:::::::: کنــگره عــــــاشوراپژوهی :::::::

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خیلی قشنگی شده.

چیدمان متنها هم خیلی خوب انجام شده.

موفق باشی.

amir_hesari

Member
سلام
کارت خیلی قشنگه
فقط 2 تا ایراد داره
اولیش: دست شخصه که جالب روی کاغذ قرار نگرفته میشه گفت یه حالت ...
دومیش: اون وکتور که روی دست طرفه!
همین
موفق باشی
:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

yazdi_2007

Well-Known Member
:rose: Erfan :rose: leili1 :rose: adel.3dsmax :rose: [SOBHAN] :rose: sara_is_nice_girl :rose: amir_hesari:rose:

از همگی ممنونم ...خوشحالم کردین :)

tavoos_1387 خوب شده هم رنگها همخوانی داره وهم اینکه خیلی خش شده هم ولایتی خوبم

من مخلصتم دربست ، چشات خش می بینه :wink:

MEGA WAVE

Active Member
کارت خوب شده .

اما بر خلاف دوستان من با نوع چیدمانت نمیتونم کنار بیام خیلی شلوغ شده .

مثل این میمونه که نوشته ها زورکی توی کادر جا شدن.

شاید دلیل اصلیش نزدیک بودن خطوط به همدیگست.

پوستر جای این همه نوشته نیست ، اگه بجای پوستر از یه بروشور 2 لت استفاده کنی هم بتونی تصویر سازی بهتری کنی هم راحت مطالاب رو برسونی .

شاید بخوای بگی مسولین کنگره ازت پوستر خواستن ، ولی فراموش نکن که این وظیفه شمای طراح و گرافیست که بهشون درست و غلط رو نشون بدی.

ببین زمان برقراری ارتباط پوستر خیلی باشه و در محل مناسبی قرار گرفته باشه 4 یا 5 دقیقه هست. شک دارم کسی این حجم مطالب رو یکجا ببینه و شروع کنه به خوندنش.

اگه واقعاً نیاز به پوستر دارن میتونی یه پوستر با عنوان طراحی کنی و توضیحات رو توی بروشور کنارش باشه.

yazdi_2007

Well-Known Member
MEGA WAVE کارت خوب شده .

اما بر خلاف دوستان من با نوع چیدمانت نمیتونم کنار بیام خیلی شلوغ شده .

مثل این میمونه که نوشته ها زورکی توی کادر جا شدن.

شاید دلیل اصلیش نزدیک بودن خطوط به همدیگست.

پوستر جای این همه نوشته نیست ، اگه بجای پوستر از یه بروشور 2 لت استفاده کنی هم بتونی تصویر سازی بهتری کنی هم راحت مطالاب رو برسونی .

شاید بخوای بگی مسولین کنگره ازت پوستر خواستن ، ولی فراموش نکن که این وظیفه شمای طراح و گرافیست که بهشون درست و غلط رو نشون بدی.

ببین زمان برقراری ارتباط پوستر خیلی باشه و در محل مناسبی قرار گرفته باشه 4 یا 5 دقیقه هست. شک دارم کسی این حجم مطالب رو یکجا ببینه و شروع کنه به خوندنش.

اگه واقعاً نیاز به پوستر دارن میتونی یه پوستر با عنوان طراحی کنی و توضیحات رو توی بروشور کنارش باشه.

مگا جان عزیز ، درست و غلط رو نشون بدم مگه براشون فرقی می کنه! در ضمن این کنگره سراسری و کشوری و در همه استانها انجام می شه که متن این پوستر هم همه جا یکیه که نمی شد کم و زیادشم کرد.... من برام سوال شد که چرا تهران یدونه طرح کشوری نزده؟؟
در کل کار در ابعاد A2 چاپ می شه و نصب می شه روی دیوارهای سازمان ها و اداره جات .
خیلی لطف کردین که راهنمایی کردین ، انشاالله دفعات بعد از حرفاتون استفاده می کنم.
موفق باشی مگا جان :wink:

آخرین ویرایش:

Morteza76

Member
علاوه بر تامام مشکلاتی که داره بزرگترین مشکلش اینه که نوشته زیاد داره و کسی هم حوصله نداره 3 ساعت سر پا وایسه از رو نوشته ها بخونه....! پس به این نتیجه می رسیم این پوستر کاریو که باید انجام بده نمیده....

با نظر مجتبی موافقم . بروشور برای این کار بهتره....!

mayapower

Well-Known Member
سلام ياسر خوبي عزيز دل:rose:؟
آقا همون كه بچه ها گفتند ولي خوب
1- وكتور بالا رو ميتونستي بزاري زير دسته
حالت نوشته شدن
سومـــــمين كنــــــگره بــا عــــا شورا پ‍ژوهـــــي نميخونه
خوب ديگه اينكه تركيب متن ها اونم به اين زيادي زحمت زيادي داره تبــــريكات :rose: خوب شده
ميدونم بقيه اش دست سفارش دهنده اس كه ايرو سرت اوردن كاري داري!:rose:

yazdi_2007

Well-Known Member
mayapower
majidonline_rose.gif

ممنون عزیزم! لطف کردی.
موفق و موید باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا