Fa کنترل حرکت موس

I Am God Ps

New Member
سلام من چه طور رویداد موس موو رو کنترل کنم مثلا وقتی موس روی دکمه هست متوجه بشیم ؟

I Am God Ps

New Member
چرا mmb نسخه جدید ارائه نکرد که بشه موس رو به طور کامل کنترل کرد یا بشه از قابلیت show/fade hide برای چند دکمه همزمان استفاده کرد؟ :-?کی کمکم میکنه؟>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام من چه طور رویداد موس موو رو کنترل کنم مثلا وقتی موس روی دکمه هست متوجه بشیم ؟

دوست عزیز توی اینجور مواقع سوالاتتون رو توی تاپیک جدید ایجاد کنید.

این سوالات شما به این تاپیک ربطی نداشت.

و بهتر بود هر دو سوال رو یک جا بپرسید و از ایجاد پست جدید خود داری کنید.

به قسمت Interaction With Other Object برو قسمت Action رو بزار روی RunScript و سپس یه اسکریپت ایجاد کن و

داخلش دستور مورد نظرت رو بنویس هر موقع که نشانگر ماوس روی دکمه اومد دستورت رو اجرا کنه.

چرا mmb نسخه جدید ارائه نکرد که بشه موس رو به طور کامل کنترل کرد یا بشه از قابلیت show/fade hide برای چند دکمه همزمان استفاده کرد؟ :-?کی کمکم میکنه؟>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد اینکه چرا مولتیمدیابیلدر نسخه جدید ارائه نکرده قبلا توی انجمن مبحثش بود سرچ کنید پیدا میکنید و یا به سایت خودش برید

یه نمونه هم براتون در رابطه با show/fade hide پیوست کردم ببینید.

پیوست ها

• FadeButton.zip
    42.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

I Am God Ps

New Member
دست شما درد نکنه به خاطر اینکه اینقدر زود جواب دادین من اصلا انتظار جواب دادن به این سرعت رو نداشتم
من در مورد رویداد موس موو میدونستم که با اسکریپت میشه اون کارو کرد ولی منظور من این بود که بشه وادر شدن به دکمه خارج شدن به دکمه رو کنترل کرد البته این کارم میشه با اسکریپت کرد ولی برای هر دکمه باید اسکریپت نوشت شما راه حل بهتری سراغ نداری؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
لطفا سوالاتتون رو جداگونه مطرح کنید تا کاربرای دیگه هم که مشکل شما رو دارن با جستجو به راحتی اون رو پیدا کنن.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دست شما درد نکنه به خاطر اینکه اینقدر زود جواب دادین من اصلا انتظار جواب دادن به این سرعت رو نداشتم
من در مورد رویداد موس موو میدونستم که با اسکریپت میشه اون کارو کرد ولی منظور من این بود که بشه وادر شدن به دکمه خارج شدن به دکمه رو کنترل کرد البته این کارم میشه با اسکریپت کرد ولی برای هر دکمه باید اسکریپت نوشت شما راه حل بهتری سراغ نداری؟

دوست عزیز ممنون میشم یکم واضحتر و صریحتر بیان کنید و توی نوشتن هم دقت کنید.

مثلا الان این یعنی چی من نفهیمدم : وادر

در ضمن شما خودت یه نمونه از اونی که میگی با اسکریپت درست میکنی رو برام بزار تا ببینم

I Am God Ps

New Member
سلام من هر چی سرچ کردم در اینباره چیزی تو سایت ندیدم
" چرا مولتیمدیابیلدر نسخه جدید ارائه نکرده "
میشه لطفا یا خودتون توضیح بدین یا اون تایپیکو بزارین من ببینم چرا؟
حیف که مولتی مدیا بیلدر بیخیال ارتقائ نرم افزارش شد البته شاید به این خاطر بشه که ما همه مجانی داریم استفاده میکنیم:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا