Maxton
Active Member
دوستان بالاخره بعد از 30 ساعت مصرف اینترنت موفق شدم یک برنامه عالی و درعین حال ساده برای ساخت ایبوک پیدا کنم.من کولاک رو به صورت کتاب الکترونیکی با فرمت فلش د اوردم خلاصه سنگ تموم گذاشتم و بافرمت تکراریه پی دی اف اونو درستش نکردم.این ایبوک اسمش (دایره المعارف اصطلاحات کامپیوتری)هست که من از سایت های بسیار زیادی مطالبشو جمع کردم در واقع گرداوری کردم و دایره المعارفی درست کردم که به جرات می تونم بگم هیچ جا اینو پیدا نمی کنید چون همه جا به صورت پراکنده هستش.من اسممو توی این ایبوک Maxton گذاشتم چون به زودی یوزر من به همین نام تغییر میکنه.به چند دلیل که اولیش اینه:اسم فعلی من ایدش مال یه بنده خدای دیگه هستش توی یک سایت دیگه برای همین یوزرمو می خوام توی همه سایتا عوض کنم.دوستان جون هر کی دوست دارید اسم منوتوی هر جا که از ایبوک استفاده می کنید و همینطور لینک این سایت رو بزاریداین اولین اثر من هستش.(حالا می فهمم بیلی بیچاره از دست ما ایرانی ها چی میکشه)البته این کتاب کامل نیست و مشکلاتی داره که بعدا سر فرصت اونا رو حل کنم برای نمونه کلمات به ترتیب حروف انگلیسی نیست که گفتم انشالله بعدا درستش می کنم.لطفا نظرتونو رک بهم بگید اگر خوبه که خوبی از خودتونه اگرم بده که بگید تا در ویرایش بعدی درستش کنم.ایبوک کولاک 3 رو هم انشالله در اینده می سازمش.
دانلود
دانلود