Fa کند اجرا شدن فیلم

alinazari

Member
سلام
من یه فیلم حدود 15 دقیقه ای توی پروژه استفاده کردم که با فرمت mpeg 1 حجمش حدود 80 مگ شده. بعد از اینکه پروژه رو کمپایل کردم و روی سی دی رایت کردم این فیلم برای بار اول حدود 25 تا 30 ثانیه طول می کشه تا اجرا بشه ولی برای بار دوم و بارهای بعدی فقط 2 ثانیه طول می کشه دلیل این کند اجرا شدن فیلم چیه؟

ضمناً اول با سرعت 4 روی سی دی با نرو رایت کردم و بعد با سرعت 8 که فرقی نکرد.
و کلاً تمام فایل ها وقتی روی سی دی اجرا می شه کنده ولی فایل کمپایل شده روی سیستم کند نیست و راحت اجرا می شه و فایل EXE پروژه هم حدود 2.70 مگ شده.
با تشکر

آخرین ویرایش:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من یه فیلم حدود 15 دقیقه ای توی پروژه استفاده کردم که با فرمت mpeg 1 حجمش حدود 80 مگ شده. بعد از اینکه پروژه رو کمپایل کردم و روی سی دی رایت کردم این فیلم برای بار اول حدود 25 تا 30 ثانیه طول می کشه تا اجرا بشه ولی برای بار دوم و بارهای بعدی فقط 2 ثانیه طول می کشه دلیل این کند اجرا شدن فیلم چیه؟

ضمناً اول با سرعت 4 روی سی دی با نرو رایت کردم و بعد با سرعت 8 که فرقی نکرد.
و کلاً تمام فایل ها وقتی روی سی دی اجرا می شه کنده ولی فایل کمپایل شده روی سیستم کند نیست و راحت اجرا می شه و فایل EXE پروژه هم حدود 2.70 مگ شده.
با تشکر

اینکه کند اجرا بشه خیلی طبیعیه، یک فایل 80 مگابایتی رو اگه با سرعت 40X بخوانید هر ثانیه 6 مگابایتش خوانده میشه،
یعنی حداقل 13.3 ثانیه صرفا برای خواندن فایل از CD وقت می گیره. خواندن خود پروژه از CD هم به این زمان اضافه میشه.
در ضمن چون دسترسی به CD برای خواندن بصورت همزمان در چند روال جداگانه انجام میشه سرعت خواندن کمتر
از حد معموله.

در دفعات بعدی محتویات فایل ها در Cache قرار گرفته و دیگه مستقیما از CD خوانده نمیشه. به همین دلیل تاخیر بابت
خواندن از CD از بین میره.

alinazari

Member
اینکه کند اجرا بشه خیلی طبیعیه، یک فایل 80 مگابایتی رو اگه با سرعت 40x بخوانید هر ثانیه 6 مگابایتش خوانده میشه،
یعنی حداقل 13.3 ثانیه صرفا برای خواندن فایل از cd وقت می گیره. خواندن خود پروژه از cd هم به این زمان اضافه میشه.
در ضمن چون دسترسی به cd برای خواندن بصورت همزمان در چند روال جداگانه انجام میشه سرعت خواندن کمتر
از حد معموله.

در دفعات بعدی محتویات فایل ها در cache قرار گرفته و دیگه مستقیما از cd خوانده نمیشه. به همین دلیل تاخیر بابت
خواندن از cd از بین میره.
یعنی هیچ راهی نیست. اینجوری که خیلی تو ذوق می زنه

alinazari

Member
یعنی کسی نیست جواب بده
نمی شه کاری کرد که فیلم کند اجرا نشه اینجوری که خیلی بد می شه

v.b.f1

Active Member
پروژتون چند صفحه اییه

اگه بشه تو صفحه اول قبل ورد به صفحه دوم یه جوری لودش کنی البته هید باشه فقط لودش کن تا وقتی اون طرف تا برسه به اون صفحه تقریبا فکر کنم تا حدودی این مشکل حل شه

نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی فکر کنم فهمیده باشید منظورم چیه

alinazari

Member
پروژه ی من حدود 40 صفحه داره و حجمش فایل کمپایل هم حدود 2.70 مگ شده
ضمنا من نفهمیدم منظور شما چیه اگه این فیلم رو به صورت هید لود کنم که همون زمانی رو که تو پست اول گفتم یعنی حدود 20 - 30 ثانیه طول می کشه چه فرقی می کنه.
حالا چطوریه که فایل کمپایل شده روی هارد راحت کار می کنه و اصلاً کند نیست ولی وقتی روی سی دی رایت می شه اینقدر کند می شه.

mohamadarab

Active Member
سلام...
دوست عزیز همون طور که توی پست های قبلی گفتن،کند شدن اجرا برای بار اول با این حجم برنامه که شما گفتی طبیعی هستش..
..
البته میتونی توی این فاصله که فیلم لود میشه،برای اینکه این فاصله معلوم نشه،میتونی یک عکس قرار بدی که به اندازه این زمان لود شدن نمایش داده بشه و بعد بره...که بهتره این عکس،تصویری از صفحه ی قبل نمایش فیلم باشه....
..
موفق باشی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا