کنترل اجزای html با mmb

saadatmsg

Active Member
سلام
من یه فایل html دارم که توش یه فرم طراحی کردم و براش یه دکمه submit گذاشتم.می تونم بپرسم چجور میشه با یه دکمه تو MMB کاری کرد که بشه دکمه submit رو تو صفحه html که باز شده کنترل کرد؟یا اینکه یه تیکه کد که با j.s نوشتم توش اجرا بشه.
تمامی پستایی که دیدم این کارو برعکس انجام میداد یعنی با html یه کدرو تو MMB اجرا می کرد

آخرین ویرایش:

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

دوست عزیز این کار امکان پذیر می باشد.

با استفاده از این کد شما می توانید یک تابع به زبان جاوا اسکریپت را که در یک فایل html نوشته اید

بوسیله ی MMB کنترل نمایید. (به شرطی که فایل را در شی Browser لود کنید)

کد:
Command$ = 'javascript:function()'
Browser("Browser","Command$")

کافیست بجای function در کد بالا ، نام تابع خود را بنویسید.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
Free Man جان دستت درد نکنه. این یه خط کد برای اونایی که مثل من زیاد با mmb,js,html کار دارن کولاک می کنه.
:rose:
جواب تاپیک قبلی من هم که در این رابطه بود رو هم خوب داده بودی.

یه سوال دیگه هم همین جا بپرسم
من با جاوا اسکریپت روی متن یه سری کارا مثل تغییر فونت و حرکت متن و ... می دادم که دکمه های اونا داخل کد html می ذاشتم و با این دستور حالا از mmb اونارو اجرا می کنم.
ولی یه مشکلی دارم. من احساس می کنم htmlBrowser یه مقدار فونت ها از اون چیزی که هست بزرگتر نشون می ده ، و این الان که توابع رو از بیرون اجرا می کنم نشون می ده.
مثلا وقتی حرکت متن رو با دکمه داخل صفحه می زنم درسته ولی وقتی با دکمه داخل mmb می زنم فونت کوچکتر میشه و به اندازه اصلی در میاد، همونطور که گفتم htmlbrowser یه جورایی یکی دو درجه اولش زوم می کنه.
کسی تا حالا اینو دیده و راه حلی داره
در ضمن من به css و html تسلط دارم و فکر نکنم مشکل از خصوصیت های فونت باشه.

Free Man

با سلام ،

فکر کنم مرورگر شما Opera و یا Fire Fox باشد.

کافیست فایل خود را با IE باز کنید و اندازه ی فونت ها را با MMB مقایسه نمایید.

نتیجه برابری اندازه ها می باشد.

مرورگر Internet Explorer از فیلتر Antialias برای متن استفاده می کند

و این سبب می شود کمی نوشته ها در آن Bold تر و بزرگتر نشان داده شود.

و شی Browser هم همان Internet Explorer می باشد (از IE ارث برده است).

ولی مشکل از این نیست. من داخل IE (البته 7) می بینم و اندازه پنجره ie رو با htmlBrowser هم که یکسان می کنم.
این مشکل وجود داره. همونطور که گفتم تو mmb من وقتی درسته میشه که یه تابع جاوااسکریپت اجرا بشه و بعد فوکوس موس روی بروزر بره.
اگه دیدم درست نمیشه مجبور میشم اینکار رو بکنم که اول لود بروز یه تابع js فراخونی کنم و کرسر موس رو روی بروزر ببرم و به جای اولش برگردونم.
جدی تا حالا کسی این مشکل منو ندیده؟ مثل من تست کنید ببینید هست یا نه ؟
یه فایل html رو هم تو mmb و هم تو ie باز کنید و اندازه پنجره ها رو یکسان کنید می بینید.

فهمیدیم مشکل تغییر سایز نوشته ها از کجا بود.
از تگ DOCTYP html بود
وقتی این تگ که در خط اول کد html است رو برداریم فونت ها تغییر سایز نمی دن (البته ولی باز هم زوم داره)
با تشکر

saadatmsg

Active Member
واقعا ازتون ممنونم برای جواب خوبتون.خیلی کمکم کرد.
اما یه سوال دیگه هم دارم: وقتی تو ویندوز 7 این دستورو اجرا میکنیم error میده.متن پیغامشم اینه:
server busy:
this action cannot be activate because the another program is busy.choose switchto to activate the program and correct the problem
که سه تا گزینه داره cancel retry switchto و فقط switchto عمل می کنه.
باید چکار کنم که این اتفاق نیفته؟

Free Man

با سلام.

دوست عزیز بنده تا بحال به چنین پیغامی بر نخورده ام اما :

مباحث زیادی در این زمینه وجود دارد ، هر شخصی در این باره نظری گفته.

یکی گفته Error از پروتکل FTP ، یکی گفته از IE و ...

اما مفهوم پیغام برای بنده آشناست ، فکر کنم در File Programming به پیغامی شبیه این بر خورده باشم.

احتمال دارد فایلی که در MMB باز کرده اید (Html) در جای دیگری نیز باز باشد (مانند IE) و یا موتور کامپایلر* JS شما

جای دیگری در حال کامپایل کدهای JS است. *(یک DLL و چند فایل دیگر در Windows)

1- اطمینان حاصل کنید که فایل شما جای دیگری باز نباشد.
2- اگر مرورگری در حال اجرا دارید ببندید.
3- فایل HTML مورد نظر را تغییر نام داده و در جای دیگری ذخیره نمایید و از آنجا لود کنید.
4- این مسیر را دنبال و گزینه ی Active Scripting را فعال نمایید:
کد:
Internet Options -> Security tab -> select Internet icon -> Custom Level -> Scripting -> Active Scripting (Enable)
-> ok -> yes -> ok

البته احتمال بروز این خطا ممکن است غیر از این موارد باشد ، اما طبق اطلاعاتی که از پروژه ی شما و همچنین تجارب خود دارم

بیش از این نمی توانم احتمالات حدودا منطقی بیان کنم.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا