کمی اطلاعات در مورد html

aes

New Member
سلام
دوستان من یه سوال در مورد برنامه نویسی html داشتم. من یه صفحه دارم که توش یه لیست از برنامه‌های مختلف قرار گرفته، اما خیلی بلند و زیاد شده. حالا می‌خوام تو ابتدای صفحه یه منوی انتخابی (combobox) بگذارم و لیست برنامه‌ها رو توش قرار بدم تا کاربر وقتی از اون یک گزینه‌ رو انتخاب کرد صفحه بره به قسمتی که اون برنامه قرار داره. ممکنه کسی راهنمایی بکنه؟
تو حالت نرمال که می‌خوای از combobox توی یه فرم استفاده کنی این‌طور باید نوشت. در این حالت متغیر software با value گزینه انتخابی با زدن دکمه submit به صفحه ۲ ارسال میشه.
ولی من می‌خوام تو همین صفحه و بدون زدن دکمه submit خود به خود بره به اون قسمت از صفحه.
HTML:
<form method="post" action="2.html">

<select name="software">
	<option>test1</option>
	<option>test2</option>
</select>
<input type="submit" value="Submit!">

</form>

msnasiri

Member
باسه این کار باید از جاوا اسکریپت استفاده کنی
اگه شد برات می نویسم.

این را تست کن:
[LTR]
کد:
<form id="f1" method="post" action="2.html">

<select name="software" onchange="document.getElementById('f1').submit();">
	<option>test1</option>
	<option>test2</option>
</select>
<input type="submit" value="Submit!">

</form>
[/LTR]

msnasiri

Member
من فکر کنم منظورشون این بود که به فایل مربوطه که داخل value تعریف شده بره. نه اینکه اون مقدار فرستاده بشه. و اصلاً بدون تگ Form هم می شه این کارو کرد.

aes

New Member
سلام
خیلی ممنون از توجهتون.
من می‌خوام با انتخاب یکی از گزینه های کامبوباکس، مرورگر حرکت کنه تا قسمتی از همون صفحه که من بهش لینک دادم. یعنی صفحه‌ای نباید عوض بشه. طریقه آدرس‌دهی داخل همون صفحه که با # انجام میشد رو حالا می‌خوام تو یه کامبوباکس بگذارم.

aes

New Member
سلام
برای اینکه بیشتر توضیح بدم منظورم چیه به مثال زیر توجه کنید:
کد:
List:
<a href="#soft1">Software 1</a>
<a href="#soft2">Software 2</a>
<a href="#soft3">Software 3</a>

text
<a name="soft1">Software 01 Description</a>
text
<a name="soft2">Software 02 Description</a>
text
<a name="soft3">Software 03 Description</a>
text

حالا کاربر تو قسمت فهرست که کلیک بکنه میره به قسمت توضیحات نرم‌افزار مورد نظر (تو همون صفحه).
حالا چیزی که من نیاز دارم اینه که اون فهرست تو یه کامبوباکس قرار بگیره تا کاربر با انتخاب هر کدوم از گزینه‌های اون بره به قسمت توضیحات اون نرم‌افزار (تو همون صفحه).
خیلی ممنون اگر کمکم کنید.

آخرین ویرایش:

msnasiri

Member
من چند روز پیش این کدو نوشتم خواستم بفرستم ولی امان از دست این ISP ها.
ولی بهر حال...
ببینم بدردت می خوره. سریع نوشتم اگه سوالی بود در خدمتم.
کد:
<select onchange="window.location.href=document.getElementById('url').value" name=url><option value=#top><option value=#ali>ali</select>
<br><a name=ali>test</a>

جدیدترین ارسال ها

بالا