کنسرت

sh1 graphic

Well-Known Member
سلام دوستان، این کار واسه یه کنسرته ، که کنار باجه های بلیط فروشی نسب میشه
امروز یه عالمه مشغله فکری داشتم ولی مشتری عجله داشت
منم تونستم این کار رو آماده کنم براش
وسط این 2 عکس هم یه عکس دیگه داره که فعلا آماده نبود
به صورت بنر چاپ میشه و اندازش هم 1/5 *1 متر
attachment.php

به نظرتون چطور شده؟

پیوست ها

• Banner.jpg
    Banner.jpg
    278.8 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:

moslancer2

Member
شـوان عزیز... کار خوبی شده... خسته نباشید بهت میگم... ممنوم که مارو قابل دونستی دوست عزیزم...:rose:
از نظر شخصی یه چندتا تغییر بدی بد نیست...
ببین کار رو من از پایین به بالا بخوام تشریح کنم اول بهتر هست... پایین کار تا زیر عکس افراد (خواننده ها) خیلی خوبه... اما بالای کار... اگر بتونی اول از همه متن ها رو روی چیدمانش کار کنی خیلی بهتر میشه... خیلی تعادل پایین به بالا مچ نیست... نحوه نوشته ها و نوع متن موردی نداره اما منظور من ساده بودن بالا نسبت به پایین هست... در کل کار سه تیکه شده... اگر بتونی کادر خوانندگان و بالا رو با پایین کار مچ تر کنی از نظر من بهتر میشه (البته اینا همه نظر شخصی هست عزیز:wink:)
یه مورد دیگه اینکه اون قسمت بالا که حالت نوار هست رو کاری کن که حالت برجسته بودن و اینکه از پشت کار در میاد رو نشون بده اینطوری که اون وسط باشه بهتر هست که از یه نوار صاف استفاده کنی... اما اگر بتونی از قسمتی که تا میخوره به گوشه کار رو حالتش رو دربیاری خیلی خوب میشه...
در کل کار خیلی خوبی هست بخصوص اینکه عجله ای بوده...:rose:
فدات عزیز... یا حق:rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
اولا اون نوار اداره فرهنگ و ارشاد نباید به صورت مستقیم استفاده شه و باید تو زاویه 45 درجه و با رنگی متفاوت اجرا بشه
دوما تناسب بین بالا و پایین کار حفظ نشده ، البته کار در کل قشنگه
محل فروش بلیتت از اسم گروه هنری بزرگ تر شده و این یعنی فاجعه !! :mad: بزرگ نگهش دار اما نه این قدر
زمینه سیاه عکس دو تا هنرمندت رو هم بیشتر روش کار کن مثلا blend mode اون رو تغییر بده یا Opacity و یا اون رو feather کن البته کم
موفق باشی

sh1 graphic

Well-Known Member
شـوان عزیز... کار خوبی شده... خسته نباشید بهت میگم... ممنوم که مارو قابل دونستی دوست عزیزم...:rose:
از نظر شخصی یه چندتا تغییر بدی بد نیست...
ببین کار رو من از پایین به بالا بخوام تشریح کنم اول بهتر هست... پایین کار تا زیر عکس افراد (خواننده ها) خیلی خوبه... اما بالای کار... اگر بتونی اول از همه متن ها رو روی چیدمانش کار کنی خیلی بهتر میشه... خیلی تعادل پایین به بالا مچ نیست... نحوه نوشته ها و نوع متن موردی نداره اما منظور من ساده بودن بالا نسبت به پایین هست... در کل کار سه تیکه شده... اگر بتونی کادر خوانندگان و بالا رو با پایین کار مچ تر کنی از نظر من بهتر میشه (البته اینا همه نظر شخصی هست عزیز:wink:)
یه مورد دیگه اینکه اون قسمت بالا که حالت نوار هست رو کاری کن که حالت برجسته بودن و اینکه از پشت کار در میاد رو نشون بده اینطوری که اون وسط باشه بهتر هست که از یه نوار صاف استفاده کنی... اما اگر بتونی از قسمتی که تا میخوره به گوشه کار رو حالتش رو دربیاری خیلی خوب میشه...
در کل کار خیلی خوبی هست بخصوص اینکه عجله ای بوده...:rose:
فدات عزیز... یا حق:rose:
مرسی مصطفی جان ،درست میگی پایین با بالا مچ نیست

يكم بايد بيشتر روش كار كني
با نظرات molancer هم موافقم
موفق باشي

مرسی از اینکه وقت گذاشتی

كارت درسته بابا.گفتني ها رو دوستان فرمودند.منم باهاشون موافقم
موفق باشي
ممنون

اولا اون نوار اداره فرهنگ و ارشاد نباید به صورت مستقیم استفاده شه و باید تو زاویه 45 درجه و با رنگی متفاوت اجرا بشه
دوما تناسب بین بالا و پایین کار حفظ نشده ، البته کار در کل قشنگه
محل فروش بلیتت از اسم گروه هنری بزرگ تر شده و این یعنی فاجعه !! :mad: بزرگ نگهش دار اما نه این قدر
زمینه سیاه عکس دو تا هنرمندت رو هم بیشتر روش کار کن مثلا blend mode اون رو تغییر بده یا Opacity و یا اون رو feather کن البته کم
موفق باشی
زیر اون نوار یه چیزی مثل ترک داره که تو سایز بزرگ مشخصه (انگار نوار از زیر طرح بیرون اومده.
توضیح هم دادم که این طرح بلیط فروشی هاست واسه همین محل فروش بلیط بزرگتره

در کل ممنون از راهنماییتون :rose:
قشنگ شده :rose:
به نظر من اون پس زمینه مشکی پشت سر خواننده ها رو کلا برداری بهتره

درسته خودمم موافقم
ممنون

Amir storm

Well-Known Member
کار خوبی نشده
البته هر کاربستگی به اتظاری که ازش میره ارزیابی میشه
میتونه در نوع خودش خوب باشه
یاعلی