کند شدن نمایش؟

behzad999

Member
با سلام
دوستان من یه سیستم با این مشخصات دارم
کارت گرافیک Geforce 210 1.0 GB
رم 8گیگ
cpu core i72600
مشکل اصلی من در مواقعی هست که صحنه ی کارم تو 3dmax سنگین میشه.موقعی که میخوام محیط رو بچرخونم خیلی کند میشه.حالا میخوام بدونم مشکل اصلی از کجاست.مربوط به کدام قسمت سخت افزار میشه؟مرسی

*farshid*

کاربر VIP
درایور رو آپدیت کنید
اگه جواب نداد به جای nitrous از direct 3d استفاده کنید سه سری از امکانات مثل هایلایت رفکشن از بین میره ولی سرعت بهبود چشمگیری خواهد داشت
و حتما حالت progressive رو غیر فعال کنید

behzad999

Member
درایور رو آپدیت کنید
اگه جواب نداد به جای nitrous از direct 3d استفاده کنید سه سری از امکانات مثل هایلایت رفکشن از بین میره ولی سرعت بهبود چشمگیری خواهد داشت
و حتما حالت progressive رو غیر فعال کنید
مرسی فرشید جان.ولی میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی.از nitrous و direct 3d چیزی سر در نیاوردم.مرسی

prince_Persia_7

Well-Known Member
ازاین طریق میتونی Display Driver ـت رو تغییر بدی .
برای سبک تر شدن صحنه ی بهتره از لایه بندی استفاده کنی مثلا تمام درختا رو بزاری تو یه لایه بعد موقعی که باهاشون کار نداری اون لایه رو Hide میکنی. اینطوری ViewPort خیلی سبک میشه.
یا مثلا میتونی آبجکت هات رو پروکسی کنی (تو این لینک آموزشش هست ):
http://forum.majidonline.com/threads/176944-آموزش-تبدیل-آبجکت-به-پروکسی-در-وی-ری

پیوست ها

• D3d.jpg
    D3d.jpg
    308.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

khatam.0761

Well-Known Member
از پروکسی استفاده کن
لایه فایلهایی ک فعلا باهاش کار نداری را هاید کن.
گرافیک مکس را بزار روی direct 3d از استار chang graphic mod

N.Abedi

Well-Known Member
بنده هم با دوستان موافقم، با یک مدیریت صحنه ی خوب مثل استفاده از سیستم پروکسی یا لایه بندی یا hide و unhide کردن آبجکت ها میشه ظرفیت پایین سیستم رو جبران کرد :wink:

HR3D

کاربر فعال
بعضی از لپ تاپ ها مثل برای خودم هم هستن که برای مصرف نکردن زیاد باتری ، دستگاه از پردازش کامل استفاده نمیکنه و باید دستگاه بصورت مداوم توی شارژ باشه ، تا دستگاه از پردازش کامل استفاده کنه و مشکل هنگ نداشته باشیم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا