کورش ابر مرد تاریخ

absdostan

Active Member
سلام به گفته دوستان خواستم یه تغیراتی در کار انجام بدم . ا از نظر فونت.2 از نظر رنگ بندیه عکس کورش3 -گفتار کورش بزرگ که absdostan عزیز لطف کردن تایپ کردن و استفاده میکنم اینشالا درستش میکنم و همین جا میزارم
به یادگار .

ممنون عزیز ، زودی آمادش کنم چشم انتظارشیم.
:paint:

3pideh

Member
بکگراند شلوغه
فونتهای خوبی انتخاب نشده
بعضی عناصر بی کیفیت هستن
رنگ سبز با کل کار هماهنگ نیست

خسته نباشی

PrinceofCs

Well-Known Member
سلام به دوستان عزیز و خیلی خوشحالم که قدمت و تاریخ با ارزش کشورتون واستون اهمیت داره و همین اهمیت انگیزه من و بالا برد
و ما برای تشکر از کورش از داریوش و از بزرگان تنها کاری که ازمون بر میاد همینه که میتونیم انجام بدیم فرهنگ سازی......
متئصفانه سران مملکت و فیلم سازانمون اهمیتی به این تاریخ پر بار ایران نمیدن!!! و فرصت رو دو دستی تقدیم اروپاییا میکنیم که فیلمایی علیه و وارونه تاریخ ما درست میکنند با چه جو و خرجی ....! مثل فیلام 300 + alexander اسکندر یاغی که تو فیلم یه فرشته نشونش دادن و ....... بگذریم . زیاد پر حرفی کردم . بریم سراغ کار این دیگه طرح آخر که زدم امید وارم به گفته دوستان گوش داده باشم.....
:paint:
http://photoshopgalery.persiangig.com/image/kouroshe%20kabir.jpg

تقدیم به نصل آریا

absdostan

Active Member
تبریکــــــــــــــــــ

اینم من به تمام دوستداران آریا تقدیم می کنم.

«....من به آرامی وارد بابل شدم ، هنگامی که وارد بابل شدم جلوی پای من برگ های نخل پهن نمودند ، من اجازه ندادن سربازانم کوچکترین اصیبی به مردم شهر وارد کنند . من دست مردوک خدای بابل را (به نشانه احترام) بوسیدم. عبادت گاههایشان را که خراب شده بود را از نو ساختم ....» کورش بزرگ - شاه دادگر

3pideh

Member
3pideh عزیز دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید به نظرم این فونت جالب اومد مهم هدف کار بود مگه نه؟:wink:

موضوع بخشش نیست:)
موضوع اینه که ما اینجاییم تا به بهتر شدن کارامون کمک کنیم و اشکالات کارمون رو که خودمون نمیبینیم و متوجهش نیستیم رو برطرف کنیم :rose:
هدف و نیت شما قابل ستایشه و باید بهتون بابت این عرق و اصالت تبریک گفت اما حسی که یه بیننده عادی از دیدن کار شما بهش دست میده مسئله ای نیست که تو انجمن تخصصی گرافیک درباره ش بحث میشه و ما صرفا از دید تخصصی کار رو بررسی می کنیم.:oops:

آخرین ویرایش:

PrinceofCs

Well-Known Member
موضوع بخشش نیست:)
موضوع اینه که ما اینجاییم تا به بهتر شدن کارامون کمک کنیم و اشکالات کارمون رو که خودمون نمیبینیم و متوجهش نیستیم رو برطرف کنیم :rose:
هدف و نیت شما قابل ستایشه و باید بهتون بابت این عرق و اصالت تبریک گفت اما حسی که یه بیننده عادی از دیدن کار شما بهش دست میده مسئله ای نیست که تو انجمن تخصصی گرافیک درباره ش بحث میشه و ما صرفا از دید تخصصی کار رو بررسی می کنیم.:oops:
حرف شما کاملا درسته و عقیده من هم همینه .... و جای بحث نمیبینم حرف حق و زدی چشم روی فونتاشم تجدید نظر میکنم / و خیلی ممنونم که برای کار ارزش قائلید. و نظرات شماست که باعث پیشرفت میشه بازم یه دنیا ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا