سلام دوست عزیز واقعا ممنون ازتون اون مثالی که معرفی کردین خیلی به دردم خورد و حدودا 70 درصد کارم رو راه انداخت فقط یه مشکل که هست اینکه کمی توی برنامه خودم جواب نمیده حالا براتون بگم چه جوری
من وقتی دکمه ای رو کلیک میکنم باید ابتدا کادر محاوره ای مربوط به اون بازشه ( منظورم از کادر محاوره یک فایل ام بی دی هست که توی برنامه اصلی امبد شده که با هر بار کلیک بر روی دکمه به صورت جداگانه باز میشه که این کار به خوبی انجام میشه ) و بعد از این کار باید یک HotSpot شو بشه و دیگه کاربر نتونه روی برنامه اصلی دسترسی داشته باشه تا وقتی که کادر محاوره ای بسته شه ( این کار هم به خوبی و به کمک شما درست شد ) اما یه مشکل که هست و اون اینکه توی پیج 1 این کد نوشته شده ScriptTimer("Script","1000") وتوی اسکریپت هم این کد ها
num_of_commands$ = CmdLineParam$[0]
If (num_of_commands$<>'0') Then
If (CmdLineParam$[1]='OK' & sent=0) Then
If (CmdLineParam$[2]='OK') Then
Hide("HotSpot")
sent = 1
End
End
Else
Clipboard("GET","clipboard$")
If (clipboard$='OK_FROM_MBD' & sent=0) Then
Hide("HotSpot")
sent = 1
empty$=''
Clipboard("SEND","empty$")
End
End
ScriptTimer("Script","1000")
یعنی وقتی من کادر محاوره ای ( همون فایل ام بی دی که توی برنامه اصلی امبد شده ) رو میبندم این کد اجرا میشه و HotSpot رو هید میکنه و کاربر میتونه به برنامه دسترسی داشته باشه اما اون تایمی که به برنامه داده شده (1000) اگه سرعت عمل داشته باشی فقط میتونی دوبار از این کد استفاده کنی و بعد از اون نمیشه که نمیشه من هم هر کاری کردم نتونستم درستش کنم تایمش رو تغییر دادم بعد کارهای دیگه هم انجام دادم ولی کار نکرد در صورتی که توی مثال شما به خوبی کار میکنه نمیدونم چرا توی برنامه من کار نمیکنه لطفا اگه میتونید زحمتی نیست یه کمکی به ما بکنید ممنون ازتون.