کنترل صدا برا یمولتی مدیا

borna008

Active Member
کنترل صدا برا ی مولتی مدیا

من تو پروژه فلشم یه موسیق متن گذاشتم که کاربر با گشت تو صفحات میشنوه
حالا اگه کاربر دکمه دو حالتی سکوت را بزنه صدا قطع میشه اما وقتی میخواهد صدا را دو باره بشنوه آهنگ از اول پخش میشه:lol:

میشه کاری کرد که هر کجا آهنگ قطع شد برای دفعه بعد آهنگ از همنون جایی که قطع شده اجرا بشه
حاللا اگه چند تا آهنگ داشتیم چی؟

++Hadi++

Active Member
اگه صوت رو داخل فلش import کردین و در تایم لاین داره پلی می شه ، بهتره از پنل properties ، گزینه sync اونو stream بزارین . در ضمن من یه کلاس خوب واسه mp3 player نوشتم از امضام که زیر پستامه ، لنکشو پیدا و دان کنید .
بای...

borna008

Active Member
اگه صوت رو داخل فلش import کردین و در تایم لاین داره پلی می شه ، بهتره از پنل properties ، گزینه sync اونو stream بزارین . در ضمن من یه کلاس خوب واسه mp3 player نوشتم از امضام که زیر پستامه ، لنکشو پیدا و دان کنید .
بای...

ببینید دوست خوبم کارشما عالی، اما من تازه کارم وبعدم پروژم را با ac2 نوشتم و ac3 نمیدونم وتازشم تموم دکمه و دستورا ت دیگه را با اکشن 2 نوشته شده
ممنوت میشم شما یا هرکس دیگه که میتونه با ac2 کمک کنه
مرسی:wink:

borna008

Active Member
ببین هادی جان من صدا را لود میکنم
اگه ایمپورت میکردم مشکلی نداشتم
کاری میشه کرد؟

++Hadi++

Active Member
البته در اکشن 3 رو مطمئنم ولی اکشن 2 رو مطمئن نیستم :
باید یه شی از نوع SoundStream تعریف کنی و مثلا بگی :
PHP:
var sStream:SoundStream=new SoundStream();
varS:Sound=new Sound();
S.load(Address);
sStream=S.play(last);
last یه متغیر عددی هست که زمان قبلی رو (صفر به صورت پیش فرض ) در خودش ذخیره می کنه و هر جا قرار هست صداتون pause شه باید مقدار Time شی Sound تون رو در اون ذخیره کنین و در جایی که دوباره پلی می شه ، اونو به متد play پاس بدین .
بای...

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام در اکشن 2:
برای لود کردن صدا
PHP:
mySound=new Sound();
mySound.attachSound("01.mp3");
mySound.start();

برای توقف صدا
PHP:
mySound.stop();