کنترل پنل انجمن من انگلیسی هستش

haniye_

Member
با سلام
من يه انجمن طراحي كردم با phpbb اما نمی دونم چرا قسمت کنترل پنل اون انگلیسی هستش در صورتی که language _farsi رو هم توی شاخه language کپی کردم
متشکر میشم اگه راهنمایی کنید

d@nial

Well-Known Member
صفحه اصلي فارسيه؟؟ زبان تو مشخصات شما فارسيه؟؟ فايل زبان كامله ؟؟

izone

Active Member
اگر شما در بخش مديريت فوروم (نه مديريت نيوك) زبان را به فارسي برگردانيد درست ميشه. اگر هم اينكار را كرديد و نشد بايد مرورگر وب را Refresh كنيد و اگر باز هم نشد فايلهاي temp را از مرورگر وب پاك كنيد تا درست بشود.

haniye_

Member
d@nial گفت:
صفحه اصلي فارسيه؟؟ زبان تو مشخصات شما فارسيه؟؟ فايل زبان كامله ؟؟
منظورتون از صفحه اصلي صفحه اول فرومه؟ اگه منظورتون اينه بله متنها رو فارسي نشون ميده اما صفحه كنترل پنل تمام قسمتها انگليسي هستن نه فارسي در ضمن Default Language هم فارسي هستش

haniye_

Member
izone گفت:
اگر شما در بخش مديريت فوروم (نه مديريت نيوك) زبان را به فارسي برگردانيد درست ميشه. اگر هم اينكار را كرديد و نشد بايد مرورگر وب را Refresh كنيد و اگر باز هم نشد فايلهاي temp را از مرورگر وب پاك كنيد تا درست بشود.
فايلهاي temperory سیستمی که روش کار می کنم؟ من رو چند تا سیستم دیگه هم تست کردم سات رو ولی بازم انگلیسی نشون میده کنترل پنل رو البته بدون حذف محتویات temp

d@nial

Well-Known Member
haniye_ گفت:
منظورتون از صفحه اصلي صفحه اول فرومه؟ اگه منظورتون اينه بله متنها رو فارسي نشون ميده اما صفحه كنترل پنل تمام قسمتها انگليسي هستن نه فارسي در ضمن Default Language هم فارسي هستش
بعيد نيست فايل زباني كه ريختي كامل نبوده

جدیدترین ارسال ها

بالا