کنترل li ها با استایل متفاوت در تبدیل اونها به وردپرس

686868

Member
سلام .. باور کنید این مشکل رو من چندین ماهه که دارم . اما متاسفانه هنوز به پاسخش نرسیدم .. خیلی جاه ها هم مطرح کردم ولی نه تنها اینکه پاسخ درست رو ندادند بلکه هیچ کدوم متوجه منظور مشکلم نشدند ! پس این شائ الله که شما حد اقل منظور منو بفهمید !

ببینید در طراحی قالبم (html) ، یک سری li به عنوان پیوندهای سایت (در دوسته مختلف شیمی و فیریک ) ایجاد کردم ... دسته شیمی آی دی 2 دارد و دسته فیزیک آیدی 4 دارد !

و اما سوال در این دسته ها هر کدام از li ها یک دایو درونی دارند که تعداد اعضا رو مشخص میکنه و همینطور هر کدوم از li ها یک کلاس دارند .. خوب حالا من برای تبدیل این li ها به پیوندهای وردپرس از کد

PHP:
<?php wp_list_bookmarks('category=2'); ?>

استفاده میکنم .. که به جای عدد ایدی دسته مربوط رو میذارم . ولی مشکل اینجاست که این کد رو هر کجا که میذارم اولا اون دایوی که زیر مجموعه li هست رو نشون نمیده و دوما استایل li ها تا حدودی به هم میریزه و سوما چند تا li پیش

فرض رو خودش اضافه میکنه .. پاک کلافه شدم ... امیدوارم مشکل منو حل کنید ..

فایل پیوست رو هم گذاشتم ..

اضافه میکنم که کلا مشکل من پیوندها نیستند .. بلکه مشکل در قرار دادن کد در جای مناسب و با حفظ استایل خودشون هست .!

پیوست ها

• 99.zip
    11.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

bigmard

Member
من منظورمتون رو متوجه شدم ولی متاسفانه الان وقت این که برای شما شرح بدم رو ندارم ولی شما یه قالب که همچین امکانی و داره پیدا کن ، مثلا توی گوگل بزن قالب سایت دانلودها ، اون سوالی که شما پرسیدی در این قالب و یا قالب های مشابه جوابش پیدا میشه.

686868

Member
سلام .. همین هم که متوجه شدین و پاسخ دادین خیلی خیلی ممنونم .. ولی متاسفانه اون قالب که گفتین شبیه چیزی نیست که من مشکلشو دارم ! از شما خواهش میکنم یا کمی توضیح دهید و یا یه قالب دیگه معرفی کنید . باز هم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا