا